Ami a Majmoknak szerencsét hoz

 • Majom évek: …1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016…
 • Szerencseszínek: fehér, kék, arany
 • Szerencseszámok: 4 és 9
 • Szerencsét hozó virágok: krizantém, selyemmirtusz
 • Szerencsenapok: bármely kínai kalendáriumi holdhónap 14. és 28. napja
 • Szerencsés irányok: észak, északnyugat, nyugat
 • Szerencsés hónapok: 12. kínai holdhónap

 

Szerencsétlenséget hozó dolgok, amelyektől a Majmok jobb, ha óvakodnak

 • Szerencsétlen színek: piros, rózsaszín
 • Szerencsétlen számok: 2 és 7
 • Szerencsétlen irányok: dél, délkelet
 • Szerencsétlen hónapok: 11. kínai holdhónap

 

Anyagiak

A Majom jövedelmezőbb beosztásba kerülhet, és bónuszpénzt is kaphat a feletteseitől 2018-ban. Remek lehetősége nyílik a társas befektetésre barátokkal vagy családtagokkal, így még több pénzre tehet szert.

Karrier

A Majomnak van rá esélye, hogy előléptetik, és rátalál a megfelelő munkára 2018-ban, de csak akkor, ha ő is törekszik erre. Nagy eredményeket érhet el a tanulmányok terén is.

Szerelem

A férfi Majomnak nem sok esélye van a női szívek elnyerésére 2018-ban, míg a nő Majom több lehetőséggel találkozik, ha aktív lesz ezen a téren.

Egészség

A Majomnak oda kell figyelnie az egészségére 2018-ban. Érdemes megelőző gyógymódokat alkalmaznia a máj és az epehólyag megbetegedéseire, és vérveszteséget szenvedhet, ha nem figyel oda kellőképpen.

 

Pénzügyek 2018-ban: ★★★☆☆

image1

A Majom pénzügyi kilátásai egészen jók a 2018-as évre.

Ha Majom vagy, valószínűleg fizetésemelést kapsz az elért eredményeidért, vagy előléptetnek. Sőt, még ajándékot is kaphatsz a feletteseidtől.

Ha vállalkozó vagy, célszerű ingatlanba vagy ásványhasznosításba invesztálnod. Érdemes a családdal vagy a barátokkal együtt befektetni, mert ez még többet hozhat a konyhára. Ha egyedül fektetsz be, van rá esély, hogy elveszíted a lehetőségeket azáltal, hogy nem veszed észre őket, vagy nem vagy elég előrelátó.

 

Karrierkilátások 2018-ban ★★★★☆

image2

A Majmok 2018-ban nagy sikereket érnek el a tanulmányaikban, elismerésre számíthatnak, előléptethetik őket, és állásajánlatokat kaphatnak.

Ugyanakkor minden Majomnak aktívnak kell lennie idén, és tennie kell azért, hogy eredményeket érjen el, máskülönben ez az előrejelzés csak elmélet marad.

Aki üzletkötéssel foglalkozik, több sikert érhet el ingatlanprojektekkel, és ezáltal előrébb is juthat.

Ha vállalkozó vagy, ne küzdj egyedül. Dolgozz együtt a családoddal és a barátaiddal, ez nagy áttörést is hozhat idén a számodra.

 

Szerelem 2018-ban ★★☆☆☆

image3

 A Majom szerelemmel kapcsolatos kilátásai nem a legjobbak a 2018-as évben.

A férfi Majom segítségre számíthat a nála idősebbektől: kitaposhatják előtted az ösvényt. De van rá esély, hogy mégsem vívod ki a szeretett személy érdeklődését, mert nem vagy elég előrelátó, vagy valamilyen helyzetben leszerepelsz.

A Majom nő kilátásai jobbak, mint a férfiaké. Több esélyed adódik, mint a Majom férfiaknak, de csak a nálad idősebbek vagy feletteseid segítségével jöhet majd az áttörés, és érhetsz el sikereket a párkapcsolati életedben. Tenned kell azért, hogy előreléphess ezen a területen.

 

Egészség 2018-ban ★★★☆☆

image4

A Majom egészséggel kapcsolatos kilátásai közepesek a 2018-as évben.

Olykor előfordulhat, hogy nem lesz étvágyad. A gyermekeid pedig nyugtalanok lehetnek idén, de az is elképzelhető, hogy nem növekednek majd túl jól. Oda kell figyelned a májadra és az epehólyagodra. Ugyanakkor általánosságban nem lesznek komoly problémáid, ez tulajdonképpen egy átlagos év lesz.

 

A Kutya évében nagy segítségedre lehetnek az alábbi könyvek. – >> Kattints a képre

majom-ajanlat
 

A KÍNAI ASZTROLÓGIA HÓNAPJAI

A kínai asztrológiában a hagyományos kínai napkalendáriumot használják a hónapok meghatározására, így az állatövi év februárban kezdődik, a február 5-e körüli két napban.

 

Első hónap (2018. február 16. – március 16.): Hanyatlás

Az első hónap sajnos hanyatlást hoz a Majmok számára. Hirtelen változások állnak be a munkájukban, és a befektetéseikben sem lesznek túl sikeresek. Ez azt jelenti, hogy nagyon nehéz lesz növelniük a bevételeiket. A legjobb, ha kevesebb figyelmet szentelnek a befektetéseiknek, és inkább a kapcsolataikra fókuszálnak, még akkor is, ha a szerelemben szintén elkerüli őket a szerencse.

 

Második hónap (2018. március 17. – április 15.): Lehetőség

A második hónapban a Majmoknak rengeteg lehetőségük adódik befektetésekre, illetve befektetéseik megtérülésére, és ha a megfelelő döntéseket hozzák, bőséges nyereségben lesz részük. Miközben anyagilag gyarapodnak, karrierjük is stabilizálódhat.

 

Harmadik hónap (2018. április. 16. – május 14.): Ígéret

A Majmok számára remek lehetőségek adódnak a karrierjük előremozdítására a harmadik hónapban, és emellett fizetésemelésre és előléptetésre is számíthatnak. A szerelemben is szerencsések lehetnek mind a férfi, mind a nő Majmok.

 

Negyedik hónap (2018. május 15. – június. 13): Elfoglaltság

A Majmok elfoglaltak lesznek munkájukban a negyedik hónapban. Épp ezért meg kell tanulniuk okosan beosztani az idejüket, hogy elkerüljék a túl sok munkával járó egészségügyi problémákat.

 

Ötödik hónap (2018. június 14. – július 12.): Keserédes

A Majmok nem igazán tudják növelni a keresetüket, mert hiányzik belőlük a kemény munka iránti szenvedély. Ugyanakkor komoly bevételre tehetnek szert ingatlanbefektetéssel. A Majom nőknek nagyobb szerencséjük lehet a szerelemben ebben a hónapban.

 

Hatodik hónap (2018. július 13. – augusztus 10.): Lehangoltság

A Majmok lustává válnak a munkájukban. Ugyanakkor nemcsak a karrierjük és az anyagi helyzetük van épp hanyatlóban, de a társas kapcsolataik is. Csaknem lehetetlen, hogy tanult és jómódú barátaik közelébe férkőzzenek, ami lehangolttá teszi őket.

 

Hetedik hónap (2018. augusztus 11. – szeptember 9.): Instabilitás

A Majmok nehezen tudják megtartani stabil állásukat, és folyamatosan hanyatló társas kapcsolataik is nyomasztják őket a hetedik hónapban. Sőt, megnövekedett napi kiadásaik miatt nem tudnak félretenni sem, ami nagy veszteséget jelent számukra az anyagiak terén.

 

Nyolcadik hónap (2018. szeptember 10. – október 8.): A legrosszabb

A Majmok elkezdenek munkahely váltáson és a karrierjük újraépítésén gondolkozni a főnökeikkel való rossz kapcsolatuk miatt.  Nincs szerencséjük anyagi téren, ezért nem tudnak félretenni, így ebben a hónapban nem ajánlott kölcsönkérniük sem. Inkább találják ki, miként növelhetnék a bevételeiket, és csökkenthetnék a kiadásaikat.

 

Kilencedik hónap (2018. október 9. – november 7.): Fordulat

A Majmok szerencséje jó irányt vesz a kilencedik hónapban, különösen pénzügyi téren. Még több csatorna nyílik meg számukra az anyagi javak megszerzésére, és nagy bevételekre tehetnek szert, ha jól használják a lehetőségeiket. Ami a szerelmet illeti, a Majom férfiak ebben a hónapban nagyon népszerűek az ellenkező neműek körében, és remek lehetőségük adódik, hogy gyönyörű és széplelkű hölgyekkel találkozzanak.

 

Tizedik hónap (2018. november 8. – december 6.): Újraformálás

A Majmok képtelenek a munkájukra koncentrálni, a tizedik hónap pedig a legjobb időszak arra, hogy munkahelyet váltsanak. Sok lehetőségük adódik, hogy felfedezzék a legújabb álláslehetőségeket és területeket, ezért újra kellene gondolniuk a jövőjüket, hogy stabil bevételt biztosítsanak maguknak, és ne csak a mának éljenek.

 

Tizenegyedik hónap (2018. december 7. – január 5.): Ingadozás

A Majmok több akadályba is ütköznek, miközben a jólétükért dolgoznak a tizenegyedik hónapban, és változékony kapcsolataiknak köszönhetően nem képesek teljes figyelmet szentelni a pénzszerzésnek. Szerencsétlenségük a szerelemben hosszú távon hat a karrierjükre és az anyagi helyzetükre.

 

Tizenkettedik hónap (2018. január 6. – 2019. február 4.): Stabilitás

A Majmok nagy motivációt éreznek a munkára, köszönhetően megnövekedett pénzügyi szerencséjüknek, mely megteremti számukra a biztos jövedelmet az év végéig. Ajánlott több figyelmet szentelniük az egészségüknek a munkahelyen és a mindennapi életben egyaránt, mert akár vért is veszthetnek egy balesetben ebben a hónapban.

Forrás: chinahighlights.com

 

A Kutya évében nagy segítségedre lehetnek az alábbi könyvek. – >> Kattints a képre

majom-ajanlat