Ami a Sárkányoknak szerencsét hoz

 • Sárkány évek: …1916, 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012, 2024…
 • Szerencseszínek: arany, ezüst, szürkésfehér
 • Szerencseszámok: 1, 6, 7
 • Szerencsét hozó virágok: Jézus szíve, sárkányvirágok
 • Szerencsenapok: a kínai holdnaptár hónapjainak 1. és 16. napja
 • Szerencsés irányok: kelet, észak, nyugat
 • Szerencsés hónapok: a 3., 4. és 7. kínai holdhónapok

 

Szerencsétlenséget hoz számára

 • Szerencsétlen színek: kék, zöld
 • Szerencsétlen számok: 3 és 8
 • Szerencsétlen irányok: északnyugat
 • Szerencsétlen hónapok: az 5. és 6. kínai holdhónapok

 

Anyagiak

A Sárkány mind az iskolában, mind a társadalomban váratlan pénzügyi veszteségeket él át 2018-ban, ami saját önfejűségének és makacsságának következménye. Gyakran megszegi a közlekedési szabályokat, és megbüntetik a rendőrök, sőt még veszélyes baleseteket is elszenvedhet.

Karrier

Karrierjét tekintve a 2018-as év eseménydús lesz a Sárkány számára, és mindenre saját magának kell majd felügyelnie.

A Sárkány hajlamos meggondolatlanul megsérteni a főnökeit, sőt, ellentétes nézeteik következtében döntéseiket olykor nyilvánosan meg is tagadja. Nehéz számára jól kijönni valakivel, mivel érzelmei nagyon vegyesek.

Szerelem

A Sárkányok hajlamosak egy szempillantás alatt vitába szállni, sőt akár még szakítani is szerelmükkel. A Sárkány férfi inkább szenved pénzügyi veszteségektől, míg a gondok a szerelem terén a Sárkány nőt is megtalálják.

Egészség

A Sárkány rossz egészségnek örvend 2018-ban. Mivel nem hallgat az egészségügyi tanácsokra, és hatalmas munkahelyi nyomás alatt van, hajlamos máj- és epehólyag-megbetegedésekre.

 

Pénzügyek 2018-ban – ★★☆☆☆

Pénzügyek tekintetében a 2018-as nem egy jó év a Sárkány számára.

Rengeteg utánajárásába fog kerülni, hogy befektetései megtérüljenek.

Nagyon valószínű, hogy az iskola terén vagy továbbtanulás szempontjából károkat kell elkönyvelnie. A szabályok, például a közlekedési szabályok megszegése is pénzügyi veszteségekhez vezethet, és az is, ha önmagát veszélyes helyzetekbe sodorja.

 

Karrierkilátások 2018-ban – ★★☆☆☆

image1

A Sárkánynak 2018-ban nem lesz szerencséje a karrier terén. Sok dolga lesz a különböző dolgok intézésével, és sok mindent saját magának kell majd megoldania, ami nehéz feladat.

Sőt, a Sárkánynak keményen kell majd dolgoznia, vagy rengeteg időt kell áldoznia a tanulásra. Meglehet, hogy tovább kell tanulnia, hogy újabb képesítést szerezzen. Az is valószínű, hogy konfliktusba keveredik a főnökével.

Mindent összevetve Sárkányként nagyon kicsi az esélyed, hogy előléptessenek, és nagyon vigyáznod kell arra, hogy impulzív viselkedésed miatt ne veszítsd el a már megszerzett előnyöket. Érdemes lenyugodnod, és eljárnod parkokba vagy erdőkbe, hogy megfékezd magad, és le tudd csendesíteni az elméd.

 

Szerelem 2018-ban – ★★☆☆☆

image2

2018-ban a szerelmes Sárkányok impulzív viselkedésük miatt konfliktusba keveredhetnek partnerükkel.

A Sárkány legrosszabb esetben szakítással kell szembenézzen. Ám még ha nem is így végződik a kapcsolat, a Sárkány férfi könnyen pénzügyi gondokba keveredhet, a Sárkány nő pedig számos kapcsolati problémával kell megküzdjön.

A házas Sárkány jobban teszi, ha figyel házastársa biztonságára, de ne legyen túl forrófejű, amikor a bajt akarja elkerülni.

Javasolt egy relaxáló sétát tennie egy parkban vagy tó körül, hogy viselkedése és elméje visszazökkenjen a rendes kerékvágásba.

 

Egészség 2018-ban – ★★☆☆☆

image3

A Sárkánynak nem túl jók az egészségügyi kilátásai 2018-ra.

A Sárkány mája és epehólyagja hajlamos a betegségekre, amit akár egy közlekedési baleset vagy más sérülés is okozhat. Gyakran kiborul, és nagy nyomás alatt lesz, emellett 2018-ban a gyomrával is jelentkezhetnek problémák.

Javasolt rendszeresen ellenőriztetnie egészségi állapotát. Ne vállaljon semmilyen kockázatot, mint például a hegymászás vagy a föld alatt tett felfedezések. Ehelyett menjen inkább sétálni egy parkba vagy tóhoz.

 

A Kutya évében nagy segítségedre lehetnek az alábbi könyvek. – >> Kattints a képre

sarkany-ajanlat
 

A KÍNAI ASZTROLÓGIA HÓNAPJAI

A kínai asztrológiában a hagyományos kínai napkalendáriumot használják a hónapok meghatározására, így az állatövi év februárban kezdődik, a február 5-e körüli két napban.

 

 

Első hónap (2018. február 16. – március 16.): Stresszes

A kínai holdév első havában a Sárkány nagy nyomás alatt érzi magát a lakhelyén, a munkájában bekövetkezett munkastílus-változások következtében. Nagy nehézségei vannak bevételei növelésében, és magányérzete következtében távkapcsolatokat kezdeményezhet.

 

Második hónap (2018. március 17. – április 15.): Rossz

A munkahelyi nyomás növekedésével a Sárkány kénytelen a munkájának szentelnie magát, és szinte alig marad ideje a kapcsolataira és egészségére. Szinte lehetetlen számára, hogy megfelelő partnert találjon, mivel rossz szerencséje üldözi.

 

Harmadik hónap (2018. április. 16. – május 14.): Közepes

A Sárkány számára a legnagyobb kihívást emberi kapcsolatai jelentik. Mivel versenyhelyzetben dolgozik, kollegáit is megbánthatja. Gyakorlatilag nincs érzelmi élete, így jobban teszi, ha hosszú távú stabilitásra törekszik a nyomás enyhítésének céljából.

 

Negyedik hónap (2018. május 15. – június. 13): Nyomás alatt

A Sárkány nehéz helyzetbe kerül személyes viszályok miatt, ezért arra kellene törekednie, hogy ne keveredjen ilyen vitákba.

 

Ötödik hónap (2018. június 14. – július 12.): Változó hangulatú

A Sárkány életmódját nagyban befolyásolja kellemetlen munkahelyi viselkedése az ötödik hónapban, így idővel mentálisan is a javulásra kell koncentrálnia. Rossz hangulata következtében szeretteivel sem jön ki túl jól.

 

Hatodik hónap (2018. július 13. – augusztus 10.): A béka feneke alatt

A Sárkányt üldöző balszerencse nem hagy alább a hatodik hónap közepéig. Eddig képtelen saját erejéből kiutat találni, bárhogy próbálkozik is. Ami még fontosabb, hogy oda kell figyelnie egészségére.

 

Hetedik hónap (2018. augusztus 11. – szeptember 9.):  Javulás

Szerencséje kezd jobbra fordulni az előző hónap sajnálatos időszaka után. Ez lehetőséget teremt számára, hogy terveket szőjön a jövőre. Sőt, emberi kapcsolatai is erőteljesen javulni fognak a hetedik hónap folyamán, és több lehetősége is adódik a békülésre partnerével.

 

Nyolcadik hónap (2018. szeptember 10. – október 8.): Jó

A hetedik hónapot követően a Sárkányok jó hangulatban vannak a nyolcadik hónapban, köszönhetően folyamatos pénzügyi szerencséjüknek. Több esélyt is kapnak, hogy learassák a babérokat munkájukban és megtakarításaikban, különösen az értékesítés területén dolgozó Sárkányok. Noha pénzügyileg jól jár, a Sárkány nő szintén nagyobb nyomással szembesül a munkájában.

 

Kilencedik hónap (2018. október 9. – november 7.): A legrosszabb

Annak ellenére, hogy javultak pénzügyei, a kilencedik hónap a legrosszabb a Sárkány számára, miután egyik krízis a másikat éri életében. Ha munkáját és kapcsolatait stabilan szeretné tartani, attitűdváltásra van szükség, mind a munka világában, mind a magánéletben.

 

Tizedik hónap (2018. november 8. – december 6.): Ígéretes

A tizedik hónapban újabb pénzügyi szerencsehullám mosolyog a Sárkányra. Stabil bevételre számíthat, ha megragadja a kínálkozó lehetőséget. Kapcsolati téren nagyon valószínű, hogy a Sárkány férfi találkozik a nagy Ő-vel.

 

Tizenegyedik hónap (2018. december 7. – január 5.): Szerencsés

Ha jó elmeállapotban marad, a Sárkánynak több lehetősége is adódik a pénzkeresetre és előléptetésre ebben a hónapban. Ami a kapcsolatokat illeti, a Sárkány nőnek jó lehetőségei lesznek a nagy Ő megtalálására. Egészségügyileg fontos lenne jobban figyelni a légzőszervi megbetegedésekre.

 

Tizenkettedik hónap (2018. január 6. – 2019. február 4.): Közepes

Közepes pénzügyi szerencséjének következtében a Sárkány a 12. hónapban kiegyensúlyozottabb életet él egy stabil munkahelyi környezetben, noha nem sok esélyt kap a meggazdagodásra.

Forrás: chinahighlights.com
 

A Kutya évében nagy segítségedre lehetnek az alábbi könyvek. – >> Kattints a képre

sarkany-ajanlat