A tudat ereje című úttörő bestsellerében Gerry Hussey vezető teljesítménypszichológus egy őszinte és fantasztikus utazásra hív bennünket az elme és a lélek mélyebb aspektusait vizsgálva. Könyve betekintést nyújt a kvantumfizika, az idegtudomány és a pszichológia tudományába. Bámulatos meglátásokkal, meditációkkal és gyakorlatokkal kérdőjelezi meg eddigi gondolkodásmódunkat.

A feldolgozatlan szakítások, gyász, üzleti kudarcok, családi dinamikák és traumák mind-mind olyan érzelmi spirált indítanak el, amelyből igazán nehéz kitörni. Gerry segítségével azonban felismerhetjük, hogy milyen mértékben befolyásolja a múltunk a jelenlegi életünket. Ne pazarold hát többet az idődet és energiádat felesleges elmecsapdákra, térj magadhoz az öntudatlan alvajárásból! 

 

Találj rá saját, egyedi és nagyszerű utadra, miközben könnyűszerrel átlendülsz azokon a csapdákon, amelyeket önmagadnak állítottál.

 

Gerry Hussey

Gerry Hussey

Gerry Hussey teljesítménypszichológus csaknem húsz éve tevékenykedik az egészség és a sportteljesítmény területén. Társalapítója a Soul Space nevű mozgalomnak, amely integratív elme-test- lélek programokat, előadásokat és rendezvényeket szervez. Élcsapatokat és élsportolókat segített győzelemre olimpiai játékokon, világkupákon, világ- és Európa-bajnokságokon. Emellett vállalatoknak is dolgozik, valamint egyéni foglalkozásokat tart magánszemélyeknek. 

Páratlan őszinteséget, gazdag tapasztalatot és magával ragadó szenvedélyt visz bele mindenbe, amit csinál. Képes rá, hogy felébressze és összekapcsolja az embereket és a csapatokat. Segít klienseinek, hogy megszabadulhassanak a korlátozó gondolkodás- és viselkedésmintáktól, s ezáltal testileg, lelkileg és szellemileg is megteremthessék önmaguk legjobb verzióját. 

 

“Ha teljes mértékben szeretjük önmagunkat, és pontosan olyannak fogadjuk el, amilyenek vagyunk, a félelmet, a haragot és az önbírálatot pedig önszeretetté és önelfogadássá alakítjuk, akkor és csak akkor új, könnyedebb, boldogabb jövőt teremthetünk.”
– Gerry Hussey

 

“Ez a könyv a saját valós tapasztalataimból, küzdelmeimből, lelkem mélységeiből született. Elmesélem benne, hogy a belső tudatosságom felébredése miként tette lehetővé számomra, hogy olyan békét tapasztaljak meg, amiről azt hittem, nem is lehetséges, és olyan szeretetet, amiről nem is tudtam, hogy létezik. 

Gyerekként semmi önbizalmam nem volt, és meg voltam róla győződve, hogy az emberek nem sok hasznomat veszik. Ma már én tanítom az önbizalom és az önértékelés fontosságát másoknak, és megmutatom nekik, hogy mennyire hihetetlenül sok szépséget és lehetőséget tartogat nekünk az élet. Élsportolókkal, globális szervezetekkel és magánemberekkel dolgozom együtt a világ minden részén. 

 

A belső világom megváltoztatásával átalakítottam a külső világomat, és ezáltal megvalósítottam gyerekkori álmaimat. 

 

Ezt a könyvet azért írtam, hogy elmeséljem egy kisfiú rendkívüli utazását, aki kérdéseket mert feltenni önmagával és a világban betöltött szerepével kapcsolatban, aki el merte elhinni, hogy az élet nem csupán küzdelem és szenvedés, és hogy van valami sokkal hatalmasabb és csodálatosabb dolog a félelemnél. 

Bízom benne, hogy a könyvem neked is segít majd abban, hogy feleszmélj az alvajáró létből. Szeretnék rávilágítani azokra a tudattalan önkorlátozó hiedelmekre, szokásokra, érzelmekre és gondolkodási mintázatokra, amelyekhez ragaszkodsz, és amiket ismételgetsz. 

 

 

Könyvem feltárja, milyen erőteljes kapcsolat van a gondolataink és az érzelmeink között, és megmutatja, hogyan hatnak ezek a fizikai síkon. Felismerheted, hogy a jelenlegi életedet mennyire befolyásolja a múltad, és rádöbbenhetsz, hogy mennyire felszabadító érzés, ha szakítasz ezzel, és a tudatosság új szintjére lépsz, ahol új jelent teremthetsz. 

Mindnyájan átéltünk már olyan eseményeket, amelyek igazán erős érzelmeket váltottak ki belőlünk, pozitívakat vagy negatívakat. Amíg a múltbeli érzelem erősebb, mint a jelenben megélt érzés, az elménk, a tudatunk működését, a gondolkodásunkat és a valóság megtapasztalását továbbra is a múlt erősebb érzelmei keretezik. 

A múltban történtekhez gyakran félelem, szégyen és bűntudat társul, és ha nem tapasztaljuk meg a szeretet és a hála még erőteljesebb érzéseit a jelen pillanatban, továbbra is a múltbeli érzelmeinkben fogunk élni. 

A feldolgozatlan szakítások, a gyász, az üzleti kudarcok, a családi gondok és traumák mind-mind egyfajta érzelmi örvénybe sodornak bennünket, amelyből nehéz kievickélni. 

Ha képesek vagyunk kitörni a megszokott múltbeli érzelmekből, új jövőt teremthetünk, és többé nem vergődünk egy olyan előre látható jövő csapdájában, ahol a holnapunk egyszerűen a tegnapunk meghosszabbítása. 

Amikor új és erősebb érzelmeket hozunk létre, új, megfelelőbb gondolkodásmódot is kialakítunk, így képesek leszünk új, jobb jövőt teremteni. 

Ez a könyv abban is segít, hogy felismerjük, mennyire szent és értékes dolog az idő, és milyen rövid az élet. 

Rádöbbenhetünk, hogy olyan dolgokra pazaroljuk értékes időnket, amelyek nem tesznek minket boldoggá, és nem segítik az általunk megálmodott élet megteremtését. Sőt, akár távolabb is kerülhetünk tőle. 

 

 

Remélem, hogy a könyvem ráébreszt, milyen drága minden perced, és ennek hatására átgondolod, mire fordítod az idődet és az energiádat. 

Elmagyarázom majd az elme és a test közötti erőteljes kapcsolatot is, valamint azt, hogy a gondolataink és érzelmeink közvetlen hatást gyakorolnak fizikai egészségünkre. Könyvem betekintést nyújt a kvantumfizika, az idegtudomány és a pszichológia területére. Segít felismerni, hogy testünk, elménk és lelkünk valójában egyetlen, integrált rendszert alkot, amelynek minden egyes része folyamatosan kommunikál a többivel. 

Új dolgokat mesélek majd a nem fizikai dimenziók valóságáról és erejéről, a szabad szemmel nem látható világról. A szenvedélyről, a szórakozásról, a nevetésről, a szeretetről, a félelemről, a szégyenről, a bűntudatról és az energiáról. Valójában azt tanulhatod meg, hogy fizikai életünk nagy része ezeken a nem fizikai dimenziókon alapul. 

A pszichológia, a neurológia, a belgyógyászat és a kvantumfizika eredményeinek megértése révén új nézőpontból láthatod, milyen hatalmas az emberi elme és szellem. Ha jobb kérdéseket teszel fel magadnak azzal kapcsolatban, hogy mire vágysz valójában, tisztább képet kapsz a helyzetedről, ráadásul ráébredhetsz, ki is vagy valójában. 

 

Tedd fel a megfelelő kérdéseket, és tudd meg, mire is vágysz valójában!

 

Ha válaszolsz ezekre a kérdésekre, akkor megtervezheted, majd megteremtheted új életedet, amely összhangban van az álmaiddal, és a legigazibb, legerősebb énedet tükrözi. 

 

„Amennyiben hajlandó vagy őszintén megmutatni önmagad, és szenvedéllyel, szeretettel élni, megszabadulhatsz a külső jóváhagyás iránti egészségtelen vágytól, a kritika iránti egészségtelen túlérzékenységtől, és egy teljesen új élet nyílik meg előtted. Ha tükörbe nézve szeretetet és büszkeséget érzel az iránt, aki visszanéz rád, az felszabadító erővel bír.”

 

Ez a könyv nemcsak azért íródott, hogy a segítségével meggyógyulhass, hanem azt is biztosítja, hogy egészséges maradhass, és ne várd meg, amíg megbetegszel. 

Néha ahhoz, hogy megkapjuk a választ, amire valóban szükségünk van, vagy amit még sosem kaptunk meg, olyan helyre kell mennünk, ahol még sosem jártunk, és ki kell tárnunk az elménket valami olyan dolog előtt, amire eddig nem voltunk nyitottak. 

Remélem, élvezed majd az utazást. Remélem, hogy ez a könyv segít majd felismerni és elengedni mindazt, ami eddig visszahúzott. Talán felébreszti szunnyadó álmaidat és szenvedélyedet, és segít, hogy megtehesd az első határozott lépéseket az önmegerősítés, az önfeltárás és az önmegvalósítás útján. 

 

Az igazság az, hogy végtelen lény vagy, végtelen lehetőségekkel. Csak annyit kell tenned, hogy felébredsz, felismered, hogy ki vagy valójában, és megismered a benned rejlő erőt.

 

Forrás: A tudat ereje

 

Ajánlott könyvek:

Az elengedés művészete

A siker alapelvei könyv

ENGEDD EL VÉGRE!

TUDAT, A BELSŐ TEREMTŐ