Nemrég landoltam Marokkóban. Ez az ország lesz az otthonom az elkövetkezendő 30 napban. Épp most kezdtem bele egy 6 hónapos túrába: 6 hónap, 6 ország. A döntés, amely arra irányult, hogy magam mögött hagyok mindent, és felfedezésre indulok, nem volt egyszerű. Minden eshetőséget végig kellett gondolnom. Át kellett rágnom magam azokon a kérdéseken, hogy vajon mi lesz a legjobb a munkámat, az életemet és a kapcsolataimat illetően. 

A szívemben mindig is ott volt a válasz. A szívemmel könnyű volt dönteni. Főleg akkor, amikor ahhoz az apró trükkhöz folyamodtam, amelyet ma veletek is megosztok, hogy ti is könnyedén meg tudjátok hozni a helyes döntést. Mindig. Minden helyzetben. Ki vagy merülve? Tele vagy szorongással? Próbálod eldönteni, hogy mitévő legyél? Azon elmélkedsz, hogy maradj vagy menj? Hogy vajon melyik lehet a legjobb út? Hogy mi lesz akkor, ha rosszul döntesz? Vajon honnan lehet tudni, hogy a sok lehetőség közül melyik a jó? Meghozni egy életre szóló döntést meglehetősen bonyolult lehet, főleg azért, mert sosem tudhatjuk, hogy mi lesz a végkifejlet. Ha belső késztetést érzel a változtatásra, akkor tetszeni fog a következő videó. Megmutatom, hogyan hozz meg egy komoly döntést 3 másodperc alatt, vagy még gyorsabban.

A videót itt nézheted meg:

A videó megtekintése után szeretném megtudni, hogy mire jutottál, mennyire segített abban, hogy tisztán láss. Írd meg nekem kommentben! Miután én megcsináltam a gyakorlatot, egy hangzatos igent kaptam válaszul. „Igen, utazz a tengerentúlra!” – ez volt a felelet. Jövőbeli énem meg fogja köszönni nekem, hogy így döntöttem.

Mi lesz az a döntés, amely leginkább a javadat szolgálja?
Mely döntésedért fog köszönetet mondani jövőbeli éned?

Keresd a könyvet webáruházunkban

Olvass bele a könyvbe

Shannon Kaiser