Élj, szeress, hagyj magad után nyomot – Brendon Burchard  inspiráló személyisége, lehengerlő optimizmusa és magával ragadó előadásmódja korábban sosem látott erőt adott ezeknek szavaknak. Ismerd meg a világ egyik legmotiválóbb emberét!

“Nem számít, milyen kicsiben indulsz,indíts el valamit, ami számít.”

Brendon Burchard mellett nem lehet csak úgy elmenni. Akkor sem, ha még sosem hallottál róla. Elég megnézni vele egy pár perces videót saját csatornáján, meghallgatni egy interjút, vagy csak fotón látni – azonnal megragad a belőle áradó energia és kisugárzás, mintha ez a férfi háromszor nagyobb amplitúdón pörögne egy átlagemberhez képest. 

Pedig Brendon szerint a mi energiaszintünk túl alacsony. Ő csak tudja, ugyanis neki ez már a második élete.

Brendon Burchard 19 éves koráig teljesen átlagos életét élt az USA-beli Montana államban. Élete egy depressziós időszak és egy súlyos autóbaleset után változott meg gyökeresen, amikor kegyetlenül szembesült azokkal a fájdalmas kérdésekkel, melyeket  legtöbben csak a halálos ágyunkon teszünk fel magunknak: Éltem? Szerettem? Számítottam? 

brendon-burchard

Brendon itt döbbent rá, hogy mennyire eltékozoljuk életünk értékes napjait, mennyi időt pocsékolunk arra, hogy rosszul érezzük magunkat, és mennyivel többre lehetnénk képesek, ha tudatosan tennénk önmagunk jóllétéért és végre felszabadítanánk a bennünk vibráló pozitív energiákat. (Erről készült videója egyébként 27 milliós nézettséget ért el, és pillanatok alatt legendás lett.)

Felépülése után elhatározta, hogy az előtte álló egyedi, megismételhetetlen éveket mások “felébresztésére” szenteli.  Vallja, hogy az életben bármire képesek vagyunk, és pusztán saját önmagunkba vetett hitünk és kitartásunk elég ahhoz, hogy elérjük céljainkat. Erre személyes sorsa a legjobb példa, hiszen húszas éveit a tanulásra áldozta: pszichológiát, vezetéstudományt, beszédórákat vett, tudatosan készülve arra a különleges szerepre, amelyet tíz évvel később – nemcsak kitartásának, hanem karizmájának köszönhetően is – elért.

“Ha minden nap azzal a szándékkal ébredsz fel, hogy önmagadat szolgálod, már nagyon sokat tettél.”

Oprah-Brendon-Burchard

Brendon Burchard-ot ma több mint 5 millióan követik a Facebookon – így fent van a Facebook ‘Top 100 legkövetettebb ember’ listáján – közel egymillióan nézik rendszeresen a hangsúlyozottan reklám és szponzoráció-mentes Youtube videóit, amit a ‘The Brendon Show’ nevű, saját csatornáján publikál, követik napi tanácsait és motivációs üzeneteit, hallgatják kiemelkedően népszerű podcastjait, vagy vesznek részt több mint hat éve folyamatosan telt házzal futó online kurzusain. Személyiségfejlesztési videóit több mint 100 milliószor tekintették meg, és több mint 1,6 millió ember vett már részt online kurzusain. De nemcsak digitálisan van jelen: megállás nélkül utazik, stadionokat megtöltő előadásaira pedig szinte lehetetlen bejutni.

Megosztotta már a színpadot a Dalai Lámával, Sir Richard Bransonnal, Steve Forbes-szal, Arianna Huffingtonnal, Tony Robbins-szal, Tim Ferriss-szel, Magic Johnsonnal, Sylvester Stallone-val, valamint több száz szellemi és üzleti vezetõvel. Saját szemináriumai a világ minden tájáról származó közönség előtt sikert aratnak, átlépve kulturális és vallási határokon. Brendon Burchard az egész világra kiterjedő szuperhatalommá vált.

Pedig Brendon missziója egyszerű: pontos, célzott és szűnni nem akaró támadás a fásult, középszerű, túlterhelt és stresszes élet ellen.

Brendon-Burchard

Ezért a misszióért neki is meg kellett harcolnia, hiszen első könyvét ki sem akarták adni – később viszont  több mint 30 hetet töltött a The New York Times bestseller listáján, és jelenleg is a század legnépszerűbb motivációs könyveként tartják számon. Az Édesvíz Kiadónál hamarosan debütáló Sikeres emberek kiemelkedő szokásai című, legfrissebb műve szintén Wall Street Journal bestseller, az Amazon pedig a 2017. évi 3 legjobb üzleti és vezetői könyve közé sorolta.

„Az igazság mindig fordulópont”

Brendon Burchard saját életén és személyes sorsán keresztül mutatja be a világnak,  hogy bárki: így te is képes vagy arra, hogy aktivizáld a benned rejlő erőt és energiákat, hogy ne pusztán leéld az egyszeri és megismételhetetlen életed, hanem valóban kihozd belőle a – számodra – legjobbat, úgy, hogy közben megéled azt a lehető legtöbb pillanatban.

Könyveiben és motivációs előadásaiban olyan konkrét példákkal és javaslatokkal áll elő, ami kiránt a fásultságból és cselekvésre ösztönöz, hiszen életkortól, szakmától, személyiségtől függetlenül benned is ott a lehetőség a csúcsteljesítményre. Ahhoz, hogy az élet bármely területén túlszárnyald önmagad, a következőket kell szokásoddá tenned: lásd tisztán a helyzetet, teremtsd meg a megfelelő energiát, növeld az eredményeket, építs befolyást, mutass bátorságot – és ne ijedj meg a nehézségektől, hiszen az élet maga a csoda!

Ajánlott könyv:

Brendon Burchard – SIKERES EMBEREK KIEMELKEDŐ SZOKÁSAI