Blogger: konyv.varazs írása

„Amikor belül hordozod a napot, nem számít, hogy kint esik.”

„Bánj úgy a bőröddel, mint a legdrágább selyemmel!”

 

Egy fantasztikus utazásra hív ez a könyv, egy utazásra önmagunk felé.
Csak nemrég kezdtem el ismerkedni az önfejlesztő kötetekkel, és a koreai születésű zongoraművészből lett sikeres üzletasszony könyve rögtön felkeltette az érdeklődésem.

Mindannyian találkoztunk már olyan emberrel, aki szinte sugárzik az önbizalomtól, látszik rajta hogy rendben van önmagával és a külvilággal is. A kötet segíthet abban, hogy mi is elérjük ezt a külső-belső ragyogást.

Az írónő 12 hétre bontotta le ezt a folyamatot, minden egyes hét egy-egy rituálét tartalmaz, melyeknek a  segítségével gyakorolhatjuk az énszeretetet, egy kicsit önmagunkra figyelhetünk. Ezeknek a rituáléknak fontos része az arcápolás, arctisztítás, a kozmetikai cég-alapító írónőtől remek bőrápolasi tippeket kapunk, hiszen a ragyogó kisugárzás a bőrünk ragyogásával kezdődik.

A zsúfolt, rohanó mindennapokban olyan sokféle szerepben kell helytállnunk, annyi helyen, annyiféleképpen kell megfelelnünk, hogy ezek a heti rituálék kifejezetten hasznosak lehetnek arra, hogy egy kicsit megálljunk, önmagunkkal foglalkozzunk, én-időt tartsunk. Angela ezt tanácsokkal, ötletekkel, saját, személyes példákkal segíti.

A könyv nagyon olvasmányosan van megírva, az írónő mesél arról, hogy miért hagyta ott a zongoraművészi pályát, a válásárol, hogyan jutott el onnan, hogy otthon a konyhában krémeket kotyvaszt, oda,hogy egy nagy kozmetikai cég tulajdonosa legyen.

Szerintem nagyon  hasznos ez a kötet, tele motiváló gondolatokkal, egy rendkívül inspiráló nő tollából, csak ajánlani tudom mindenkinek!

A könyvet köszönöm az Édesvíz Kiadónak!❤️ @edesviz_kiado

Ajánlott könyv: BELSŐ KISUGÁRZÁS