A „RENDES” FÉRFIAK UNALMASNAK tŰNNEK?
ÚJRA ÉS ÚJRA PROBLÉMÁS FÉRFIAKHOZ VONZÓDSZ?


új!

A világon rengeteg nő számára gyötrelmes és fájdalmas tapasztalat a szerelem. Robin Norwood párkapcsolati terapeuta azzal a céllal írta a Nők, akik túlságosan szeretnek című könyvét, hogy segítsen a probléma mélyére nézni, és megoldani azt.

• Miben gyökerezik a „túlszeretés”?
• Miért alakul ki valakiben az a különös függőség, amely aztán évekig benne tartja egy rosszul működő, kilátástalan kapcsolatban?

Az okok a múltban keresendők. Ha megelégelted, hogy újra és újra ugyanabba a hibába esel, ha eleged van abból, hogy folyton rosszul választasz, elérkezett az alakalom, hogy a téma szakértőjének segítségével örökre véget vess a párkapcsolati ámokfutásodnak. Ne várd, hogy Ő változzon, inkább szerezd meg azt a férfit, akit megérdemelsz!

Iratkozz fel, hogy elküldhessük Neked azoknak a tipikus tulajdonságoknak a listáját, melyek a túlságosan szerető nőkre igazak.

>> 15 pont, ami segít felismerned, ha olyan nő vagy, aki túlságosan szeret <<

julia roberts

Julia Roberts

"A nők nem a rosszul nevelt férfiak rehabilitációs központjai. NEM a mi feladatunk megjavítani, megváltoztatni, az anyjának lenni vagy felnevelni. Társat szeretnénk, nem projektfeladatot."

idézetek a könyvből:

A túlzott szeretés nem azt jelenti, hogy túl sok férfit szeretünk, túl gyakran leszünk szerelmesek, vagy túlságosan mély a másik iránti valódi szerelmünk. Valójában azt jelenti, hogy egy férfi megszállottjai vagyunk, ezt a megszállottságot szerelemnek nevezzük, és hagyjuk, hogy irányítsa az érzelmeinket és a viselkedésünket. Azt jelenti, hogy szerelmünk erősségét a kínjaink mélységével mérjük.”

„Ha úgy döntesz, hogy elindulsz a gyógyulás útján, akkor egy olyan nőből, aki annyira szeret valakit, hogy az már fáj, olyan nővé fogsz átalakulni, aki szereti magát annyira, hogy véget vessen a fájdalomnak.

„Néhányan annyira a partnerünk és a kapcsolatunk megszállottjává válunk, hogy alig tudunk funkcionálni.

„Ebben a könyvben meg fogjuk vitatni, hogy mit jelent a túlzott szeretés, hogy miért csináljuk, hogy hol tanultuk és hogy miként változtathatunk a szeretésünk stílusán, hogy egészségesebb legyen."

„Amikor a szerelem egyenlő a fájdalommal, akkor túlságosan szeretünk. Amikor a közeli barátainkkal folytatott beszélgetések róla, az ő problémáiról, az ő gondolatairól, az ő érzelmeiről szólnak, és szinte minden mondatunk azzal kezdődik, hogy „Ő...” akkor túlságosan szeretünk.

„Mi, akik megszállottan szeretünk, teli vagyunk félelemmel – félünk az egyedülléttől, félünk attól, hogy nem vagyunk szerethetők és nem vagyunk méltók, félünk attól, hogy nem vesznek minket figyelembe, elhagynak, vagy elpusztítanak bennünket.”