Ami a Disznónak szerencsét hoz

 • Disznó évek: …1911, 1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019…
 • Szerencseszínek: sárga, szürke, barna és arany
 • Szerencseszámok: 2, 5, 8 és az ezeket a számjegyeket tartalmazó számok (pl. 25 és 58)
 • Szerencsét hozó virágok: hortenzia és százszorszép
 • Szerencsenapok: minden kínai holdhónap 17. és 24. napja
 • Szerencsés irányok: kelet és délnyugat
 • Szerencsés hónapok: a 2., 7., 10. és 11. kínai holdhónap

 

Balszerencsét hozó dolgok a Disznó számára

 • Szerencsétlen színek: piros, kék és zöld
 • Szerencsétlen számok: 1, 7 és az ezeket a számjegyeket tartalmazó számok (pl. 17 és 71)
 • Szerencsétlen irány: délkelet
 • Szerencsétlen hónapok: a 4., 9. és 12. kínai holdhónap

 

Anyagiak

Ha a Disznó jegyében születtél, érdemes óvintézkedéseket tenned annak érdekében, hogy ne veszítsd el a pénzedet. Alaptalan vádak is érhetnek a vezetőség egyes tagjaitól. Emellett pedig jobban teszed, ha nem bonyolódsz szerencsejátékokba vagy kockázatos befektetésekbe 2018-ban.

Karrier

A rájuk nehezedő rendkívüli nyomás miatt a Disznó szülöttek frusztrálttá válnak a karrierjük kapcsán, emiatt azonban kevés esélyük nyílik az előléptetésre 2018-ban.

Különösen nehéz helyzetben lesznek közülük azok, akik éppen idén indítanak új vállalkozást, mert keményebben meg kell dolgozniuk azért, hogy áttörést érhessenek el.

Szerelem

A Disznó jegyűek rendkívül szerencsések lesznek idén a szerelemben. A nők még inkább kiélvezhetik ennek áldásait, mivel ők a munka területén sem állnak majd akkora nyomás alatt, mint a férfiak.

Egészség

2018 a Disznó számára egészségügyi problémákat tartogathat. Könnyedén előfordulhat, hogy megsérülnek, vagy elkapnak valamilyen betegséget. Nem tanácsos túrázniuk, hegyet mászniuk vagy más kalandos tevékenységekben részt venniük az év során.

 

Pénzügyek 2018-ban — ★★★☆☆

image1

2018-ra vonatkozóan a Disznó pénzügyi kilátásai átlagosnak mondhatók.

A Disznó jegyében születetteknek óvakodniuk kell attól, hogy pénzt veszítsenek, amire jó esélyük van a közvetlen feletteseikkel végzett munkák vagy a rendészettel való esetleges összetűzések során.

Könnyedén válhatnak csalás vagy szélhámosság áldozatává, ellenben nem sok esélyük van váratlan nyereségre szert tenni. Így aztán jobban teszik, ha elkerülik a szerencsejátékokat, a lottót vagy a kockázatos befektetéseket. Ellenkező esetben sötétebbre fordulnak az egyébként átlagosnak mondható anyagi kilátásai.

Ezzel szemben jól járhatnak a jegy szülöttei, amennyiben hőenergiával kapcsolatos projektekbe vagy bányászati iparágakba fektetnek be. Érdemes keményen dolgozniuk azért, hogy idén is megragadják a lehetőségeiket, mert ha sikerrel járnak, az busásan megtérül számukra.

 

Karrierkilátások 2018-ban — ★★☆☆☆

image2

A Disznó jegyűeknek nincsenek jó kilátásaik a karrierépítésre 2018-ban.

Kellemetlen élményekben részesülhetnek a közvetlen feletteseik vagy a rendészet kapcsán. Így aztán aligha léptetik elő őket a munkahelyükön, sőt feltehetően nagyobb nyomás alatt kell majd dolgozniuk.

A vállalkozók számára sem kedvező az idei év az üzletfejlesztéshez. Összetűzésbe keveredhetnek a rendészettel, vagy akár meg is bírságolhatják őket.

Ezzel szemben jól alakulhatnak a dolgaik, amennyiben hőenergiával, bányászattal vagy lakáskiadással kapcsolatos projekteken dolgoznak. Ingatlannal kapcsolatos tevékenységekből azonban nem számíthatnak nagy nyereségre.

 

Szerelem 2018-ban — ★★★★☆

2018 szerencsés év lesz a Disznó számára a párkapcsolatok terén.

A Disznó nők megismerhetik ideális társukat. Az illető jó társadalmi hátterű, ám kissé konok és időnként rejtélyes személy lehet. Örömteli, vidám eseményeken vagy ilyen tevékenységek kapcsán találhatnak rá leendő partnerükre.

A Disznó férfiak is szerencsések lesznek idén a szerelemben, bár talán a Disznó nőkhöz képest egy kicsit kevésbé. Előfordulhat, hogy költségesebb lesz számukra egy kapcsolat fenntartása. Az ideális társuk mélyen elrejtheti érzéseit előlük, vagy éppen maguk a Disznó férfiak nem tudják megfelelően kifejezni magukat, és emiatt ideiglenesen stagnálást tapasztalhatnak a kapcsolatukban is. Mutassák ki bátran és egyértelműen az érzelmeiket annak érdekében, hogy előre léphessenek.

 

Egészség 2018-ban — ★★☆☆☆

image3

A Disznó jegy szülötteinek nem túl jók az egészségügyi kilátásai 2018-ban.

Egy esetleges törvényszegés kapcsán akár meg is sérülhetnek, de 2018-ban könnyen összeszedhetnek heves lefolyású fertőző betegségeket is. Ráadásul nem lesz könnyű kikezelniük ezeket; egy adott kezelés nem elég hozzá, a gyógyulás csak lassan, lépésről lépésre várható.

Ugyanakkor megnyugodhatnak, ezzel együtt az egészségügyi problémáik nem lesznek komolyak.

Kerüljék a veszélyes túrákat, a hegymászást és a kalandokat. Ehelyett tegyenek megnyugtató sétákat erdős, tavas tájakon, ahol megújíthatják az energiáikat.

 

A Kutya évében nagy segítségedre lehetnek az alábbi könyvek. – >> Kattints a képre

diszno-ajanlat
 

A KÍNAI ASZTROLÓGIA HÓNAPJAI

A kínai asztrológiában a hagyományos kínai napkalendáriumot használják a hónapok meghatározására, így az állatövi év februárban kezdődik, a február 5-e körüli két napban.

 

Első hónap (2018. február 16. – március 16.): Nagyszerű

A Disznó számára az első hónap kiváló időszak lesz a karrierépítésre. Kemény munkával nagyszerű eredményeket érhet el, annak ellenére, hogy időnként jelentéktelen problémák terelik el a figyelmét. Emiatt jól teszi, ha ebben az időszakban nagyobb hangsúlyt fektet a munkájára.

 

Második hónap (2018. március 17. – április 15.): Szerencsés

Anyagi szerencse mosolyog a Disznó jegy szülötteire a második hónapban, aminek következtében fizetésemelésre számíthatnak. Ugyanakkor negatív változások is beköszönthetnek a munkahelyükön. Nem lesznek kellően törekvők, és bár nagyszabású célokat tűznek ki maguk elé, a szükséges képességek hiányában képtelenek megvalósítani azokat, így csak átlagos teljesítményt képesek nyújtani e hónap során.

 

Harmadik hónap (2018. április. 16 – május 14.): Stresszes

Mázsás terhek nehezednek a Disznó jegy szülötteire a harmadik hónapban, és bonyodalmak nehezítik a munkahelyi kapcsolataikat is. Hajlamosak lesznek sokat veszekedni a társukkal, ami tovább rontja az amúgy is rossz párkapcsolatukat.

 

Negyedik hónap (2018. május 15. – június. 13): Mélypont

Az egészség, a karrier és az anyagi javak vonatkozásában egyaránt a negyedik hónap bizonyulhat az év legrosszabb időszakának a Disznó jegyűek számára. A váratlan munkahelyi változások következtében karrierjükben mélyrepülés várható, sőt anyagi veszteséggel járhat az is, hogy egyáltalán kikecmeregjenek a problémák alól. Ami az egészségüket illeti, könnyedén eshetnek légzőszervi megbetegedések áldozatává.

 

Ötödik hónap (2018. június 14. – július 12.): Negatív

A karrier tekintetében az előző hónap eseményei tovább gyűrűznek erre az időszakra is, így a Disznó továbbra is nehezen leküzdhető akadályokkal szembesül. A Disznó az adott körülmények között és a balszerencse elkerülése érdekében jól teszi, ha újraértékeli a karrierjét. Ám ne lepődjön meg, ha még váratlan anyagi veszteség is éri, miközben próbálja elejét venni a további szerencsétlenségeknek.

 

Hatodik hónap (2018. július 13. – augusztus 10.): Keserédes

A Disznónak nagyobb figyelmet kell szentelnie az emberi kapcsolataiban beálló változásokra a hatodik hónap során. Aligha lesz képes a munkájára koncentrálni, mivel ebben kétszínű, megbízhatatlan emberek akadályozhatják. Az anyagiak terén a Disznó nem kimondottan örvend szerencsének, ám ennek ellenére jelentős pénzösszeget képes előteremteni. A kapcsolatait illetően a Disznó számos problémával szembesülhet, ám ezeket némi kompromisszumkészséggel könnyedén megoldhatja.

 

Hetedik hónap (2018. augusztus 11. – szeptember 9.): Zavaros

A Disznó jegyében születettek váratlan segítséget kaphatnak a hetedik hónap során, amennyiben hajlandóak keményen dolgozni és másokat is megsegíteni. Nem sok lehetőségük nyílik viszont a pénzszerzésre, ezért ebben a hónapban az átlagosnál jobban meg kell dolgozniuk bevételeikért.

 

Nyolcadik hónap (2018. szeptember 10. – október 8.): Gördülékeny

A Disznó karrierje gördülékenyebben halad a nyolcadik hónap folyamán, és kevesebb erőfeszítéssel jelentős összegeket halmozhat fel, amennyiben hajlandó egy egyszerűbb életvitelre váltani. A fellélegzés azonban nem tart sokáig. Tisztán és reálisan kell látnia annak érdekében, hogy jobb munkalehetőségeket kaphasson a későbbiekben.

 

Kilencedik hónap (2018. október 9. – november 7.): Javulás

Az elmúlt hónapok hosszas erőfeszítéseinek gyümölcse beérik, és a Disznó szerencséje végre jelentősen fellendül a hivatása terén. Nem csupán a munkájában teljesít jól, de sikerül jó hangot megütnie a főnökeivel is.

 

Tizedik hónap (2018. november 8. – december 6.): Aggasztó

A tizedik hónap legnagyobb problémáit anyagi veszteségek okozhatják, ám a Disznó kénytelen lesz bátran helytállni az erős nyomás ellenére is. Ha megtanulja saját magát megfelelően kezelni, a bevételei miatt sem kell majd annyira aggódnia.

 

Tizenegyedik hónap (2018. december 7. – január 5.): Kielégítő

A Disznó jó lehetőségeket kap a saját vállalkozása elindítására a 11. hónapban, és tevékenységeiben szerencsés kilátásokra és jó eredményekre számíthat. Egészségügyi téren ekkortájt a szeme védelmére tanácsos odafigyelnie.

 

Tizenkettedik hónap (2018. január 6. – 2019. február 4.): Szerencsés

Az anyagi szerencse a Disznó jegy szülötteire mosolyog, aminek következtében számos befektetési lehetőség felbukkanására számíthatnak a 12. hónap során. A Disznó nőknek védelmezniük kell a kapcsolatukat az esetleges problémák kialakulásától.

Forrás: chinahighlights.com

 

A Kutya évében nagy segítségedre lehetnek az alábbi könyvek. – >> Kattints a képre

diszno-ajanlat