Az egész univerzum a belélegzés és a kilélegzéshez hasonló ciklusok szerint működik. Amikor csak kilélegzel (adsz), vagy csak belélegzel (kapsz), elveszíted az univerzum ritmusát. Az optimális egészség, energia és feltöltődés érdekében, életed minden egyes belégzését egyensúlyozd ki egy kilégzéssel.

Az angyalok azért küldték neked ezt a kártyát, mert az adás-kapás mérlege mostanában kilibbent az egyensúlyból. Ha jóval többet adtál, mint amennyit kaptál, valószínűleg úgy érzed, mások kihasználták kedvességed. Ha az egyensúly inkább a befogadás és nem pedig az adás felé billent, elképzelhető, hogy kellemetlenül érzed magad, depresszióssá váltál, vagy akár bűntudatot is érezhetsz. Ugyan lehetetlenség nap mint nap tökéletesen kiegyensúlyozni az adást és kapást, azonban megpróbálhatsz elérni egy egészséges egyensúlyt. Erről győződj meg úgy, hogy mindennapos rendszerességgel adj valamit (mondjuk időt, pénzt, egy ajándékot vagy bókot) anélkül, hogy bármit is várnál érte cserébe. Ugyanakkor pedig fogadd nyájasan a váratlan segítség felajánlásokat, a bókokat és más ajándékokat. Mondd azt: „köszönöm szépen” mindennemű feszengés és szégyen nélkül. Olyan kapcsolatokban, ahol te vagy az elsődleges adakozó, adj hangot szükségleteidnek, és kérj segítséget.

A lap további jelentései: Kapcsolataidban győződj meg róla, hogy adj és kapj is egyszerre. A szóban forgó helyzetben a férfi és női energiák kiegyensúlyozására van szükség. Ahhoz, hogy kapj, először adnod is kell. Tizedelj meg mindent, amiből többre van szükséged (időt, pénzt, tárgyakat, és így tovább). Jelentsd ki: „Most kegyesen fogadok be minden jót az életembe.”