Blogger: betty.s.diary írása

Korábban sok önfejlesztő könyvet olvastam, azonban az elmúlt 1-2 évemet tekintve igen keveset.

Roxie Nafousi Manifesztáció könyvét ma délelőtt vettem a kezembe és úgy érzem most pontosan erre a könyvre volt szükségem, hatalmas löketet adott. Több minden(b)en szeretnék változtatni egy ideje.

Miközben az írónő bevezeti az olvasót abba mit is jelent maga a manifesztáció, hogyan sajátíthatjuk el, mikre kell odafigyelnünk, hogy működjön a mindennapi életünkben, fejlesztő feladatokat is ad. Nem győztem egy külön füzetbe jegyzetelni, válaszokat adni az egyes fejezetekben megjelenő kérdéseire, bevallom a könyvbe is beleírtam több helyen és sok részt meg is jelöltem vagy alá is húztam magamnak

  • Ez az a könyv, amit szerintem feltétlenül el kellene olvasnia minden könyvszerető és változtatni, fejlődni akaró embernek.

Ha tehetném mindennap magamnál tartanám..

Olvassátok el! Nem fogtok csalódni benne.

“Amikor valamit manifesztálni akarsz az életedbe, akkor tisztán kell látnod a jövőképedet, meg kell szabadulnod a félelmeidtől és kétségeidtől, össze kell hangolnod a viselkedésedet, teljesítened kell az univerzum próbatételeit, és fenntartások nélkül hálásnak kell lenned mindazért, amid jelenleg van.”

Köszönöm szépen @edesviz_kiado ezt a #recenzió -s példányt, biztosan többször elő fogom majd venni, nagyon hasznosnak találtam, nem tudtam letenni, annyira vitt magával.