Tizenhat éves korom óta a tengerentúlon akartam élni és dolgozni. Aztán arra az elhatározásra jutottam, hogy az álmaim igenis fontosak, és most kell valóra váltanom őket, nem később. Most megosztom veled az izgalmas hírt: a következő hat hónapot hat különböző országban fogom tölteni. Marokkóból, Németországból, Magyarországról, Dél-Koreából, Thaiföldről és Indonéziából fogom végezni életvezetési és üzleti tanácsadói, írói és tervezői munkámat.

kalandok_a_leleknek_B1_218px

Ajánlatunk a témában

Emlékszem, mennyire ideges voltam, amikor elmondtam a szüleimnek, hogy mit tervezek. Elvégre szükségem volt a beleegyezésükre, hogy amíg távol vagyok, vigyázzanak Tuckerre, a kutyámra. Azt hittem, hogy megpróbálnak majd lebeszélni, de meglepetésemre támogattak és bátorítottak.

Elmondtam nekik, hogy mennyire meglepett a reakciójuk, mire ők azt válaszolták, hogy boldognak akarnak látni, és ha valaki meg sem próbálja valóra váltani az álmait, az olyan, mintha elárulná saját magát, és hogy tartozok magamnak azzal, hogy követem a szívem, és valóra váltom az álmaimat.

Most már tudom, hogy mennyire fontos, hogy a szüleim mindenben támogatnak. Tőlük tanultam, hogy mindig legyek önmagam, és dolgozzak a vágyaim megvalósításán. Sosem mondták, hogy nem vagyok képes rá, de azt igen, hogy ha igazán akarok valamit, akkor megtalálom a módot a megvalósítására.

Mindannyiunknak szükségünk van bátorító barátokra vagy családtagokra, olyanokra, akik támogatnak bennünket. Az álmaink ott ragadtak a szívünkben, amiket egyedül nehéz megvalósítani. De van egy nagyon fontos dolog, amivel segíthetsz a szeretteidnek, és ki nem fogod találni, hogy mi az.

A következő videóban megosztom veletek, hogy mi a legfontosabb dolog, amit tehetsz másokért és magadért a vágyak megvalósítása érdekében.

Az erről szóló videót itt nézheted meg

Keresd a könyvet webáruházunkban

Olvass bele