Blogger: last.words.of.the.books írása

Mint ahogy egy korábbi véleményemben is írtam, eddig nem nagyon olvastam önfejlesztő könyveket, de idén szeretnék rájuk sokkal nagyobb hangsúlyt fektetni. ☺️ Ez a második önismereti kötet, amit mostanában kezembe vettem és ahogy az előzőben is, itt is találtam nagyon hasznos mondatokat.

Igazán értékes gondolatokat hozott fel az írónő, olvasmányos formában, így biztos vagyok benne, hogy nem ez lesz az utolsó mű, amit Louise Hay-től a kezembe vettem. A belső mantrákat, pozitív gondolatokat szerettem a legjobban a könyvben. Úgy érzem, hogy azok adtak hozzám a legtöbbet, de azt is nagyon érdekesnek találtam, hogy a gondolkodásunknak ilyen nagy ereje lehet az életünkre nézve.

Néha nekem sok volt az a gondolat, hogy a férfiak teljesen elnyomják a nőket, mert így lettünk nevelve, de ettől függetlenül, nem bántam meg, hogy elolvastam, mert ahogy már írtam, voltak benne nagyon jó dolgok, amik elindítottak bennem egy-két pozitív gondolatot.

Természetesen nem fogod tudni egyik pillanatról a másikra teljesen megváltoztatni a gondolkodásod a könyv elolvasása után, mert IDŐ kell hozzá, de mindenképpen megéri elolvasni és rájönni arra, hogy néha önmagaddal is kell foglalkozni, nem csak másokkal. Ez NEM önzőség a részedről, hanem jól megérdemelt „jutalom”. ❤️

Köszönöm az @edesviz_kiado -nak a recenziós példányt!

Pár idézet:

 

„Szeresd hát önmagad, és szeresd az életet!”

„Ha mindig másodikként tekintesz önmagadra, nehéz azt érezned, hogy megérdemelsz valamit.”

 

❓Te szereted önmagad?❓