Walter Lübeck

Walter LübeckWalter Lübeck 1988 óta spirituális tanítóként dolgozik.
Világszerte tanítja – német és angol nyelven – az általa alapított rainbow reiki rendszert, a háromsugaras meditációt és az LEA-t, egy spirituális tanácsadó képzést. Kutatásainak eredményeit húsz könyvében – melyeket több mint egy tucat nyelvre lefordítottak, és hat a reiki témájában íródott –, szakfolyóiratokban megjelent különböző írásaiban és oktatóvideóiban tárja a nyilvánosság elé.

A reiki, a meditáció, az NLP, a sámánizmus, a tantra, a homeopátia, a táplálkozástan, a belső harcművészetek, a feng shui és a kristálymunka ismerőjeként arra törekszik, hogy a különböző ezoterikus utakat összekapcsolja a saját tudásával, és optimális módon segítse tanítványait.

Reiki

Ezotéria mindenkinek sorozat

Ezo_mindenkinek_REIKI
Olvass bele!

Walter Lübeck könyve alapos betekintést enged a reikierők felhasználási lehetőségeibe. Legyen szó akár önmagunk, akár mások gyógyításáról, egyéni vagy csoportos meditációról, vagy saját személyes fejlődésünkről – a reikivel mindez, és még sok más is lehetséges.
A könyv számos gyakorlati útmutatást ad a reikierővel való egyre elmélyültebb találkozáshoz, fontos háttér-információkat közöl, és rengeteg ötlettel szolgál az alkalmazáshoz. Akik a reikierőt gyakran használják, például azért, hogy önmagukhoz közelebb kerüljenek vagy megnyíljanak a szeretet előtt, azok már a reiki-do útját, a gyógyító szeretet ösvényét járják.

A reiki használatához szükséges képességgel minden ember rendelkezik. Aki nyitott szemmel jár a természetben és a világban, tudja, hogy érzéseit, viselkedését éppúgy számos megmagyarázhatatlan, megfoghatatlan hatás befolyásolja, mint testét, közérzetét és betegségeit. S ahhoz, hogy a reikit magunk vagy mások számára használhassuk, testünk és lelkünk bizonyos területeinek megnyitása szükséges. E megnyitás folyamatába most egy hagyományosan képzett reikimester avat be minket.

Keresd a könyvet webáruházunkban kiadói kedvezménnyel

Olvass bele a könyvbe