A Spiritualitásra hangolt cselekvés módszere segít hozzáférni belső teremtőerődhöz. Mint minden kreatív projektnél, fejlesztenünk kell a képességeinket, és lehetővé kell tennünk, hogy az inspiráció átjusson rajtuk keresztül. Amikor megtestesítjük ezt a teremtőerőt, az élet igazán szórakoztatóvá válik. Fontos azonban tudnunk, hogy a manifesztációnak nem az a célja, hogy teljes kontrollt gyakoroljon, vagy minden rövid távú vágyunkat kielégítse. A valódi manifesztáció nem azt jelenti, hogy megszerezzük, amiről azt gondoljuk, hogy akarjuk, hanem arról szól, hogy megkapjuk azt, ami mindenki számára a legfontosabb. Igen, lesznek olyan tapasztalataid, amelyekben olyan eredményt fogsz bevonzani, amely pontosan olyan, mint amit terveztél. De nem az a cél, hogy kontrolláld az eredményeket, hogy csak azt szerezd meg, amit akarsz. Ne feledd, a te terved nem mindig a legjobb terv! Amikor átadod magad a manifesztáció művészetének, bízhatsz abban, hogy a szellem a vágyaid felé vezet, és még sok máshoz is.

A manifesztáció az univerzum energiájára való ráhangolódás kreatív folyamata. Célja egy olyan élmény létrehozása, amely megemeli a szellemedet és a világ szellemét. A manifesztáció nem a megszerzésről szól; hanem arról, hogy közben mivé válsz. Minél inkább elengedsz, annál inkább méltóvá válsz ahhoz, ami a vágyad. Ne feledd, hogy energiád a hozzá hasonlót vonzza. A Spiritualitásra hangolt cselekvés módszerének követése segít elállni az útból, és lehetővé teszi, hogy az univerzum támogasson téged. Többé nem érzed majd magad blokkolva vagy tehetetlennek. Ehelyett kihasználod a benned rejlő erőket, és erőteljes cselekedeteket viszel véghez a szupervonzás hatalmának helyéről. Az általad megtestesített pozitív, hűséges energia az univerzum energiájának visszatükröződése. Pozitív áramlás állapotában az univerzum rezgése megfelel a te frekvenciádnak, és összhangba hoz a vágyaiddal. Amikor spiritualitásra hangolódsz, a belső bölcsességed hangjára hallgatsz, hagyod, hogy az univerzum szeretete vezessen téged, és inkább a hit, mint a félelem állapotában vagy. Amikor a Spiritualitásra hangolt cselekvés módszerét követed, akkor megengeded az univerzumnak, hogy a lehető legjobb felé vezessen.

PRÓBÁLJUK KI A MÓDSZERT!

A kezdéshez készíts egy őszinte leltárt arról, hogyan imádkozhatnál azért, amiről azt gondolod, hogy szükséged lenne rá. Milyen módon kontrollálod a tetteidet, hogy eredményt próbálj kikényszeríteni? Különböző taktikákat próbálsz alkalmazni, hogy a szerelmedet olyanná alakítsd, aki nem is ő? Arra törekszel, hogy munkád megjelenjen a közösségi médiában? Vizsgáld meg, hogy a tetteidet miként támasztja alá a hit helyett a félelem. Rendszeresen figyeld meg, hogy az univerzum felé irányuló kontrolláló kéréseid milyen módon akadályozhatják, hogy megkapd a legjobbat.

Biztonságos őszintének lennem azzal kapcsolatban, hogy miként akadályozhatom az univerzum áramlását. Meg kell nézni az egónkat, hogy napvilágra hozzuk ezeket. Számtalan eset van a saját életemben, amikor megpróbáltam kontrollt gyakorolni, és nem átadni. Megpróbáltam kontrollálni az elképzeléseim időzítését és a könyvbemutató eredményét, és a húszas éveimben minden egyes párkapcsolatomat az ellenőrzésem alatt próbáltam tartani, hogy biztonságban érezzem magam. Nem szégyellem azokat a módokat, amelyek által a félelem felé tértem ki. Büszke vagyok arra, hogy ezeket az összhang nélküli pillanatokat lehetőségnek látom, hogy megtapasztalhassam az univerzumról való leválást. Minél hamarabb megvizsgálod, hogy miképpen próbálod az univerzumot irányítani, annál hamarabb átadhatod magad.

Készíts egy listát a naplódban arról, hogy miként próbálod kontrollálni a vágyaidat!

Ha tisztában vagy a helyzetek ellenőrzésének módjával, itt az ideje, hogy átirányítsd az energiádat, és alkalmazd a Spiritualitásra hangolt cselekvés módszerét. Válaszd ki az élet egy olyan területét, amelyet kontrollálsz, és a következő héten kezdd el alkalmazni rá a módszert.

1.  Érj el a vágy mögött megbúvó inspirációig, és vizsgáld meg, hogy ez az inspiráció miképpen szolgálja a világot! A naplódban készíts egy listát azokról a lehetőségekről, amelyekkel a vágyaid sugárzóvá tesznek téged, és hogy ragyogásod miképpen szolgálhat másokat. Ne feledd, örömöd egészen addig szolgálat, amíg nem más kárára történik. Az örömre vágyni nem önzőség. Az öröm ajándék a világnak és mindenkinek, aki körülötted van.

2.  Higgy abban, hogy az univerzum teljesíti a kívánságaidat! A naplódban egyértelműen írd meg, mire vágysz, majd add át a következő kijelentéssel: „Ez, vagy valami jobb.” Mindennap tölts egy kis időt csendes meditációban, hogy az energiádat összehangold a vágyad mögött álló szolgálattal és inspirációval. Meditációd során engedj el minden kétséget és kérdést, és álmodozz a víziódról. Érezd az inspirációt és a szolgálat érzéseit a vágyaid mögött. Legyenek vízióid arról, hogy teljesülnek a vágyaid, és a pozitív energiádról, amelyet a világba hozol. Nézd meg azokat az embereket, akik szinte lebegnek vágyaid és örömeid jelenlétében. Hagyd, hogy a hit közbelépjen. A vágyad mögött álló szolgálaton és az inspiráción való meditálás segít neked hinni abban, hogy megérdemled, hogy valóra váljanak. A meditációs folyamathoz tartozó útmutatásért töltsd le ingyenes látomásteremtő meditációm hanganyagát a könyv forrásoldaláról: GabbyBernstein.com/SuperAttractor.

3.  Tégy lépéseket a spirituális hangolódás helyéről! Amint úgy érzed, hogy az 1. és a 2. lépés hatályba lép, tudni fogod, hogy készen állsz a Spiritualitásra hangolt cselekvésre, mert nyugodtnak, hűségesnek és következetesnek érzed magad. A biztos jele annak, hogy elérkezett a cselekvés ideje, hogy már nem ragaszkodsz az eredményhez. A leválás hitre utal. Érezd a vágyad mögött lévő hitet, és tedd meg az első lépést magabiztosan. Lehet, hogy felveszed a telefont, és randira hívod azt a nőt, aki már tetszik egy ideje. Vagy esetleg egy merész új projektet javasolsz a munkádban. Ha úgy érzed, megvan az összhang, cselekedj.

4.  Légy türelmes! A türelem azt sugallja, hogy tudod, amire vágysz, úton van. Amikor türelmes vagy, hagyod, hogy az univerzum megtegye érted, amit te nem tudsz megtenni magadért. Tisztítsd meg a teret az univerzum energiájának, hogy olyan módon támogasson téged, amelyet elképzelni sem tudsz. Gyakorold a türelmet, és engedj meg mindent!

A türelem gyakorlására használd a következő imát, hogy az elengedj és megengedj:

A vágyaim inspirációjára támaszkodom, és tudom,
hogy ez elegendő ahhoz, hogy afelé vezessenek, 
ami mindenkinek a lehető legjobb. 
Ezt a vágyat átadom az univerzumnak, és tudom, 
hogy iránymutatásban részesülök.

Türelmed akkor lesz értékes, ha mástól várod, hogy támogassa vágyaidat. A türelem megteremti a teret az univerzum számára az embereken keresztüli működéshez. Ha már nem fojtogatsz másokat energetikailag azzal, hogy a dolgok az ütemterv szerint történjenek, felszabadítod őket, hogy megkapják a saját útmutatásaikat az univerzumtól. Amikor valaki nyomást érez, nem tudja fogadni azokat az üzeneteket, amelyekre szüksége van a vágyai támogatásához. Ez egy fontos lecke, amelyet megtanultam alkalmazni a csapatommal kapcsolatban. Vállalkozóként sok türelmet kellett gyakorolnom. Amint elengedtem dolgokat, és alkalmazni kezdtem a Spiritualitásra hangolt cselekvés módszerét, és befogadtam a türelmet, a csapatom a legcsodálatosabb dolgokkal állt elő. Olyan ötleteket mutattak be nekem, amelyekre sosem gondoltam volna, és kreatív döntéseket hoztak anélkül, hogy támaszkodniuk kellett volna rám. Hagyd, hogy a többiek is leakadjanak a horogról, és megengedjék az univerzumnak, hogy keresztülhaladjon rajtuk.

A türelmes emberek a bővülés, a béke és a dicsőség energiáját sugározzák. Ez a rezgési frekvencia pontosan az, amire az univerzum reagál. Figyeld türelemmel, ahogy a teremtésed lenyűgöző ajándékai természetesen öltenek formát. Csodáld meg az univerzum munkáját és időzítését. Ha elengedsz és megengedsz, lenyűgöz majd, ami átjön.

Forrás: Szupervonzás

Ajánlott könyv:

Gabrielle Bernstein – SZUPERVONZÁS

Gabrielle Bernstein – AZ UNIVERZUM MINDENBEN TÁMOGAT

Gabrielle Bernstein – ÉDESÍTSD MEG AZ ÉLETED

Gabrielle Bernstein – ÍTÉLKEZÉS NÉLKÜL