Ha a nők bálványozzák a férfit, ezt energetikailag ő  érezni fogja, és talán úgy gondolja, akkor bármit megtehet, amit akar.

Lehet, hogy elkezd rosszul bánni a nővel és cserbenhagyja, mert úgy érzi, rendelkezhet felette. Majd a férfiak ezt megunják, és valószínűleg továbbállnak.

„Miért hagyott el?” – sír a nő. „Olyan jól alakultak a dolgok!” Ehhez hasonló panaszokat hallhatunk szakítás után a nőktől, akik túlságosan szeretnek.

De hogyan tudjuk megállapítani, hogy mi is közéjük tartozunk-e? Milyen jelekre kell figyelni, hogy azonosítani tudjuk, tagjai vagyunk-e a túlságosan szerető nők klubjának, vagy sem?

Megosztok öt jelet, ami a túlságosan szerető nőkre jellemző, és bemutatom, miért vezetnek ezek a kapcsolat végéhez.

1. Igent mondasz akkor is, ha nemet mondanál

Jellemző rád, hogy a kapcsolataidban igent mondasz olyan dolgokra is, amit igazából nem is szeretnél csinálni? Ez egy biztos jele, hogy tagja vagy a túlságosan szerető nők társaságának. Ha folyamatosan igent mondasz olyan dolgokra és szituációkra, amelyek valójában nem töltenek el örömmel, nem csak őszintétlen vagy a kapcsolatban, de hosszú távon magadat is dühvel és nehezteléssel töltöd fel.

A kommunikáció hiánya és a harag a legjobb esetben is ront a viszonyon, de akár annak végéhez is vezethet, mert ezek nem lehetnek egy virágzó kapcsolat részei.

2. Elhanyagolod a barátaidat

Néha csak beleugrunk egy kapcsolatba, és azt hisszük már révbe is értünk. A férfi lesz a feltételezett legjobb barátunk és csak arra tudunk gondolni, hogy vele vagyunk. Ő lesz a legfontosabb a világon és még a haverokkal megbeszélt találkozót is lemondod, ha a férfi úgy dönt, látni akar. Előfordulhat, hogy teljesen el is elhanyagolod őket.

A jól működő kapcsolathoz fontos, hogy az életünk kiegyensúlyozott legyen, amibe a barátok is beletartoznak, különben túl nagy nyomást helyezünk a kapcsolatra. Ez nem megfelelő stratégia, és könnyen váláshoz vagy szakításhoz vezethet.

3. Csak akkor vagy boldog, ha ő a közeledben van

Ha azt veszed észre, hogy csak akkor vagy boldog, ha ő is a közeledben van és szomorúnak, vagy értéktelennek érzed magad nélküle, akkor ez egy figyelmeztető jel, amely ellen tenned kell valamit. Az, hogy valaki másra alapozod a saját boldogságod, határozottan annak a jele, hogy tagja vagy a túlságosan szerető nők csoportjának.

Fontos, hogy a boldogságod belülről fakadjon és ne külső tényezőkre alapozd, mert elveszítheted magad a kapcsolatban és az erődet eladod a partnerednek.

4. Bálványozod a férfit

Ha a férfit bálványozod, az automatikusan azt jelenti, hogy magadat lealacsonyítod. Ez fokozza az elégedetlenségedet önmagaddal szemben és elkezded másokhoz hasonlítgatni magad, azt gondolva, hogy nem vagy olyan különleges és jó, mint a másik. Természetesen ez nem igaz. Ugyanolyan páratlan vagy – valójában ő is téged tükröz vissza – akkor is, ha te ezt nem látod.

5. Hagyod, hogy rosszul bánjon veled

Sokszor megfigyeltem, amikor bántalmazó kapcsolatokban élő nőkkel dolgoztam, hogy ők azok, akik túlságosan szeretnek. Annyira vágynak a partner elismerésére és szeretetére, hogy bármit megtennének ezért, és hagyják, hogy a másik bármit megtegyen velük. Pontosan így jönnek létre a bántalmazó kapcsolatok, ahol a nő hagyja, hogy a férfi egy darab rongyként bánjon vele.

Ha éppen ezt tapasztaljuk, fontos, hogy a nő minél előbb lépjen ki a kapcsolatból és kérjen segítséget. A bántalmazó kapcsolatok előbb-utóbb szakításhoz vezetnek, mert ezek a viszonyok nem fenntarthatók.

Forrás: Huffingtonpost.co.uk

Ajánlott könyv:

nők akik túlságosak szeretnek