Ami a Kígyónak szerencsét hoz

 • Kígyó évek: …1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013, 2025…
 • Szerencseszínek: fekete, piros és sárga
 • Szerencseszámok: 2, 8, 9 és az ezeket tartalmazó számok (mint a 28 és a 89)
 • Szerencsét hozó növények: orchidea és kaktusz
 • Szerencsés napok: a kínai holdhónapok 1. és 23. napjai
 • Szerencsés irányok: kelet, nyugat és délnyugat
 • Szerencsés hónapok: az 1., 8. és 11. holdhónap

 

Amit a Kígyónak kerülnie kell,  mert szerencsétlenséget hoz számára

 • Szerencsétlen színek: barna, arany, fehér
 • Szerencsétlen számok: 1, 6 és 7
 • Szerencsétlen irányok: északkelet és északnyugat
 • Szerencsétlen hónapok: a 3., 9. és 12. holdhónapok

 

Anyagiak

A Kígyó stabil jövedelemre tesz szert 2018-ban azáltal, hogy kitartása és érzelmei meghozzák gyümölcsüket.

Karrier

Noha előreláthatólag nem vár rá kinevezés, a Kígyónak több szabadsága lesz karrierjében, így elérhetővé válik számára egy-egy továbbképzés vagy tréning 2018-ban.

Szerelem

A Kígyónak jó szerencséje van a szerelemben 2018-ban, és több megfelelő partnerrel is találkozhat. A Kígyó férfi népszerűbb az ellenkező neműeknél, mint eddig bármikor, de neki kell aktívan tennie szíve hölgyének meghódításáért.

Egészség

A Kígyó 2018-ban jó egészségnek örvend, és laza életstílust él.

 

Pénzügyek 2018-ban – ★★★★☆

image1

A Kígyó jó szerencsével van megáldva 2018-ban a pénzügyek terén.

Stabil jövedelemforrásra tesz szert, illetve jó lesz üzleteinek pénzügyi megtérülése, mert ha van fix célja és stratégiája, kitartása és érzelmei meghozzák gyümölcsüket.

A Kígyó jó lehetőségeket talál az ásványiparban, és jó bevételei lehetnek a családtagjaival közös üzletek után. Azonban tudnia kell azt is, hogy nem lesz könnyű kinyernie az őt megillető pénzeket – és még keményebben kell majd dolgoznia a nagyobb hozamért.

 

Karrierkilátások 2018-ban – ★★★☆☆

image2

A Kígyó nem kap könnyen előléptetést 2018-ban.

Ám a Kígyó számára az idei év kedvez a tanulmányok terén nyújtott teljesítménynek, illetve a tudományos kutatásoknak. Munkája aránylag könnyű és gördülékeny lesz.

Noha ez nem a kinevezések éve, idén mégis könnyebb lesz – lehetőséget kapsz a képességeid fejlesztésére, és hogy még többet érhess el. Ez az az év, amikor kiépítheted jövőbeli kinevezésed stabil alapjait.

Javasolt, hogy elmédet egy parkban vagy erdőben eltöltött sétával nyugtasd a tanuláshoz.

 

Szerelem 2018-ban – ★★★★☆

image3

A Kígyó életéből nem fog hiányozni a szerelem 2018-ban.

A Kígyó nagy valószínűséggel találkozik egy kedves személlyel, aki minden hibája ellenére igent fog mondani neki. És ez családalapításra ösztönzi majd. Szerelmi kapcsolatában ellazulhat. Időnként azonban elérheti partnere toleranciájának határait, és ez fordítva is igaz.

A Kígyó férfinak több szerencséje lesz, mint a Kígyó nőnek, a jeget azonban elsősorban neki kell megtörnie egy-egy kapcsolatban. Ha úgy találod, hogy nincs előrelépés, meglehet, hogy nem vagy eléggé proaktív, és a szeretett személy nem érti érzéseidet.

A Kígyó nőnek szintén jó kilátásai vannak a szerelemben 2018-ban, de nem olyan jók, mint a férfié.

 

Egészség 2018-ban – ★★★★☆

image4

A Kígyónak nincsenek komoly, előre jelezhető egészségügyi problémái ebben az évben.

Nem valószínű, hogy valamilyen hirtelen sebesüléstől kellene szenvednie, tehát a 2018 fizikailag könnyű év lesz.

Az egészséges test eléréséért, edzésért javasolt valamilyen szabadidőpark látogatása, de akár fitneszközpontba is járhat.

Ám Kígyóként vigyázz, nehogy túlságosan elnéző vagy gondatlan legyél 2018-ban, mert ha elkapsz egy betegséget, akár kórházba is kerülhetsz.

 

A Kutya évében nagy segítségedre lehetnek az alábbi könyvek. – >> Kattints a képre

kigyo-ajanlat
 

A KÍNAI ASZTROLÓGIA HÓNAPJAI

A kínai asztrológiában a hagyományos kínai napkalendáriumot használják a hónapok meghatározására, így az állatövi év februárban kezdődik, a február 5-e körüli két napban.

 

Első hónap (2018. február 16. – március 16.): Nyomás alatt

A Kígyó nagy nyomás alatt kezdi az új évet, ami a munkájában bekövetkezett hirtelen változásnak köszönhető, és hajlamos a rossz hangulatra az első hónapban. Nagyon rossz esélyei vannak a szerelemben és a pénzügyek terén, és folyamatosan perlekedik partnerével az érdemi kommunikáció híján.

 

Második hónap (2018. március 17. – április 15.): Korlátozott

A második hónapban kicsit javulnak lehetőségei, ám ez még mindig nem a legjobb idő karrierje fejlesztésére, így elegendő, ha normál munkájára koncentrál. Pénzügyi szerencséje is javul kissé, ám szinte lehetetlen lényeges bevételnövekedést elérnie.

 

Harmadik hónap (2018. április. 16. – május 14.): Lehetőség

A harmadik hónapban igazán jóra fordulnak dolgai, és váratlan segítség révén rátalál a sikerhez vezető útra, így munkája megváltoztatásával életstílusát is át tudja alakítani. A Kígyónak sok esélye lesz különböző befektetésekre, és jövedelmét is növelni tudja majd valamelyik lehetőség megragadásával. A kapcsolatokat tekintve mind a férfi, mind a nő Kígyónak esélye lesz rá, hogy szerelmes legyen.

 

Negyedik hónap (2018. május 15. – június. 13): Krízisek

A Kígyó kisebb krízisekkel szembesül, és a negyedik hónap folyamán gyakran zavarják majd munkájában, a bőség keresése közben pedig sokszor nem lesz elég türelmes. A Kígyó jelentős mennyiségű bevételre tesz szert, de sokat el is költ belőle. Óvatosnak kell lennie a másik nemmel szemben, nehogy beavatkozzanak kapcsolatába.

 

Ötödik hónap (2018. június 14. – július 12.): Gördülékeny

Az ötödik hónapban minden gördülékenyen zajlik a Kígyó munkáját tekintve, és balesetek is csak ritkán történnek vele. Ami az anyagiakat illeti, egész kis vagyont kereshet munkája és befektetései révén. Váratlan segítséggel még többet szerezhet, és főnökeivel és kollégáival is jó viszonyt ápol.

 

Hatodik hónap (2018. július 13. – augusztus 10.): Keserédes

A hatodik hónapban nem tér vissza a Kígyó pénzügyi szerencséje, noha harcol, hogy meg tudja őrizni lelkiállapotát, ami viszont hanyag munkavégzést eredményezhet. Ha azonban tiszta marad a feje, minden előtte álló akadályt legyőzhet, mert a munkában nagyon odateszi majd magát.

 

Hetedik hónap (2018. augusztus 11. – szeptember 9.): Változás

A hetedik hónapban nagy változások történnek a Kígyó körül. Nagy előrelépés történik karrierjében, ami a szerelemben is előrelendíti szerencséjét. A Kígyó férfinak ebben a hónapban több esélye van megtalálnia a nagy Ő-t.

 

Nyolcadik hónap (2018. szeptember 10. – október 8.): Felfokozott

A Kígyó szerencséje mind karrierjében, mind kapcsolataiban fokozottan jelentkezik ebben a hónapban. Jó esélye van munkahelyén egy kinevezésre, mivel főnökei nagyra tartják. Profitra tehet szert munkájából és befektetéseiből, és még váratlan nagyobb összeg is ütheti a markát. Szerencséjének köszönhetően nyugodt lelkiállapotban van, ami jótékonyan hat egészségére is.

 

Kilencedik hónap (2018. október 9. – november 7.): Stabil

Stabil munkakörnyezetben a Kígyó pénzt tud megtakarítani, és ritkán szenved veszteségtől a kilencedik hónapban. Szerelem tekintetében a Kígyó nőnek van jó esélye a nagy Ő megtalálására.

 

Tizedik hónap (2018. november 8. – december 6.): Csúszós

A tizedik hónapban nyilvánvaló zuhanás következik be a Kígyó életében. Egymást érik a szerencsétlenségek a munkájában és a pénzügyeiben egyaránt, és ha nem áll ellen a nyomásnak, élete kaotikussá válhat.

 

Tizenegyedik hónap (2018. december 7. – január 5.): Rossz

A 11. hónap még mindig rossz időszak a Kígyó számára, de esélye van életstílusa javítására, mert váratlan segítséget kap. Ez az időszak ideális a házasságkötésre is, de elsősorban olyan pároknak, akik kiegyensúlyozott kapcsolatban élnek.

 

Tizenkettedik hónap (2018. január 6. – 2019. február 4.): Ígéretes

A 12. hónap meglehetősen jó időszak a Kígyó számára, és munkához kapcsolódó problémáit nyugodt elmével tudja rendezni. Érdemes terveznie a jövőre vonatkozóan, hogy a jó úton maradjon, és álmai megvalósulhassanak.

Forrás: chinahighlights.com

 

A Kutya évében nagy segítségedre lehetnek az alábbi könyvek. – >> Kattints a képre

kigyo-ajanlat