Avagy mi akadályozza meg, hogy minden férfi téged akarjon – Az itt felsorolt szokások többsége egy életet megnyomorító és a kisugárzásunkat elpusztító téves koncepción alapul – azon a koncepción, hogy a kapcsolatok megmentenek és teljessé tesznek minket. Ezek azok a viselkedésmódok, amikkel garantáltan az őrületbe kergethetjük a férfiakat.
Ne felejtsd el, hogy egy kapcsolat nem tehet teljessé téged, és azzal a boldogsággal sem ajándékozhat meg, amit jelenleg nélkülöznöd kell az életedben. Természetesen a boldogságnak és a teljességnek rengeteg szintjét megtapasztalhatod egy kapcsolatban, de ez nem magának a kapcsolatnak köszönhető.
Ne csüggedj, ha egyet vagy többet felfedezel magadban a következő szokások közül. Gondolj arra, hogy a valódi megoldáshoz tudatosságra (valaminek az ítélkezéstől mentes észrevételére) van szükséged.

AZ ELSŐ FÉRFITASZÍTÓ SZOKÁS: GÖRCSÖS RAGASZKODÁS

A görcsös birtokolni vágyás és ragaszkodás a kétségbeesésből fakad, és az egyik legfőbb férfitaszító tulajdonság. Ez az érzés felülírja a viselkedésedet, és rádió hullámként terjed, amit a férfiak azonnal megéreznek az antennáikkal. Még ha nem hívogatod is őt kényszeresen, nem ellenőrzöd az e-mailjeit, és nem teszel úgy, mintha minden rendben lenne, meg fogja érezni a kétségbeesésedet, és elmenekül.

A másik lényeges pont az, hogy a görcsös ragaszkodás óriási nyomást rak a férfira. Folyamatosan azt fogja érezni, hogy színészkednie kell előtted, és tökéletesnek kell lennie, hogy megfeleljen az általad idealizált képnek. Ha elkövet „egy hibát”, nemcsak annak következményeivel, hanem azzal is számolnia kell, hogy ő lesz a felelős a boldogtalanságodért.

Ha tehát te is abban a tévhitben ringatod magad, hogy szükséged van rá ahhoz, hogy boldog légy, eldobod magadtól az erődet. Úgy teszel, mintha a boldogságod egy másik személy könyörületén múlna. Erőtlenné teszed magad, egy erőtlen nő pedig, drágám, minden más, csak nem ellenállhatatlan.

A MÁSODIK FÉRFITASZÍTÓ SZOKÁS: FOLYTONOS BIZONYTALANSÁG 

A folyamatos bizonytalanság az őrületbe hajszolja a férfiakat, és azzal az illúzióval csapja be az egódat, hogy hibás és „kevés” vagy. Ha le akarod csillapítani bizonytalan gondolataidat, olyan, mintha egy feneketlen edényt akarnál telepakolni: sohasem fog sikerülni, bármennyi bizonyosságot tegyél is bele. Ennek az az oka, hogy az elképzelés, hogy kevés vagy, helytelen. Ez csak egy illúzió. Egy illúziót sohasem lehet meggyógyítani, hiszen nem igaz.

A bizonytalanság és az önmagunkban való kételkedés érzelmei szervesen hozzátartoznak az emberi természethez, és sohasem fognak teljesen eltűnni. Nyugodj meg, néha-néha minden ember a földön azt érzi, hogy „nem elég jó”. Az ellenállhatatlanság kulcsa abban rejlik, hogy nem ragadunk le ennél a gondolatnál, és nem tápláljuk tovább. De ne is próbálj ellenállni neki! Egyszerűen csak engedd meg magadnak, hogy észrevedd és megfigyeld ezeket az érzéseket, majd mondd a következőket: „Hm, hát nem érdekes?”, vagy még jobb: „Már megint erre gondolok… és akkor mi van?” Ezután irányítsd a figyelmedet valami másra. Ha a bizonytalanság körül forognak a gondolataid, engedd meg nekik, hogy akárcsak egy felhő az égen, elsuhanjanak az elmédben. Egy kis gyakorlással megtanulhatjuk nem túl komolyan venni vagy magunkra venni a gondolatainkat, különösen azokat, amelyek nem villanyoznak fel.
A kételkedés helyett fektess az ellenállhatatlanságodba!

A HARMADIK FÉRFITASZÍTÓ SZOKÁS: ÉRTELMETLEN FECSEGÉS 

A nők gyakran követnek el kommunikációs hibákat, melyek aláássák ellenállhatatlanságukat, és gyorsabb menekülésre késztetik a férfit, mint amennyi idő alatt ki lehet mondani, hogy „házasságot és gyerekeket akarok”.
Először is, a legtöbb nő nem igazán tud odafigyelni a másik emberre. Igazi odafigyelésről akkor beszélhetünk, ha félretesszük az elménkben lévő belső beszélgetéseket, és egyszerűen csak meghallgatjuk, amit a férfi mond, ráadásul az ő szemszögéből. Ezt úgy tesszük, mintha az lenne a legfontosabb dolog a Földön, amit mond, és mintha innánk minden egyes szavát. Nem értelmezünk, elemzünk vagy látunk bele dolgokat. Nem mondjuk neki, hogy „ezzel azt akartad mondani, hogy…”, és nem fordítjuk le más szavakra, amit mondani akart. Egyszerűen csak befogadjuk a hallottakat.

Ha igazán odafigyelünk egy férfira, azt fogja érezni, hogy különleges, és valaki nagyon intenzíven törődik vele. Ha tényleg azt akarod, hogy minden férfi téged akarjon, válj mesteri hallgatósággá.

A második, nők által gyakran elkövetett kommunikációs hiba, hogy úgy beszélnek egy másik férfiról, hogy azzal féltékenységet és bizonytalanságot váltanak ki a jelenlegi partnerükben. Exbarátokról, exférjekről és más férfiakról beszélnek, vagy arról, milyen jó fejek a férfi barátaik – ezek a témák mind nagyon kínosak, és ha nem bánunk velük óvatosan, nagyon kényelmetlenné válhatnak. Ezek a múltbéli történetek csak kísértenek a jelenlegi kapcsolatodban, és a féltékenységen alapuló játékokkal csak kínzod a férfiakat.

A harmadik hiba, hogy a nők gyakran éreznek késztetést arra, hogy szex közben vagy után beszélgessenek, mintha ez lenne a legmegfelelőbb idő arra, hogy a férfi megnyíljon, és nyíltan beszéljen az érzelmeiről.
Ne, ne és ne! Ne kényszerítsük a férfiakat arra, hogy megnyíljanak szex közben vagy után, főleg ne akkor, amikor még csak ismerkedünk egymással. A nyomásgyakorlás mellékhatása, hogy a férfi frusztrációt, elszigeteltséget, sőt extrém zavarodottságot fog érezni.
A szeretkezés az elengedésről, a felfedezésről, egymás kielégítéséről és a másik emberi lényről szól. Rendkívül egészséges és jó hatású mind az elme, a test és a lélek számára.

A NEGYEDIK FÉRFITASZÍTÓ TULAJDONSÁG: ÁPOLATLAN, ELHANYAGOLT KÜLSŐ 

A férfiak azt is szeretni fogják benned, hogy gondoskodó, gyengéd és szellemes vagy, hogy magával ragadó a humorod, és hogy ellenállhatatlanul és pokolian elbűvölő vagy, de azért legyünk őszinték. Legalább adj nekik esélyt arra, hogy felfedezzék a nagyszerűségedet, és csomagold be az egészet valami vonzóba! Rengeteg gyönyörű nő van, aki elengedi magát, aztán csodálkozik, miért nem vonzza magához a férfiakat.

Ha meghíztál, és már nem törődsz a külsőddel, vagy azt hiszed, hogy egy melegítőnadrág a megfelelő öltözék a számodra, itt az ideje, hogy felülvizsgáld a valóságot. Az, hogy hogyan nézel ki, befolyásolja a hangulatodat. Ha slampos vagy, nagy az esélye annak, hogy így is fogod érezni magad, és a férfiak is egy slampos nőt fognak látni benned. Ha a nők túlságosan elkényelmesednek a kapcsolatukban, hajlamosak arra, hogy nem próbálnak vonzók maradni. Néhány férfi még egy ideig megpróbál megértő lenni (különösen akkor, ha ebben a tekintetben ők is leépülnek), sok férfit azonban az ápoltság hiánya egyértelműen arra késztet, hogy másfelé kacsintgasson. Ha párkapcsolatban élsz, nagyon könnyű elhanyagolni a külsődet.
Bár az izzadt, testmozgás utáni szex néha nagyon szexi és izgalmas lehet, az ellenállhatatlan nők tiszták és ápoltak. Minden nap szánj időt arra, hogy foglalkozz magaddal!
Nem a tökéletes nő irreális képét kell hajszolnod, csak oda kell figyelned magadra, és törődnöd kell a külsőddel.

AZ ÖTÖDIK FÉRFITASZÍTÓ SZOKÁS: KEMÉNY ÉS MEGKESEREDETT HOZZÁÁLLÁS 

A megkeseredett és kemény nők túl komolyak, és azt hiszik, hogy az élet, és elsősorban a férfiak rosszat akarnak nekik. Cinikus és keserű a humoruk, a velük folytatott beszélgetések pedig gyakran fordulnak panaszáradatba.
A kemény és megkeseredett hozzáállás a visszafojtott düh eredménye. A legtöbb embernek azt tanítják, hogy a düh rossz dolog, és nem méltó egy nőhöz.
Sokan nem is engedjük meg magunknak, hogy megtapasztaljuk a haragot, ezért hajlamosak vagyunk elnyomni magunkban abban a reményben, hogy majd úgyis elmúlik, vagy legalábbis nem látjuk. A probléma az, hogy azzal, hogy elnyomunk valamit, még nem fog eltűnni. Sőt, ha megpróbáljuk nem érezni, csak elutasítjuk, és tudjuk, hogy amit elutasítunk, az még erősebb lesz. Nem csoda, ha az elfojtott düh megkeményíti és megkeseríti az élethez való hozzáállásunkat.
Szerencsére nincs szükséged éveken át tartó kezelésre vagy haragterápiára ahhoz, hogy megszabadulj tőle. Egyszerűen csak meg kell engedned, hogy megtörténjen. Tapasztald meg az érzést! Vedd észre! Engedd meg, hogy jelen legyen, majd hagyd elmenni.

Ha abban a tévhitben élsz, hogy az élet vagy a férfiak rosszat akarnak neked, áldozati szerepbe bújtál, ezért itt az ideje, hogy egy másik szerepet válassz. Hogy hogyan? Próbálj meg életed sztárjává, hősnőjévé, vezetőjévé válni. (Sokkal jobban hangzik, nem igaz?) Ne felejtsd el, hogy ellenállhatatlan áldozatok nem léteznek. Nem lehetsz egyszerre ellenállhatatlan nő és megkeményedett, megkeseredett áldozat. A döntés a te kezedben van.

A HATODIK FÉRFITASZÍTÓ SZOKÁS: CSÍPŐS NYELV ÉS KRITIZÁLÁS 

Sok nő kihívásként éli meg, hogy elismerjen és dicsérjen más ellenállhatatlan nőket, különösen akkor, ha a párjuk is mellettük van. Az önmagukban bizonytalan nők kritizálják más nők öltözékét, cipőjét, táskáját, frizuráját, testét, sminkjét vagy életét. Ezek a csípős nyelvű és kritikus nők abban a tévhitben élnek, hogy más ellenállhatatlan nők lehúzásával megelőzik a bajt, és elveszik a párjuk kedvét attól, hogy más nőket is kívánatosnak tartsanak. Semmi sem áll messzebb az igazságtól, mint ez!
Először is, más nők kritizálása sokkal rosszabb fényben tüntet föl téged, mert elárulja, hogy bizonytalan és féltékeny vagy. És legyünk őszinték, a párod valószínűleg már tíz perccel előtted észrevette azt a nőt, miért kellene letagadnia?

Ha szidod a vonzó nőket, tudattalanul azt programozod be magadnak, hogy te nem válhatsz azzá. A világegyetem úgy működik, mint egy hatalmas fénymásoló, ami visszaküldi neked annak a másolatát, amit „rendeltél” tőle a gondolataiddal.

Ha csípős a nyelved és kritikus vagy, a gondolataid azt üzenik a világegyetemnek, hogy a „vonzó rossz dolog”, és a világegyetemnek nem lesz más választása, mint azt mondani: „Igen, mesterem! A vonzó rossz.”

Hogy mit kell tenned? Ha észreveszel egy másik dögös nőt, áldd meg magadban, és mondd azt: „Ez az, kislány! Ez nem semmi!” Ez a hozzáállás azt tanítja az elmédnek, hogy engedélyezheti az ellenállhatatlanságot, amitől a világegyetemnek nem marad más választása, mint hogy azt mondja „igen, mester!”, és támogasson téged abban, hogy olyan dögös legyél, amilyen csak lenni szeretnél.

 

A HETEDIK FÉRFITASZÍTÓ SZOKÁS: UNALOM AZ ÁGYBAN 

Bár ezt egyetlen épelméjű férfi sem vallaná be soha a párjának, az unalmas szex gyakori oka a szakításoknak és a kilátástalan kapcsolatoknak. Két felnőtt, felelőssége teljes tudatában lévő ember között a szex csodálatos és pezsdítő élmény. Egyike a legfantasztikusabb földi tapasztalatoknak, és az intimitás és elevenség egyik legfontosabb kifejezőeszköze. Egyúttal kitűnő módja annak, hogy fejlesszük ellenállhatatlanságunk „izmait”.

Kérlek, ismételd többször hangosan, hogy „szeretem a szexet, szeretem a szexet, szeretem a szexet”. Rendben van. Ismételd ezt el magadban legalább ötször egy nap. Még hétszer, ha katolikusnak neveltek (csak vicceltem… bár annyira nem is).
Az emberek többségébe azt nevelte bele a kultúránk – még ha nem vagyunk is ennek tudatában –, hogy a szex rossz dolog. Még amikor azt mondjuk, hogy szeretjük a szexet, olyan mélyen belénk ivódtak azok az előítéletek, melyek azt mondják, hogy a szex mocskos, szégyenletes és bűnös dolog, hogy kényelmetlenül érezzük magunkat, ha őszintén kell beszélnünk róla, vagy ha aktívan kell dolgoznunk azon, hogy fejlesszük
szexuális bátorságunkat.
A szexet unalmasnak találó nők egy része csak azért csinálja az egészet, hogy túl legyen rajta. Nem is merek annál taszítóbb dolgot, mint amikor egy ágyban fekvő nő a bevásárlólistáján agyal, vagy a plafonon lévő foltokat nézi, miközben a férfi mindent megtesz azért, hogy kielégítse őt. Sok nő olyan látványosan unja a dolgot, hogy a férfi már nem is kérdezi meg tőle, mit szeretne, mert a nő úgyis csak döglött halként fekszik az ágyban. Ha nem tudnád, ez a hozzáállás nem működik, ha ellenállhatatlan akarsz lenni, és varázslatos, kielégítő kapcsolatban akarsz élni. Azt javaslom, próbálj néha rossz lenni, és élj sokkal gyakrabban szexuális életet.

Végül, de nem utolsósorban gyakorold, hogy elfogadod az örömet egy férfitól. Nem is adhatnál nagyobb ajándékot egy férfinak, mint hogy megengeded neki,
hogy szexuálisan kielégítsen. Sok nő nincs hozzászokva ahhoz, hogy kapjon valamit valaki mástól. Tudod, mit? Lépj túl ezen! Ha azt akarod, hogy minden férfi téged akarjon, ki kell lépned a komfortzónádból, és meg kell engedned magadnak, hogy folyamatosan jól érezd magad – igazán jól. És ne használd azt a kifogást, hogy nem tudja, hogyan kell kielégítenie téged. Nem gondolatolvasó, és minden nő teste másképp működik. Mondd el és mutasd meg neki, vezesd őt. Imádni fog téged ezért.

ELLENÁLLHATATLAN AKCIÓTERV

  • Szabadulj meg a gardróbszekrényedben lapuló összes „alacsony önértékelést” okozó darabtól.
    Tudod, azoktól a „különleges” ruháktól, amiktől zömöknek, rondának és tíz kilóval dagadtabbnak érzed magad. Jó kis móka lesz, ha a barátnőid is részt vesznek benne.
  • Gyakorold az igazi odafigyelést! Figyeld meg, hányszor vágsz bele más emberek szavába (vagy gondolatban, vagy hangosan), és próbáld elkerülni. Képzeld azt, hogy akit éppen hallgatsz, olyan bölcsességet árul el neked, ami alapjaiban változtatja meg az életed. Hogy neked is figyelemben lehessen részed, figyelemmel kell megajándékoznod a férfi t, és biztosítanod kell neki, hogy anélkül mondja végig, amit szeretne, hogy félbeszakítanád. Indulj ki abból, hogy biztos csak elkalandozott egy kicsit, és később fog belekezdeni
    az igazán érdekes témába.
  • Parkolópályára állítottad külső megjelenésedet? Jelentkezz be előre az elkövetkezendő hat hónapra manikűröshöz, pedikűröshöz, kozmetikushoz és fodrászhoz!
  • Itt az ideje, hogy újra szexi légy! Nincs is jobb mód erre, mint hogy újra rossz kislány légy! (Ezt egyedül és a partnereddel is megteheted.) Kölcsönözz ki felnőtt filmeket, és olvass erotikus, nyálasan romantikus regényeket. Figyeld meg, ahogy elkezdesz beindulni. Élvezd, ahogyan életet lehelsz érzéki oldaladba.

 

Ajánlott könyv:

Marie Forleo –
Az elbűvölő nő