Ha te is a Szupervonzás útjára lépsz és mégis akadályokba ütközöl, tudd, hogy nem vagy egyedül, a megoldás pedig elérhető! Ne engedj a hiány energiájának, mert ördögi körbe taszít: miatta rezegsz alacsony frekvenciaszámon, csökkented a benned élő teremtő erőt és még több hiányt termelsz.

 “Amint hajlandó leszel arra, hogy elengedd az ítélkezést, és helyette az együttérzést és a békét választod,
újracsatlakozol az erődre.”

 

Sok éven át vezettem a Spirit Junkie mesterkurzus nevű képzést. Ez a képzés segíti a spirituális embereket abban, hogy megszerezzék a magabiztosságot és az üzletépítő eszközöket arra, hogy másokat ösztönözzenek azzal, hogy azt tegyék, ami őket inspirálja. Ez mindenféle szakmai hátterű embert vonzott. Találkoztam ügyvédekkel, jógikkal, életvezetési tanácsadókkal, terapeutákkal, ápolókkal, sminkművészekkel és így tovább. A világ különböző pontjairól származnak, és karrierjük és életük különböző pontjain tartottak. De mindnyájan egy közös vággyal kezdték el a képzést: hatással akartak lenni a világra, és bőségben szerettek volna élni. Több ezer embert képeztem a módszereimmel, és radikális átalakulásokat láttam.

Tanítványaim felpörögve, izgatottan kezdték meg a Spirit Junkie mesterkurzust, készen arra, hogy beleálljanak saját hatalmukba. Viszont a képzés elején feltűnt számos közös félelem és ellenállásforma. Sok diák nem érzi magát eléggé jónak, vagy nem érzi azt, hogy elegendő erőforrással rendelkezne ahhoz, hogy elvégezze ezt a nagy munkát.

A félelemmentalitás mindnyájunkban megmutatkozik, különösen, ha valami nagyszerű előtt állunk. A félelem, hogy nincs elég, és a félelem, hogy én nem vagyok elég, a szupervonzás erejének egyik fő akadálya. Sokan szenvednek a gyermekkor során beléjük sulykolt hiány érzéseitől. Vagy folyamatosan összehasonlítják magukat másokkal, és mindenben versenyhelyzetet látnak. Ezeknek a gondolatoknak és viselkedéseknek az áldozatává váltam, és biztos vagyok benne, hogy te is. Az ilyen típusú félelmeknek könnyen bedőlünk.

A Spirit Junkie mesterkurzus tanulóiban látott félelmekre, hiányra fókuszálást és az összehasonlítást nagyon komolyan vettem. Felismertem, hogy ezekkel a blokkokkal én magam is küzdöttem, és megnéztem, hogyan tisztítottam ki őket a saját életemben.

Annak érdekében, hogy tanítványaim az általuk kívánt nagyszabású, értelmes módon tudjanak szolgálni, el kellett engedniük azokat a hiedelmeket, amelyek visszatartották őket, és alacsonyan tartották a rezgéseiket. Elkezdtem segíteni őket abban, hogy megértsék, hogy a hiány és a hasonlítgatás megakadályozza a szupervonzás erejének kiteljesedését.

Íme, az a hét blokk, amelyeket azonosítottam a tanítványaimban. Mindnyájunkban megvannak ezek az akadályok, és lappangva mutatkoznak meg. Előfordulhat, hogy valamelyikkel azonnal azonosulsz, és másokat figyelmen kívül hagysz. Ez egy lehetőség, hogy őszinte legyél magaddal. Addig nem tudjuk hasznosítani a vonzerőnket, amíg nem tudjuk, hogyan akadályozzuk. A szupervonzás erejét megakadályozó módok valódi tárházának felismerése tudatosságot hoz a visszatéréshez. Ne félj ezektől az akadályoktól, mivel ezek gyakoriak, és a legtöbbünk nem is vesz tudomást róluk. Tudatosságunk meggyógyítja azokat a mintákat, amelyek visszatartanak minket a szupervonzástól.

1. akadály: HINNI A HIÁNYBA

Ha olyan érzéseket dédelgetsz, hogy nem vagy elég, vagy neked nincs elég valamiből, akkor sok erőfeszítést teszel, hogy megpróbáld bizonyítani a világnak, hogy igenis elég az, ami vagy. Minden ilyen erőfeszítés akadályozza az univerzum áramlását. Amikor az energiánkat abba fektetjük, hogy megpróbáljuk bizonygatni a létjogosultságunkat a világnak, elveszítjük a jó érzést, mert annyira igyekszünk, hogy elég jónak érezzük magunkat. Az állandó próbálkozás, hogy elég jónak érezzük magunkat, rászoruló energiaként nyilvánul meg. Ez az alacsony szintű energia taszítja a kívánt dolgokat. Taszítja mások támogatását, taszítja a saját kreatív energiádat, és taszítja az univerzum inspirációját is. Az az idő és energia, mellyel megpróbálod bizonyítani az értékességedet, annak az oknak a részévé válik, amiért nem kapod meg azt, amit akarsz. Az összes erőfeszítésed, amivel ki szeretnéd vívni a láthatóságodat, az árnyékban tart, és megtagadja azt, aki valójában te magad vagy.

A nagyszerű hír az, hogy van kiút ebből a mentalitásból. Van kiút az alacsony szintű energiából. Van kiút az árnyékból.

 

 

2. akadály: AZT GONDOLNI, HOGY NINCS ELÉG 

Az a gondolat, hogy nincs elég, egy mindent átható félelem. Ebben a félelem állapotban küzdünk azzal, hogy megkapjuk azt, amit akarunk, és büszkék vagyunk túlteljesítő viselkedésünkre. Hisszük, hogy annyit kell kapnunk, amenynyit csak tudunk, mielőtt valaki más elviszi. Elképzelünk egy nulla összegű helyzetet, ahol csak ennyi áll rendelkezésünkre. Ez a mentalitás, miközben cselekvésre késztethet minket, ugyanolyan valószínűséggel le is béníthat. Sokan elkerülik a vágyaikkal kapcsolatos cselekvést, mert félnek a csalódás lehetőségétől. Ha úgy gondolod, hogy a bőségnek és az örömnek határa van, lehet, hogy inkább elkerülöd a próbálkozást is.

De amikor elmozdulunk a hiány világából a bőség világába, emlékezhetünk arra, hogy több mint elég áll rendelkezésünkre. Amikor a világhoz rezgéses valóságként közelítesz, nem pedig fizikai térként, akkor a vágyaid valósággá válnak. Amikor hozzáférésed van a bőség energiájához, és hiszel abban, hogy az univerzum mindig gondoskodik rólad, elkezdheted érezni, hogy a kívánságod formát ölt, mielőtt megjelenik a fizikai világban. Nem állhatunk fél lábbal a hiány és fél lábbal a bőség világában. Munkánk az összehangolásról szól. Amikor az univerzumhoz igazodsz, tudod, hogy bármi lehetséges, és a hiány elhalványul. A Szupervonzás című könyvben minden gyakorlat segít abban, hogy ráhangolódj erre a frekvenciára, amely lehetővé teszi, hogy felismerd az összes körülötted lévő bőséget. Amikor a bőség energiájára csatlakozol, bőségben fogsz élni.

3. akadály: MÁSOKHOZ HASONLÍTGATNI MAGUNKAT 

A szupervonzás erejét nagyban blokkolja az, amikor öszszehasonlítjuk magunkat másokkal. Bizonyos ponton mindnyájan elkövetjük ezt a viselkedést, és ez érthető is. Mindössze annyit kell tennünk, hogy megnyitunk egy közösségimédia-alkalmazást, és az összehasonlítható folyamatok állandósult áramlása már be is indul. A félelem belső hangja szereti az összehasonlítást alkalmazni, hogy megakadályozza, hogy igényt tarts a vágyaidra. Ez a félelemalapú hang „biztonságban” akar tartani téged, kicsiben játszik, és minimalizálja az észlelt kockázatot. Az összehasonlítás által viszont elveszted a vonzás hatalmát. A szupervonzás ereje abból származik, hogy hogy érzed magad, és a szeretetedbe vetett hited és az örömed határozza meg. Ha összehasonlítgatsz, nem arra fókuszálsz, hogy hogyan érzed magad, és nem is a szeretetedbe vagy a boldogságodba vetett hitedre, melyet sugárzol. Ehelyett arra összpontosítasz, hogy mi van vagy nincs, mindarra, ami hiányzik, és mindarra, amire neked szükséged van ahhoz, hogy elérd. Ha a fókuszod rajtad kívül esik, akkor folyamatosan összeveted magad azokkal, akikről úgy tűnik, hogy birtokolják azt, amit te szeretnél.

 

4. akadály: NYERNI A VERSENYBEN AZ ÖRÖM KÁRÁRA 

Az univerzum mindent magába foglaló bőséges áramlat, és mindenkinek jut elég mindenből. Amikor versengővé válunk, elvágjuk a bőség áramlását. A veszteség félelme vagy a győzelem szükségessége valójában a hiány egy másik formája, amely szűkösséget jelez. Sokan büszkék a versenyképességükre, de ezzel ellenállást hozhatnak létre. A boldogságot és a sikerérzetet a „győzelem” függvényévé teszik. Az észlelés változása nagyon értékes lehet még az „egészséges verseny” esetében is. Míg néhány ember a sportban vagy az üzleti életben is sikeres lehet versenyképes természete miatt, téged mégis arra kérlek, hogy fontolj meg egy új elképzelést. Mi lenne, ha a hangsúlyt áthelyeznéd a győzelem szükségességéről és a veszteség félelméről arra, hogy menynyire szórakoztató tevékenység is ez? Ez az egyszerű eltolódás az öröm állapotába repít téged, ami elkerülhetetlenül sokkal nagyobb sikert hoz majd.

A szórakozás kárára való versengés az elengedés ellentéte. Ha meg kell nyerned a versenyt, hogy jól érezd magad, boldog vagy sikeres légy, akkor a verseny csak elszigetelődést, ítéletet, támadást, belső zűrzavart és a hit hiányát eredményezi. Ha a boldogság a pontszámtól függ, akkor azt az üzenetet küldöd az univerzumnak, hogy „jobbnak kell lenned”, mint valaki másnak, hogy elég jól érezd magad. Ez az energia soha nem támogatott. Nem mondom, hogy elhagyom az összes versenyszellemet igénylő tevékenységet. Sokan rengeteg élvezetet, örömöt, elégedettséget, személyes fejlődést és interperszonális kötődést hoznak létre a versenyzős tevékenységekből.

A válaszod a fontos a következő kérdésre: Hogyan érzed magad a versenyhelyzettől? Ha a félelem állandóan ott motoszkál a háttérben, és csak akkor érzel örömet, ha nyersz – és az öröm elhalványul, amikor a következő versenyre készülsz –, akkor a verseny a szupervonzás hatalmának akadálya. Nem lenne jó, ha dicsőséggel és könnyedén tudnád elérni a sikert? Ha át tudod irányítani a versenyszellemed energiáját, akkor az eredménytől függetlenül jól érezheted magad.

5. akadály: AZ ELUTASÍTÁSTÓL VALÓ FÉLELEM

Tanúja voltam, amint sokan megtagadják az álmaikat az elutasítás félelme miatt. Az elutasítás elképzelése bénító lehet. Sokan látunk megaláztatást vagy vereséget az elutasításban. Van azonban egy másik látásmód is. Megtanultam, hogy a visszautasításban a védelem egy formáját lássam. Bízom benne, hogy amikor valami nem úgy sül el, ahogy terveztem, az azért van, mert valami sokkal nagyobb vár rám.

Íme, egy példa a szakmai életemből. Kaptam egy fantasztikusnak tűnő lehetőséget. Nagyon izgatott voltam, amikor egy izgalmas terven gondolkoztunk. Az ügyvédeknek viszont sok időre volt szükségük a szerződés minden részletének megbeszélésére. Folyamatosan állították össze az új verziókat, de úgy tűnt, egyik sem foglalja magába az ötleteinket vagy igényeinket. Hat hónapja tartottak a tárgyalások, és sok szempontból úgy éreztem, hogy visszafelé haladunk! Frusztrált a helyzet, ezért úgy döntöttem, hogy megnyílok, és másképp nézek a dolgokra. Ahelyett, hogy megpróbáltam volna valami olyat csinálni, ami rossz munkának tűnik, úgy döntöttem, hogy a helyzetre az univerzum iránymutatásaként nézek. Amikor egyet visszaléptem, nyilvánvalóvá vált, hogy nem az üzlet apró-cseprő ügyei a kérdésesek; alapvetően hiányzott a megértés, hogy mit szeretne mindkét fél. Az ellenállás, amibe ütköztünk az út során, nem elutasítás volt, hanem iránymutatás. Azt az irányítást kaptuk, hogy ne foglalkozzunk ezzel az üzlettel. Két évvel később visszatekintettünk erre az ajánlatra, és megünnepeltük, hogy nem lett belőle semmi! Hálás vagyok, hogy az ügyvédek az utunkba álltak, és tudjuk, hogy az univerzum csak a helyes irányba terelt minket.

A visszautasítás iránymutatásként való elfogadása újabb lehetőséget kínál arra, hogy kövesd az univerzum áramlását, és jobban megerősítse a hitedet egy olyan tervben, mely nagyobb szabású, mint a sajátod. A legfontosabb, hogy már nem félsz az elutasítástól. A félelem elengedése megadja neked a szabadságot, hogy nagyot álmodj, félelem nélkül cselekedj, és hagyd, hogy az élet vezessen. Kövesd a kapott útmutatást, még akkor is, ha úgy érzed, mintha elutasítanának. Meg fogsz lepődni. A visszautasítás lehet a legnagyobb iránymutatás.

 

 

6. akadály: A „MINDIG TÖBB KELL” MENTALITÁS 

Érezted valaha is azt, hogy ha egyszer elérsz egy célt, azonnal haladnod kell a következőre? Amikor nem érzed magad teljesnek abban a pillanatban, amikor célhoz érsz, máris a következő cél felé haladsz? A „mindig több kell” mentalitás a hiány egy másik formája. Azt sugallja, hogy saját magadon kívül keresel valamit, hogy teljesnek érezd magad ahelyett, hogy bíznál a teljességben most. A siker, a beteljesülés és a jóváhagyás külső kutatása függést okozó mintázat, amely megakadályoz minket abban, hogy az univerzummal összhangba kerüljünk.

Évtizedekig éltem a „mindig több kell” mentalitással. Ha elértem egy célt, azonnal a következő cél megszállottjává váltam. A férjem amiatt aggódott, hogy soha nem volt időm megünnepelni a sikert, vagy hogy valóban jelen vagyok-e a pillanatban. Mindent elértem, mert hittem magamban, de nem élveztem az utazást. Hadd álljak meg egy pillanatra, mert fontos ezt kiemelni. Ha hiszel abban, hogy képes vagy elérni vágyaidat, akkor formát fognak ölteni. Fontos hinned a képességeidben, de ez messze nem az egyetlen fontos dolog. Ha nem élvezed az utazást, akkor mi értelme az egésznek? Végső soron a „mindig több kell” mentalitás megakadályozza, hogy elérd a teljes potenciálodat. Marianne Williamson gyakran osztja meg ezt az üzenetet, melyet A csodák tanítása ihletett:

„Azok az emberek, akik a legtöbbet érték el a földön, csak egy töredékét érték el annak, amire mindnyájan képesek vagyunk.
Bármit tettél is, akár nagyszabású, akár kicsi, APRÓSÁG a benned rejlő lehetőségekhez képest.”

Az igazi eredményeket blokkoljuk, amikor nem élvezzük az utazást. Amikor abbahagytam az elért eredmények miatti teljesítést, és elkezdtem az örömre összpontosítani, az életem nagyszerűvé vált!

7. akadály: AZ ELŐÍTÉLETEKTŐL VALÓ FÉLELEM 

A szupervonzás erejének egy másik nagy blokkja az, ha túl nagy hangsúlyt fektetsz arra, amit mások gondolnak. A tanítványaimnak nagy álmaik vannak, spirituális munkájukat szeretnék megosztani a világgal. Látják magukat könyvet írni, beszélni a színpadon, és saját, egyedülálló módon terjesztik megerősítő üzeneteiket. De a mások ítélkezésétől való félelem visszatartja őket. Azt mondják, hogy a családjuk és a barátaik nem hisznek a pályafutásukban vagy az álmaikban. A válaszom erre a következő: „Az egyetlen ok, amiért nem hisznek benne, az, hogy te nem hiszel benne még mindig.” Segítem őket abban, hogy megértsék, hogy a hiánymentalitásukat és hitetlenségüket mások tükrözik vissza. Rezgésünk bevonzza a bandánkat. A hiány és az önbecsülés energiájának megtestesítése üzenetet küld másoknak, hogy nem vagyunk elég jók vagy méltók arra, amit akarunk. Ezt az energiát kilométerekre lehet érezni.

De amikor visszatérünk a hithez, és hiszünk a vágyunkban, akkor a világ is hisz bennünk. És még ha nem is mindenki asszisztál teljes mértékben a vágyaidhoz, a hited akkor is elég lesz ahhoz, hogy megfékezze az ítéletüket és az energiájukat. Talán abbahagyják a vízióidnak való ellenállást, vagy kevésbé ítélnek el. Amikor elengeded az ellenállásodat, azt érzed majd, hogy mások is felszabadítanak téged. Ismerd fel, hogy mások ítélete megmutatja azokat a helyeket, ahol nincs hited. Minden tapasztalat és találkozás útmutatást nyújt az elhúzódó ellenállás gyógyítására, amely visszatart téged a szupervonzás erejének kiteljesítésében. Tehát ahelyett, hogy másokat hibáztatnál azért, mert ellenállnak az álmaidnak, köszönd meg nekik, hogy megmutatták neked a lehetőséget a nagymértékű fejlődésre és gyógyulásra.

 

A hiány, a kétségek, az összehasonlítás és a bizonytalanság áll a vágyunk bevonzásának útjában. De ezeken a blokkokon keresztül vezet egy út. Most, hogy jobban megérted az egyes akadályokat, elkezdhetsz foglalkozni a változással is. Ehhez nyújt izgalmas és könnyed módszereket a Szupervonzás című könyv!

Számtalan emberen tapasztaltam radikális változásokat, nyomon követve útjukat. Próbáld ki ezeket a módszereket, és látni fogod, hogy milyen gyorsan el tudsz elmozdulni a hiány energiája felől a hit energiája felé. Nincs okod arra, hogy kicsiben játssz. Az univerzumnak nagy tervei vannak veled, és itt az ideje igényt tartanod rájuk.

Forrás: Szupervonzás

 

 

Ajánlott könyvek:

.
SZUPERVONZÁS

AZ UNIVERZUM
MINDENBEN TÁMOGAT

ÍTÉLKEZÉS
NÉLKÜL