Ami a Bivalyoknak szerencsét hoz

 • Bivaly évek: …1913, 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021…
 • Szerencseszínek: fehér, sárga, zöld
 • Szerencseszámok: 1, 4 és amelyekben ezek szerepelnek (mint a 14 és a 41)
 • Szerencsét hozó virágok: tulipán, hajnalka, barackvirág
 • Szerencsenapok: minden kínai holdhónap 13. és 27. napja
 • Szerencsés irányok: észak, dél
 • Szerencsés hónapok: a 7. és 9. holdhónap

 

Amiket a Bivalyok inkább kerüljenek

 • Szerencsétlen szín: kék
 • Szerencsétlen számok: 5, 6
 • Szerencsétlen irány: délnyugat
 • Szerencsétlen hónapok: a 4. és a 11. kínai holdhónap

 

Anyagiak

A Bivalyokat váratlan pénzügyi veszteségek érik 2018-ban, családjuk és barátaik, valamint igazságtalan versengések miatt. Kerüljék az ingatlanprojektekbe való befektetést.

Karrier

2018-ban a Bivalyoknak nagy akadályokkal kell megküzdeniük a karrier területén, ami nagyban befolyásolja majd a teljesítményüket a munkájukban. Az is valószínű, hogy haragban lesznek a munkatársakkal.

Szerelem, kapcsolatok

Ami a kapcsolatokat illeti, a Bivalyok nem túl szerencsések 2018-ban. Riválisokra találhatnak a szerelemben, és nem is lesznek túl népszerűek a másik nemnél.

Egészség

Az egészségüket tekintve sem lesz igazán a Bivalyokkal a szerencse ebben az évben. Ajánlott rendszeres egészségügyi vizsgálatokon részt venniük, hogy elkerüljék a légúti megbetegedéseket.

 

Pénzügyek 2018-ban☆☆☆☆

image1A Bivalyoknak nincsenek túl fényes kilátásaik a pénzügyeikkel kapcsolatban 2018-ra. Esélyes, hogy a rokonaiknak, barátaiknak köszönhetően pénzt veszítenek. A pénzvesztés további oka lehet az is, hogy nem veszik fel eléggé a versenyt a karrierjükben, vagy konfliktusok, viták merülnek fel az életükben.

Könnyen belesodródhatnak a barátaik és a családjuk problémáiba, ami sok pénzükbe kerülhet. A legrosszabb, hogy miután a probléma megoldódott, akiknek segítettek, ellenük fordulhatnak. Szintén nem lesznek szerencsések ingatlanügyekben vagy nyersanyagforrásokhoz kapcsolódó projektekben.

Ami a tanulókat illeti, hatalmas összeget kell majd fizetniük az iskolában. Ez az adósság egy probléma okozásának vagy annak az eredménye, hogy részt vettek egy kellemetlen helyzet megteremtésében.

 

Karrierkilátások 2018-ban☆☆☆☆

image2

2018-ban sok versenytársa akad majd a Bivalyoknak, és valószínű, hogy a versenyben a Bivalyok maradnak alul. Néha a kezdeti előnyüket is befolyásolják majd az ellenfeleik, ami a karrierjük hanyatlásához vagy a jólétük csökkenéséhez vezethet.

A kollégákkal való viszonyuk szintén nehézkes lesz, óvatlanul megbánthatják azt a kollégájukat, aki segíti őket.

Ami a tanulókat illeti, a jegyeik leromolhatnak, esetleg bajba kerülhetnek verekedés és vita miatt.

 

Szerelem 2018-ban☆☆☆☆

image3

Ez egy előnytelen év arra, hogy a Bivaly férfiak párkapcsolatra találjanak. Összecsaphatnak ellenfelekkel, de valószínű, hogy vesztesen jönnek ki a csatából. Figyelembe kell venniük, hogy egy párkapcsolat építésénél konfliktusokba ütközhetnek, ami által megsérülhetnek, vagy pénzügyi veszteségük lehet.

A nőknek sem lesz több szerencséje a szerelemben. Sok konfliktus és affér várható, emellett pedig nehéz lesz másokat vonzaniuk. Ok nélkül is könnyen zaklatottá válhatnak.

 

Egészség 2018-ban☆☆☆☆

image4

A Bivalyoknak nincsenek túl jó kilátásaik az egészségüket tekintve 2018-ra.

Rejtett problémák merülhetnek fel a légzőrendszerükben vagy a veséjükben, de az is előfordulhat, hogy egy verekedésből szereznek sérüléseket. Ajánlott figyelniük a szívük és a gyomruk egészségére is.

Amennyiben a Bivaly jegyében születtél, nem javasolt hegyet másznod vagy kalandos túrákra indulnod a föld alatt. Ne verekedj másokkal, mert súlyos sérülések lehetnek a következményei.

Vigyáznod kell, hogy mennyire vonódsz be a családod és a barátaid problémáiba, mert ez is hatással lehet az egészségedre. Érdemes rendszeresen kivizsgáltatnod magad, emellett pedig sétálj parkokban és tavak mentén, hogy megnyugodhass, és rendezni tudd az elmédet.

 

A Kutya évében nagy segítségedre lehetnek az alábbi könyvek. – >> Kattints a képre

bivaly-ajanlat
 

A KÍNAI ASZTROLÓGIA HÓNAPJAI

A kínai asztrológiában a hagyományos kínai napkalendáriumot használják a hónapok meghatározására, így az állatövi év februárban kezdődik, a február 5-e körüli két napban.

 

Első hónap (2018. február 16. – március 16.): Jó

Ebben a hónapban a Bivalyokat nagyra értékelik a főnökeik, és jó egészségnek is örvendhetnek. A Bivaly nők előtt nagy lehetőségek állnak a kapcsolatok terén, de a férfiak nem bírják fékezni az indulataikat, ezért vitába keveredhetnek a párjukkal. Ami a pénzügyeket illeti, elég közepesen indul számukra ez az év.

 

Második hónap (2018. március 17. – április 15.): Szerencsésebb

A Bivalyok extra előnyre tehetnek szert a munkában, ami annak köszönhető, hogy a pénzügyi szerencse nagy lendületet ad a karrierjüknek. Ez azt jelenti, hogy nem kell sokat aggódniuk a munka miatt. Ami a párkapcsolatot illeti, a nőknek több esélyük lesz a szerelemre, mint a férfiaknak.

 

Harmadik hónap (2018. április 16. – május 14.): Kemény

Ez a hónap nem jó arra, hogy a Bivalyok másokkal együtt fektessenek be valamibe, ehelyett inkább egyedül próbálkozzanak. A Bivalyok nehezen jönnek ki a partnerükkel ebben a hónapban.

 

Negyedik hónap (2018. május 15. – június 13.): Nehézkes

A Bivalyoknak nem lesznek jó lehetőségeik ebben az időszakban a karrierjük fejlesztésére, és szintén nem lesz egyszerű megtalálniuk az igazit. Sokszor fájdalom érheti őket, ha túlságosan figyelnek a partnerükre.

 

Ötödik hónap (2018. június 14. – július 12.): Vegyes

A független Bivalyok nagy jutalomban részesülhetnek. A karrierbeli problémák mellett a Bivalyoknak érzelmi krízisekkel is szembe kell nézniük ebben a hónapban.

 

Hatodik hónap (2018. július 13. – augusztus 10.): A legrosszabb

A pénzügyi szerencséje egyre csak csökken a Bivalyoknak ebben a hónapban. Elérik a mélypontot, és ennél már nem is süllyedhetnének lejjebb a személyes kapcsolatok terén, hiszen alattomos emberek rendszeresen ártanak nekik. Nem sok idejük marad a párkapcsolatukra a karrierjükben jelentkező sikertelenségeik miatt. Emellett a házasságuk is mélypontra kerülhet, miközben az egészségük sem megfelelő.

 

Hetedik hónap (2018. augusztus 11. – szeptember 9.): Ígéretes

Ha elég keményen dolgoznak, nagy áttörést érhetnek el a Bivalyok a karrierjükben a növekvő pénzügyi szerencséjüknek köszönhetően. Jó befektetések teljes körű kihasználásával szintén növelhetik a bevételüket, ezzel egy új lapot nyitva pénzügyeikben.

 

Nyolcadik hónap (2018. szeptember 10. – október 8.): A legjobb

Ez a legjobb hónap arra, hogy a Bivalyok a bevételüket növeljék, ezen beül is pénzügyi körökben mozgó fiatalok járnak majd szerencsével. Az is nagyon valószínű, hogy a Bivaly nők rátalálnak az igazira ebben a hónapban.

 

Kilencedik hónap (2018. október 9. – november 7.): Zavaros

Ebben a hónapban váratlan változások érik a Bivalyokat a karrierjükben. A teljesítményük hanyatlik, problémás személyes kapcsolataik miatt. Jobban teszik, ha vigyáznak az egészségükre, hogy elkerüljék a szem- és szívbántalmakat.

 

Tizedik hónap (2018. november 8. – december 6.): Szerencsés

Pénzügyek tekintetében ez a Bivalyok legszerencsésebb hónapja, ezért a pénzszerzésre érdemes koncentrálniuk az életükben felmerülő triviális dolgok helyett. Habár ez a hónap nem olyan stabil, mint az eddigiek, a bevételük jelentősen megnövekszik, hiszen nem merülnek fel pénzügyi veszteségek. Ami a párkapcsolatot illeti, a Bivaly nőknek nagyobb esélyük van az igazi megismerésére.

 

Tizenegyedik hónap (2018. december 7. – 2019. január 5.): Keserédes

A Bivalyoknak nagy esélyük van áttörést elérni a karrierjükben ebben a hónapban. Lehet, hogy felhőtlen párkapcsolatukból házasság lesz, ám a kapcsolatukra fordított túlzott figyelem hatással lehet a karrierjükre. Ezek miatt javasolt letisztult és egyértelmű tervet készíteniük.

 

Tizenkettedik hónap (2019. január 6. – február 4.): Akadálytalan

Annak ellenére, hogy a Bivalyok növekvő munkahelyi nyomással találják szemben magukat, nagy sikert aratnak, és jól teljesítenek, ha kitartanak az utolsó hónapban. A pénzügyi helyzetük kedvező lesz ebben az időszakban, és elégedettek lesznek az életükkel, annak ellenére is, hogy a bevételük nem lesz olyan sok, a munkahelyi viselkedésük miatt.

Forrás: chinahighlights.com

 

A Kutya évében nagy segítségedre lehetnek az alábbi könyvek. – >> Kattints a képre

bivaly-ajanlat