Blogger: ktssyedina írása

Legyen A gyógyulás az új divat! ⭐️ Vex King előző kötete azóta van a kívánságlistámon, amióta megjelent (három éve). Idén tavasszal azonban végre megvettem! Majd mindig volt más könyv, halogattam, pár hete viszont a kiadó jóvoltából a könyvespolcomra került az újabb kötete.
Elkezdtem.
És azta!!! Már a bevezetőben tudtam: ez az én könyvem lesz! Vex egy nagyon mély, személyes kapcsolatáról szóló példával indít, majd vesézi ki. És ez még csak a kezdet.

Arra kér és tanít: menjünk vissza az időben. Azokhoz, az olykor kellemetlennek tűnő pillanatokhoz, emlékekhez, melyeket elfelejtenénk. Miért? Megtanít elengedni azt, de előtte tanulni, fejlődni és továbbmenni általa.

Rezgésekről, önmagad fejlesztéséről beszél, a teljes érzelmi szabadság eléréséhez. Összpontosít arra, amit sokszor elfelejtünk: a rezgéseink befolyásolják a kapcsolatainkat. A körülöttünk lévő személyek hangulata a gyógyulási kapacitásainkra is hatással van.
Hogyan?
✨️
Ez tényleg egy tökéletes útmutató az érzelmi válságok átvészeléséhez és a szabadság eléréséhez. Nemcsak hangzatos és nem is mese! Olykor cudar, húsbatépő valóság. Máskor meg légiesen könnyű léptekkel haladsz vele. Megtörténik benned a felismerés: a belső munkádhoz semmilyen gurura nincs szükség. Csakis önmagadra! Légy önmagad, mondják mindig. De mit jelent ez?
✨️
Gyönyörűen oszlatja el a hamis illúziókat, melyek az önfejlesztő könyvek körül lengenek. Nem spirituális, nem megfoghatatlan. Nagyon valódi, nagyon érzéki és nagyon igaz! Nincs kétsége afelől, mindannyiunkban ott van a lehetőség, hogy a legkiválóbbak legyünk. A kérdés rajtunk áll: hisszük- e ezt mi is és elfogadjuk-e magunkat, mint legmegbízhatóbb útitársat?!

?
Ildomos egy könyvet a saját szavával ajánlani? Remélem.

♾️Biztosnak kell lenned abban, hogy megérdemled a gyógyulást; hogy önmagadért teszed. Hogy minden alkalommal, amikor kezedbe veszed ezt a könyvet, és elolvasol egy oldalt, vagy felemelt fejjel lépsz ki a bejárati ajtón, vagy hatalmas, végtelen, gyomorforgató könnyeket ejtesz, a végső cél te vagy.
Az önmagaddal való kapcsolat. Hogy jól érezd magad a bőrödben. Az a meggyőződés, hogy megérdemled a lehető legjobb életet.♾️

❗️Ha nem hiszel a saját értékedben, mások sem fognak úgy bánni veled, mintha méltó lennél az igazi szeretetre és tiszteletre.❗️

Egyet soha ne felejts el : „Nem tudod megváltoztatni a múltad, de dönthetsz úgy, hogy a jövődet kellemesebb hellyé teszed. A lényeg az, hogy a saját felelősséged meggyógyítani magad.

Tökéletes ajándék, bármelyik könyve! Szeretettel ajánlom!❤️ Hálásan köszönöm a kiadónak, hogy olvashattam.