ujtars

 

A találkozásra való lehetőség bizonyos. Isteni beavatkozásról van szó, mely katalizátorként működik, hogy lendületbe hozza imáid gyümölcsözésének kerekeit. Gondosan figyelj oda az új emberekre, akiket az életedbe küldünk. Fel fogod ismerni őket, hiszen ismerősnek tűnnek majd, kellemes és biztonságos érzést keltve.

Az angyalok annak jeléül küldték hozzád ezt az alapot, hogy egy új személy lépett be (vagy fog belépni) az életedbe válaszképpen imáidra. Ez az ember társaddá válik az üzletben, a barátság vagy a romantika terén. Ne kutakodj utána, hiszen ez nagyon is természetesen fog bekövetkezni. Amikor találkozol ezzel az személlyel, légy nyitott az Isteni útmutatásra, amely mindkettőtöket szeretetteli és varázslatos módon vezet majd.

A lap további jelentései: Rátaláltál (vagy hamarosan rátalálsz) lélektársadra. Engedd meg másoknak, hogy segítsenek, ahelyett, hogy egyedül próbálnál elvégezni mindent. Kérj tanácsot egy szakembertől. Imáidra más emberek révén kaptál választ. Egy új háziállat érkezik az életedbe.