szivcsakra

 

Ennek az ügynek a mélyén a szeretet lakozik. A szíved, fizikai lényednek a leginkább a szeretetre hangolt központja. Biztonságos rád nézve nyílt szívvel szeretni és szeretve lenni, hiszen melletted állunk tökéletes védelmet és útmutatást biztosítva a számodra.

Azért kaptad ezt a lapot az angyaloktól, mert a válasz a kérdésedre a szívedben lakozik. Minél inkább felnyitod szívedet, annál több szeretetet, örömöt és békességet érzel majd. Szívcsakrádat felnyithatod azáltal, hogy megkéred az angyalokat, küldjék el gyógyító energiájukat, vagy úgy, ha magad elé képzeled szívedet, ahogyan egy rózsaszín fény öleli körbe, illetve ha rózsaszín rózsák illatát szívod magadba, ha magadon viselsz egy rózsakvarcot, vagy kezedbe veszed azt, és ha a szeretetre összpontosítasz.

A lap további jelentései: Küldj szívcsakrádba fényt és szeretet. Viseld szerető gondját szíved egészségi állapotának a testmozgás és az egészséges étrenden keresztül. Egy eltávozott szeretett személy, aki szív elégtelenség miatt hunyt el, azt üzeni: „Szia, szeretlek.” Folytass szívhez szóló beszélgetést.