„Ha még nem hallottad volna, van könyvszerződésem!!! Nagyon izgatott vagyok, hogy megoszthatom, hogy a nagy álmom és célom, amin hónapok óta dolgoztam, valósággá vált.”  

kalandok_a_leleknek_B1_218px

Ajánlatunk a témában

Az elmúlt két hetet Mexikóban töltöttem ünnepléssel, na meg azzal, hogy élem az áloméletem. Írtam, workshopokat tartottam, új barátokat szereztem, szörföztem, jógáztam, játszottam az egész világgal. Csodálatos élmény volt. Sokan kérdezik is, hogy tudom ilyen könnyedén az ideális életemet élni. Erre gyakran csak azt mondom: szeretek manifesztálni.

A manifesztálást többféleképpen értelmezik. Van, aki szerint badarság, mások szerint viszont nagyon nehéz. Ahogy a táboromban is beszéltem erről, a manifesztálás egyszerűen azt jelenti, hogy onnan, ahol vagyok, eljutok oda, ahol lenni akarok.

Úgy érzed, életed valamely területén megrekedtél? Több bizonyosságra vagy fejlődésre vágysz? A mai videóban (amit a gyönyörű Puerto Vallartában vettünk fel Mexikóban) megosztom veled azokat a lépéseket, melyekkel te is manifesztálhatod a számodra ideális életet. Jó hír, hogy van egy könnyű módszer, amit használhatsz, hogy mindent megkapj, amit akarsz, méghozzá szuper gyorsan. Ezek a tippek biztosan segítenek, hogy összhangba kerülj a számodra ideális élettel:

1.Fogalmazz kristálytisztán!

Lényeges, hogy arra összpontosíts, amit akarsz, és ne arra, amit nem. Legyél nagyon pontos a részleteket illetően is azzal kapcsolatban, hogy mit akarsz az életedben. Mikor azon dolgoztam, hogy összehozzam a könyvszerződést, az előleg pontos összegére összpontosítottam, és hogy milyen szerkesztővel és kiadóval akarok együttműködni. Láttam magam előtt a könyv borítóját, elképzeltem, hogy ott van a könyvespolcokon már azelőtt, hogy eladtam volna a kéziratot. Legyél nagyon világos azzal kapcsolatban, amit akarsz, és ezzel a bizonyossággal összpontosíts rá a továbbiakban is.

2.Csinálj úgy, mintha már a tiéd lenne!

Csinálj úgy, mintha már megkaptad volna, amit akarsz. Érezd, mintha már a tiéd lenne, amire vágysz. Érezd át, hogy ez milyen érzés. Viselkedj és járkálj úgy, mintha az álmod már valóra vált volna. Tedd fel magadnak a kérdést: hogyan viselkedne az az ember, akinek már megvan az, amire én vágyom? Higgy benne, hogy amit akarsz, már úton van hozzád, és viselkedj úgy, mintha már meg is érkezett volna. Vagy ahogy Marie Forleo mondja: tettesd magad sikeresre.

3.Add át a vágyad az univerzumnak!

A manifesztálás utolsó lépése a teljes megadás. Engedd el, és ne próbáld olyan nagyon megvalósítani a céljaidat. Csak fogd az álmod, a csodás célod, és add át a jövőbeli énednek, az univerzumnak vagy egy felsőbb erőnek. Add meg magad teljesen, és bízz benne, hogy amire a világon mindennél jobban vágysz, már úton van hozzád, de csak akkor valósul meg, amit akarsz, ha elengeded a végkimenetelt.

Tedd meg most! Add át az univerzumnak, és csak figyelj, milyen gyorsan válnak valóra az álmaid.

Mint mindig, most is szeretném tudni, mit gondolsz. Bevált neked ez a módszer? Milyen lépéseket tettél, hogy manifesztáld a számodra ideális életet?

Keresd a könyvet webáruházunkban

Olvass bele a könyvbe