Ami a Kecskének szerencsét hoz

  • Kecske évek: …1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015, 2027…
  • Szerencseszínek: zöld, piros, bíbor
  • Szerencseszámok: 2, 7, illetve azok a számok, amelyek ezeket tartalmazzák (27, 72)
  • Szerencsét hozó virágok: szegfű, kankalin
  • Szerencsés napok: a kínai holdnaptár bármely hónapjának 7. és 30. napja
  • Szerencsés irány: észak

 

Amit a Kecskének kerülnie kell, mert szerencsétlenséget hozhat számára

  • Szerencsétlen színek: kék és fekete. A Kecske kerülje az ilyen színű ruhák viselését.
  • Szerencsétlen számok: 4 és 9
  • Szerencsétlen irány: délnyugat
  • A legrosszabb holdhónapok: 6. és 10. Kerüld el ezeket a hónapokat, ha fontos dolgod van, vagy eseményt szervezel.

 

Anyagiak

A Kecske különböző váratlan, személyes és anyagi károkat szenved 2018-ban: lehet ez egy inkorrekt verseny a karrierjében, rossz időszak a rokonsággal, esetleg valamilyen vitás helyzet eredménye.

Karrier

A Kecskék hatalmas stresszel szembesülnek a karrierjükben, és gyakran lekicsinylik őket a főnökeik. Nehezen jönnek ki a kollégáikkal.

Akik idén kezdenek saját üzletbe: nem a legígéretesebb év a 2018-as, mert sok a versenytárs az élet minden területén, és passzív pozícióba kerülhetsz.

Szerelem

A szerelem terén a Kecskéknek nincs szerencséjük idén. A Kecske nő könnyen összeveszhet a partnerével, a férfi Kecske pedig riválisokkal kell szembenézzen.

Egészség

Ezen a téren sincs szerencséjük a Kecskéknek 2018-ban. Érzékenyek a légzőszervi megbetegedésekre, a gyomorbántalmakra, és még vérző sebet is szerezhetnek, ha harcba keverednek.

 

Pénzügyek 2018-ban — ★☆☆☆☆

image1

A Kecskéknek nem túl jók az anyagi kilátásaik 2018-ra.

Ha Kecske vagy, akár sokat is veszíthetsz ebben az évben.

Ami a karrieredet illeti, alulmaradhatsz versenyeken, pályázatokon, így anyagi veszteség érhet. Pluszbevételeidet megtámadhatják vagy elvehetik. Testvéreid és barátaid miatt is veszíthetsz pénzt. Vagy azért veszítesz, mert túl makacs vagy, vagy azért, mert kísértésbe estél. Olykor az is megtörténhet, hogy másokkal gyűlik meg a bajod, és ezért ér veszteség.

Jó, ha az aurádat egy tóparton rendezed, ami segít a gondolataidat is rendbe szedni, és csökkenteni a konfliktusokat és a pénzügyi veszteségeket.

 

Karrierkilátások 2018-ban — ★☆☆☆☆

image2

A Kecskék erős stresszel kénytelenek szembenézni a karrierjükben 2018-ban.

De a jó teljesítmény elnyeri jutalmát, és a siker sem marad majd el. A vezetőid azonban hajlamosak jobban értékelni a riválisaidat, mint téged, és a kollégáiddal is könnyen kerülhetsz konfliktusba.

Ha vállalkozó vagy, számos versenytársad akad, és nehéz lesz előrehaladnod. Nehezen érvényesülsz majd ingatlanügyekben vagy az ásványipar területén, ahol számtalan kellemetlen helyzetbe és krízisbe sodorhatod magad.

Mindegy, hogy a saját magad főnöke vagy, vagy alkalmazott, mindenképp kezdj el meditálni egy olyan helyen, ahol nő valamilyen fa. Fogd vissza magad, és koncentráld az energiáidat a munkára. Ha új projekten gondolkozol idén, kezdj tájépítészettel foglalkozni.

 

Szerelem 2018-ban — ★★☆☆☆

image3

A Kecskék számos versenytárssal találkoznak a szerelemben 2018-ban.

A Kecske férfiaknak nem lesz könnyű rátalálni igazi társukra, kiszemeltjük ugyanis könnyen a konkurenciánál köthet ki. Akik kapcsolatban élnek, nagyon vigyázzanak, nehogy rossz véget érjen a dolog.

A Kecske nők számára szintén nem túl jó évet ígér a kínai horoszkóp. Könnyen megbánthatod a szívednek kedves férfit nagy szabadságvágyadban, vagy konfliktus alakulhat ki köztetek.

Jó, ha a Kecske olyan helyeken keresi a felszabadulást, mint a tópart, folyópart vagy erdő. Ez segít jó szerencsét hozni a szerelmi életedbe is.

 

Egészség 2018-ban — ★★☆☆☆

image4

A 2018-as év nem tartogat sok jót egészség tekintetében.

Vigyázz a légzőszerveidre, mert probléma adódhat velük. Kényelmetlen érzéseket tapasztalhatsz a májad tájékán és az epehólyagodnál is, amit a kettő közti nyomás eredményezhet, és a gyomroddal is lehetnek gondok.

Javasolt, hogy rendszeresen vizsgáltasd ki magad, és tisztítsd meg az aurád tóparton vagy erdőben. Maradj távol a megbízhatatlan barátoktól, ellenségektől és a harcoktól, hogy megvédd magad a stressztől.

 

A Kutya évében nagy segítségedre lehetnek az alábbi könyvek. – >> Kattints a képre

kecske-ajanlat
 

A KÍNAI ASZTROLÓGIA HÓNAPJAI

A kínai asztrológiában a hagyományos kínai napkalendáriumot használják a hónapok meghatározására, így az állatövi év februárban kezdődik, a február 5-e körüli két napban.

 

Első hónap (2018. február 16. – március 16.): Ígéret

Munka, kapcsolatok és anyagiak terén az első hónap nagyon jó évindítást jelent a Kecske számára. A legtöbb munkával kapcsolatos javaslatát elfogadják a társai, és remekül menedzseli a pénzügyeit, noha alapvetően nehéz megnövelnie a bevételeit ebben a hónapban. A Kecskék népszerűek az ellenkező nem körében, és jó eséllyel találkozhatnak az igazival ekkor.

 

Második hónap (2018. március 17. – április 15.): Állandóság

A második hónap stabil időszak a Kecskék számára a karrierjüket tekintve. Meg kell ragadniuk az alkalmat, hogy nagyobb célokért küzdhessenek, és ne kelljen aggódniuk a pénz miatt a jövőben. A Kecske nőknek a férfiaknál most nagyobb szerencséjük lesz a szerelemben.

 

Harmadik hónap (2018. április 16. – május 14.): Veszteség

A harmadik hónap szerencsétlen időszak a Kecskék számára, ráadásul van rá esély, hogy nagyobb összeget veszítenek, hogy elkerüljék a bajt. A Kecskéknek javasolt jobban kontrollálni és használni a javaikat, és el kell kerülniük a nagy kockázatot, hogy ne veszítsenek még többet a pénzükből. Ugyanakkor fel kell vértezniük magukat a csalók ellen, hogy a harmadik hónapban stabil bevételük lehessen.

 

Negyedik hónap (2018. május 15. – június 13.): Viszály

Számos probléma üti fel a fejét a Kecskék életében a negyedik hónapban, különösen a személyes kapcsolataik terén. A Kecskéknek bölcsnek kell maradniuk. Ne bonyolódjanak veszekedésekbe, jobb, ha inkább a munkájukra koncentrálnak. Emellett fontos, hogy a Kecske figyeljen oda az egészségére, hogy elkerülje a húgyúti megbetegedéseket.

 

Ötödik hónap (2018. június 14. – július 12.): Gond

A Kecskéknek gondjuk akad a személyes kapcsolataikban az ötödik hónapban, különösen a középvezetőknek, akik jó eséllyel összeveszhetnek a főnökeikkel. Ezért a Kecskéknek meg kellene tanulniuk, hogyan jöjjenek ki jól másokkal, hogy elkerüljék a gondokat, és gondoskodni tudjanak a későbbi előmenetelükről. Ami a kapcsolatokat illeti, az ötödik hónap nem a legmegfelelőbb arra, hogy szerelembe essenek.

 

Hatodik hónap (2018. július 13. – augusztus 10.): Problémák

A Kecskék számos problémával kénytelenek szembenézni, melyeket nehéz rövid idő alatt megoldani. A hatodik hónapban ritkán lesz idejük, hogy plusz bevételhez jussanak, ezért fontosabb arra koncentrálniuk, hogy okosan osszák be a pénzüket.

 

Hetedik hónap (2018. augusztus 11. – szeptember 9.): Változás

Több nehéz hónap után a Kecskék újrakezdhetik a karrierjük építését a hetedik hónapban. Hirtelen változások lephetik meg őket, emiatt sokan közülük alig fogják tudni megragadni a lehetőségeket. Alapos átgondolást követően bölcs döntés ebben a hónapban munkahelyet váltani. Ebben a hónapban a Kecskék népszerűek lesznek az ellenkező nem körében, és minden lehetőséget érdemes megragadniuk, hogy szerelembe essenek.

 

Nyolcadik hónap (2018. szeptember 10. – október 8.): Lehetőség

A pénzügyi szerencse rámosolyog a Kecskékre a nyolcadik hónapban. Jól jönnek ki a kollégáikkal, és mindannyiuk bölcsességét és erőfeszítését egybefonva megoldják a problémáikat. A Kecskéknek remek lehetőségük adódik magasabb szintre emelni a teljesítményüket, köszönhetően a jobb munkakörülményeknek.

 

Kilencedik hónap (2018. október 9. – november 7.): Szenvedés

Az anyagiak terén egyik csapás a másik után éri a Kecskéket. Ebben a hónapban nem lesz jó szerencséjük, és annak ellenére, hogy jók lesznek a bevételeik, anyagi javaik megcsappanhatnak. A Kecske összeveszhet a partnerével a közös üzlet miatt, és alig tudja majd újraéleszteni eredeti befektetéseit. A Kecske nőknek nagy nehézségeik támadnak párkapcsolatukban.

 

Tizedik hónap (2018. november 8. – december 6.): Jó

A Kecskék jó bevételre számíthatnak, ha képesek megőrizni stabil lelkiállapotukat a tizedik hónapban, és esélyük van rá, hogy növeljék bevételeiket. Ugyanakkor nagyon behatároltnak érzik a kapcsolataikat, ezért jobb, ha egyedül küzdenek meg az anyagi gondjaikkal ahelyett, hogy másokra számítanának.

 

Tizenegyedik hónap (2018. december 7. – 2019. január 5.): Nyomás

A Kecskék meglehetősen nagy nyomás alatt érezhetik magukat, sőt még a főnökük bizalmát is elveszíthetik a tizenegyedik hónapban. Összeveszhetnek partnerükkel, mivel kapcsolatuk épp nem áll stabil lábakon. Ami pedig az egészséget illeti, a Kecske jobb, ha odafigyel a gyomrára és a fogaira.

 

Tizenkettedik hónap (2019. január 6. – február 4.): Rossz

Minden szempontból szerencsétlen hónap a tizenkettedik a Kecskék számára. A Kecskék, akik nem túl jók a társadalmi szerepvállalásban, új krízissel kénytelenek szembesülni, mely alapvető hatással lesz a jólétükre és az egészségükre, ezért mindent nagyon komolyan kell venniük.

Forrás: chinahighlights.com

 

A Kutya évében nagy segítségedre lehetnek az alábbi könyvek. – >> Kattints a képre

kecske-ajanlat