A tökéletes ajándék nőknek, tippek az Édesvíz Kiadótól! A modern kor elbűvölő női megérdemlik, hogy személyre szóló, érdekes és hasznos, azaz tökéletes ajándékot kapjanak szülinapra, névnapra, sőt akár nőnapra is! Olyan könyvajánlót állítottunk össze kizárólag nőknek, melyekkel minden számukra érdekes témában, mint az életmód és az önfejlesztés is, elmerülhetnek! Kiteljesedés és önfejlesztés csak nőknek! 


 

Marie Forleo – Az elbűvölő nő

tokeletes_ajandek_noknekAz elbűvölő nő azért íródott, hogy élete teljes átváltoztatására buzdítsa az olvasót. Arra tanít meg minden nőt, hogyan közelítsen radikálisan új módon a belső és külső ellenállhatatlanság kérdéséhez, és hogy fantasztikus kapcsolatuk legyen mindenkivel az életükben. Ez a könyv azért íródott, hogy felvilágosítson, szórakoztasson és megváltoztasson minden nőt, aki kész ellenállhatatlanságát belső munka során tökéletesre fejleszteni.


Pozitív megerősítések meditatív színező felnőtteknek

felnott_szinezoSzínezés közben az elme lecsendesedik, a lélek pedig megnyugszik, így a negatív gondolatok száműzésre kerülnek, és végre meghallhatod saját belső éned pozitív hangját. Az elfoglaltság – amellett, hogy élvezhető – fejleszti a kreativitást, a koncentrációs képességet, csökkenti a szorongást, valamint az elkészült remekmű sikerélménye a közérzetet is javítja. A stresszoldás legkönnyedebb és legélvezetesebb formája a színezés!


Julie Morris – SUPERFOOD a konyhában

ajandek_noknekTöbb száz ínycsiklandozó recept egy könyvben, melyek mind az egészséges életmód jegyében születtek! Julie Morris szakács, író és oktató a növényalapú élelmiszerek és szupertáplálékok hasznosítását a konyhaművészet egy magasabb szintjére emeli mindenki számára elérhető és könnyen elkészíthető receptjeivel! A könyveivel a New York Times sikerlistájának élén álló író legfőbb célja, hogy átadja olvasóinak azt az értékes tudást, melynek segítségével megtanulható, hogyan táplálkozhatunk úgy, hogy az élvezetek mellett a szervezet megfelelő táplálása is teljesüljön, sőt pozitív hatásokat is generáljunk.

Nézd meg teljes könyvajánlatunkat és szerezz örömöt szeretteidnek a legjobb könyvekkel! Ajándékozz valódi értéket, lepd meg a számodra fontos nőt könyvekkel!