A Tudatos teremtés 8 titkában a manifesztáció elismert szakértője, Mandy Morris megoszt veled nyolc, hatalmas horderejű titkot. Telepakolva egy jó adag szeretettel és bátorítással, praktikus tanácsokkal, mindent megtudhatsz a tudatos teremtés varázslatos erejéről. 

Mandy Morris a 60 országból eddig 800 000 diákot fogadó Authentic Living oktatási szervezet alapítója, online és személyes kurzusok megvalósítója, akinek célja, hogy segítse az embereket az elme, a szív és az energia újraprogramozásában, az élet minden területén megnyilvánuló jólét érdekében. Mandy tudományon és szereteten alapuló módszerei azonnali és tartós változásokat váltanak ki, technikáit terapeuták és életvezetési tanácsadók vizsgálták, tanítják és használják világszerte. Mandy Skandináviában és az Egyesült Államokban tanulmányozta az agyi mintázatok változását a kommunikációs terápia módszerén keresztül, amely a régi, ártalmas hiedelmeken át jut el a problémák gyökeréhez, hogy a testi-lelki tünetek formájában megnyilvánuló gondokat kezelje. 

A tudatos teremtés nyolc titka ismeretében a legmerészebb vágyaid is könnyűszerrel és gyorsan fognak megvalósulni. Rátalálsz az útra, s azon haladva az éned legcsodálatosabb oldala tárul fel előtted, amely összeköttetésben áll a legfőbb jóval a világegyetemben. Az eredményt pedig a tudatos teremtés alapozza meg, amely bármilyen cél megvalósítását lehetővé teszi.

Ha képes vagy felülvizsgálni és átalakítani a hiedelmeidet, a gondolataidat és az érzéseidet, magasabb rezgésszintre kerülsz, és az univerzum is másként reagál. Minden, amit csak szeretnél, pozitív módon jelenik meg, hiszen azon dolgozol, hogy a kárt okozó régi hiedelmek helyett újakat sajátíts el. Így eltávolodhatsz a múltbeli traumáktól, és elindulhatsz a céljaid felé. Ha egyszer sikerül ebbe a pozitív állapotba kerülnöd, akkor az univerzum nyelvén szólalsz meg. Ezzel párhuzamosan az új és magasabb szintű hitrendszered új idegpályákat épít ki az agyban; az új norma szerinti viselkedésed és gondolataid válnak alapértelmezetté és automatikussá, ami érzelmileg stabillá tesz.

 

A tudatos teremtés iránytűje minden szinten utat mutat: mentálisan, emocionálisan, fizikailag, spirituálisan. Egyetlen szempillantás alatt válik szokásoddá az új szemléletmód, a teremtés egyenesen gyerekjáték lesz.

 

 

Végtére is a tudatosság az egyik legjelentősebb erő a világmindenségben. Mindannyian hordozunk múltbeli sérelmeket, és csak rajtunk múlik, hogy beléjük temetkezünk, vagy átalakítjuk őket egy szebb jövő érdekében. Ha a múltra koncentrálunk, akkor azt tápláljuk, és a szörny új erőre kap, vagyis még erőteljesebben kísért minket az, amitől szabadulni szeretnénk. Ha viszont a változás mellett tesszük le voksunkat, és újraírjuk a történetünket, a tudatunk nem rágódik tovább a megtörtént eseményeken, így a múlt elveszti erejét, megszűnik létezni. Véget ér. Ez olyan mély érzés, hogy a kifejezésére nem nagyon vannak szavak. Bátran kijelenthetem, hogy ha egyszer megtapasztalod az igazságot – a fényt, a szabadságot, a szeretetet és a teljességet –, utána már fájdalmas lenne másképp létezni. ráébredsz, hogy az életed a választásaidnak megfelelően formálódik, és nem a múltbeli éned alakítja, hanem az, aki valójában vagy. 

Szabadnak születtünk, és korlátlan lehetőségek várnak ránk, már amennyiben tudjuk, hogyan aknázhatjuk ki őket. 

Az elme előkészítése a tudatos teremtéshez 

Minden gondolat és tapasztalat rezgést generál, arra késztetve téged, hogy megfogalmazd a jelentésüket. A gondolatok jelentéstartalmát általában olyan idegpályák határozzák meg, amelyek évek hosszú sora alatt jöttek létre azáltal, hogy a hasonló gondolatokat egy kalap alá vetted. Amikor tehát egy bizonyos inger megjelenik az agyban és az energiamezőben, energetikailag és mentálisan ugyanazokat a pályákat használja újra meg újra. 

A könyvben található gyakorlatok pont ezt az ismétlődést fogják megszakítani. Segítségükkel a régi gondolatokat újakra cseréljük, aminek következtében újabb idegpályák épülhetnek ki az agyban. Az új gondolatok magas rezgésszintűek lesznek, így amikor készen állsz a tudatos teremtésre, nem fognak hátráltatni a múltbeli programok és a hozzájuk kapcsolódó alacsony rezgésű energiák. De nemcsak ebben, hanem a személyes reakcióidat, sőt a pillanatnyi gondolataidat illetően is megváltozol (emberek és helyzetek vonatkozásában egyaránt), s ennek segítségével fenntarthatod a magas rezgésszintet. Ezt a tökéletesített energetikai frekvenciát az univerzum is felismeri és reagál rá, így a vágyaid gyorsabban teljesülnek. 

 

A tudatos teremtés 8 titka

 

Az energetikai önellenőrzés

A hatásos manifesztáció első gyakorlata tulajdonképpen két lépésből áll. Először is a lehető legpontosabban tudatosítanod kell az érzelmi és az energetikai állapotodat, azután pedig meg kell növelned a rezgésszinted. Mindezt rendszeres, naponta többszöri ismétléssel, úgynevezett energetikai önellenőrzéssel valósíthatod meg. Az energetikai önellenőrzés kulcsfontosságú, mert megtanítja, hogyan tudatosíthatod a hiedelmeidet, amelyek meghatározzák a gondolataidat, s ennek következtében a rezgésszintedet és a manifesztációs képességedet is. Ha rendszeresen ellenőrzöd az érzéseidet, bármikor képes leszel hatást gyakorolni rájuk, és így az energiádat is szabályozni tudod. 

Az energetikai önellenőrzés tudatosságra tanít: felismered a gondolataid hátterében álló hiedelmeidet, melyek a rezgésszintedet és a manifesztációs képességedet is meghatározzák.

Az összekuszálódott energia kigobozása

Tudd meg, hogyan bogozhatod ki az összegubancolódott energiáidat, ami aztán lehetővé teszi számodra a céljaid és vágyaid maradéktalan elérését. 

Ha nem foglalkozunk a blokkolt és kusza energiával, annak bizony következményei lesznek. Például, hogy csak a legfontosabbat említsük, csökken a manifesztációs képességünk. Mire a könyv végére érsz, képes leszel megtisztítani az aurádat és növelni a rezgésszintedet, s ezeknek köszönhetően optimális terepet biztosítasz a manifesztációnak. A kusza energiát létrehozó hiedelmeket, gondolatokat és érzéseket addigra kibogozzuk, megkönnyítve a folyamatot. 

Ha figyelmen kívül hagyod az összekuszálódott energiát, újrateremted a korábbi negatív élethelyzeteket, és ugyanúgy is reagálsz rájuk: alacsony rezgésszintről kiindulva válaszolsz, ami megszilárdítja a viselkedésmintát. Az alacsony vibráció megakasztja a manifesztáció folyamatát, és erősíti a negatív idegpályákat. 

A triggerek kezelése és a mintamegszakítás

A triggerek, vagyis az automatikus érzelmi reakciókat kiváltó ingerek kezelésének elsajátítása a manifesztáció sikerének kulcsa. Az egyik legegyszerűbb és leghatékonyabb módszer az, ha tökélyre fejleszted a mintamegszakítás gyakorlását. Ezek a technikák kedvezően befolyásolják az érzelmeidet, és átirányítják az energiádat, amikor érzékeled, hogy negatívan reagálsz az ingerekre. Ezen a ponton igazi profivá válsz abban, hogy felismerd, mikor adsz automatikus érzelmi reakciókat, megérted, honnan erednek, és gond nélkül el tudod különíteni tőlük az újabb érzésekből származó energiákat. És minél komolyabban veszed a gyakorlást, annál gyorsabbá és ösztönösebbé válik a mentális és energetikai tisztulás folyamata. 

A mintamegszakítás megtanítja az agynak, hogy tartson egy kis szünetet az azonnali üss vagy fuss reakció helyett. A mintamegszakítás segítségével könnyedén haladhatunk felfelé az emocionális-vibrációs létrán a manifesztáció megkönnyítése érdekében. 

 

 

Szeresd magad!

Az önszeretet rendkívül lényeges dolog, hiszen külső forrásból csak korlátozottan kaphatunk szeretetet. Ha valóban elhiszed, hogy tökéletes emberi lény vagy, aki méltó arra, hogy a vágyai teljesüljenek, meg tudod szüntetni a psziché téveszméit, és felül tudod írni a hibás programozást, amely az idők során olyannyira felerősödött. Az önszeretet révén megtapasztalod a tiszta igazságot. 

Mandy segít, hogy felismerd, miként gyakorolhatod az önszeretetet, és hogyan fog növekedni a vibrációd, ha a feltétel nélküli szeretetből töltekezel, ami rendkívül magas rezgésszintet eredményez, segíti a manifesztációt, megnyugtatja a túlterhelt idegpályákat, megváltoztatja a múltad megítélését, és visszaterel a középpontodba, ahol teljesen összekapcsolódhatsz valódi önmagaddal, és az életed a helyére kerül. 

Az önszeretet végtelen lehetőséget rejt. Magas rezgésszintre emel, ahol lehetővé válik a korlátok nélküli teremtés; ilyenkor megálmodhatod, mit szeretnél és hiszel is abban, hogy megkapod, mert méltó vagy rá.

Öleld magadhoz az energiát és teremts!

Céljaid valóra váltása érdekében a megfelelő szándékú energiával kell felvértezned magad, ami beindítja a teremtés folyamatát. Nem meglepő módon ennek az energiának ragyogónak, valódinak és tiszta szándékúnak kell lennie, ellentétben a negatív érzelmek által szállított alacsony frekvenciákkal, mélyen bele kell ágyazódnia a vágyba, ugyanakkor el is kell szakadnia a végkimeneteltől. Ha sikerül ezt az energiát sugároznod magadból, az olyan, mintha a legjobb utat választanád az elágazásnál: ráléphetsz a sima ösvényre, amely elvisz a célodig, de választhatod a rögös utat is, kátyúkkal és útlezárásokkal. 

Ismerd meg a megfelelő szándék energiájának jelentőségét, és azt, hogyan érhető el a pozitív szándék, amely támogatja a legcsodálatosabb célok megvalósulását, és segít felismerni, hogy mit tehetsz, ha nyugtalanító eseményekkel szembesülsz. Tudd meg, hogyan használhatod ezt az energiát a célkitűzés és megvalósítás folyamatában. A megfelelő szándékú energia a játék lelke. 

A szándék energiája minden cselekedetet és vágyat áthat. Ez terelgeti a részecskék mozgását a megvalósulás felé. Ez az energia szintén az emocionális-mentális állapotból születik, és megmutatja, mennyire vagy elkötelezett egy tett végrehajtása mellett, most vagy a jövőben. 

Cselekvés lépésről lépésre

A manifesztációs folyamat utolsó lépése maga az akció, amikor elindulsz a cél felé. Az utat az univerzum mutatja. A manifesztációs terv célja az, hogy elméd ráálljon az irányra, és segít tájékozódni is, ha felbukkanna valamilyen akadály a célegyenesben.

Ebben a fejezetben megtudhatod, hogyan lehet manifesztációs tervet készíteni annak érdekében, hogy a megvalósuláshoz vezető végső lépéseket a lehető legtisztább és legközvetlenebb módon tehesd meg. Amint a célegyenesbe érsz, a tervezett lépések segítenek, hogy minden különösebb erőfeszítés nélkül együttműködhess az univerzummal az elérhető legjobb eredmény érdekében. 

 

 

Alakítsd át a szabályokat

A szabályok újraalkotása az egyik utolsó simítás, amit még el kell végezned a képességeid tökéletesítése érdekében, hogy Isten társteremtőjeként megvalósíthasd azt az életet, amire vágysz. Vizsgáld felül és alkosd újra a szabályokat azokon a területeken, amelyek meghatározzák az életmódodat. Aztán teszteld és frissítsd őket szép sorjában, a lehető leggyakrabban. 

Ha felismered, megfogalmazod, majd korrigálod a viselkedésedet meghatározó hitelveket, bármit megteremthetsz, amit csak szeretnél, mert a tudatod olyan területekre fókuszálhat, melyeket a magas rezgésszintű gondolatok táplálnak. Az elme mindig mindent megtesz, hogy megfeleljen az aktuális szabályoknak. A megvilágosodott gondolatok a lehető legjobb választást jelentik. 

Találkozás jövőbeli önmagaddal

Találj rá jövőbeli önmagadra. Tudd meg, hogyan hasznosíthatod az isteni útmutatást a megfelelő időben a tudatos jelenlét meditáció technikája révén. Legjobb tudásom szerint igyekszem átadni a tanítást, hogy amikor elakadsz, és fogalmad sincs, hogyan tovább, arra az énedre gondolhass, aki már megtette ezt a bizonyos lépést, és rendelkezik a kellő bölcsességgel, hogy tudja, mi a teendő. Meditatív állapotban megszólíthatod ezt az énedet, és megkérdezheted jövőbeli önmagad, miképp oldhatod meg az adott problémát. Mi, emberek, hajlamosak vagyunk a körülményeink áldozatává válni, magasba emelt karokkal megadni magunkat, pedig a keresett válasz és útmutatás már most is a miénk. Ha feltesszük magunknak a megfelelő kérdést, és bízunk az intuitív folyamatban, akkor rá is lelünk. 

Ahogy a megfelelő rezgésszintre kerülsz, csodálatos élmények érnek, fantasztikus beszélgetéseket folytathatsz, és minden a legkedvezőbben alakul. Az univerzummal való kapcsolatod szilárdabb lesz, mint valaha. Megtanulod, hogyan használd az isteni erőt könnyedén és rendszeresen. 

Forrás: A tudatos teremtés nyolc titka

 

Ajánlott könyvek:

.
A TUDATOS TEREMTÉS
8 TITKA

A siker alapelvei könyv

.
.

MANIFESZTÁCIÓ

A TITOK – SZERETET, EGÉSZSÉG ÉS PÉNZ – MESTERKURZUS