1. Te vagy a fizikai kiterjedése mindannak, ami nem fizikai.

A mindenség, vagy amit Istennek hívsz, még nem befejezett, és csak rád vár. Te vagy a gondolatok vezérlője, aki itt keresgél többet: többet abból, ami jólesik, többet abból, ami friss és dicsőségesen felemelő. (Lényegében te hozod el a földre a mennyországot.)

 

2. Azért vagy itt ebben a testben, mert ezt választottad.

Azt a lehetőséget választottad, hogy megtapasztald ezt a finom kontrasztot időben és térben, és nagy várakozással érkeztél, hogy más örömkereső teremtményekkel közösen alkothass, és hogy finomhangold a körültekintő gondolkodás folyamatát. (Az, hogy mit, hol, mikor és kivel alkotsz, szintén a te döntésed.)

 

3. Az életed alapja a szabadság, az életed célja pedig az öröm.

Szabadon dönthetsz úgy, hogy felfedezel új utakat az örömödnek. A boldogságodban nőni fogsz, és a növekedéseddel hozzájárulsz a mindenség tágulásához is. (Szintén szabadon dönthetsz azonban a fogság és a fájdalom mellett is… de bármit is választ valaki, azt azért teszi, mert hiszi, hogy segíteni fog rajta.)

shutterstock_279487793 (1)

4. Alkotó vagy, minden gondolatoddal alkotsz.

A vonzás univerzális törvénye szerint bevonzod az esszenciáját annak, aminek a figyelmedet szenteled – akár akarod az adott dolgot, akár nem. Így hát gyakran véletlenül alkotsz. De abból, ahogy az iránt érzel, amit bevonzol (alkotsz), tudhatod, hogy az az-e, amit akarsz vagy sem. (Hova fókuszálod a figyelmed?)

 

5. Bármi, amit el tudsz képzelni, a tiéd lehet.

Ahogy megkérdezed magadtól, hogy miért akarod, a vágyad lényege aktiválódik, és az univerzum elhozza azt neked. Minél erősebbek a pozitív érzéseid, annál gyorsabban érkezik meg hozzád. (Ugyanolyan könnyű megalkotni egy kastélyt, mint egy gombot.)

 

6. Ahogy kiválasztod a gondolataidat, az érzéseid fognak irányítani.

A szerető belső éned ajánl útmutatást neked érzéseken keresztül. Foglalkozz egy kívánt vagy nem kívánt gondolattal, és egy kívánt vagy nem kívánt érzést fogsz érezni. A gondolat megváltoztatásával megváltoztatod az érzést is – és ezzel megváltoztattad az alkotást. (Hozz meg több döntést minden nap.)

 

7. Az univerzum rajong érted, és tudja a legtágabb szándékaid.

Hatalmas célokkal érkeztél a földre, és az univerzum folyamatosan irányít téged a választott utadon. Amikor jól érzed magad, abban a pillanatban többet engedsz meg a tervezettnél, szélesebb perspektívádból. (A megtestesült lélek vagy.)

 

8. Pihenj a természetes jóllétedért. Minden rendben van. (Tényleg!)

A lényege mindannak, amit megbecsülsz, folyamatosan beáramlik a valóságodba. Ahogy több dolgot találsz, amit értékelni tudsz, az további utakat nyit meg még több megbecsülés felé. (Ahogy gondolkodsz, vibrálsz. Ahogy vibrálsz, vonzol.)

 

9. Te alkotod meg a gondolatmeneteket a saját örömöd ösvényén.

Senki sem szabhatja meg, hogy merre irányítsd a gondolataidat. Nincsenek határai az örömteli utazásaidnak a tapasztalat felé. A boldogságod felé vezető úton felfedezed mindazt, ami szeretnél lenni, amit szeretnél csinálni, vagy amit szeretnél birtokolni. (Azzal, hogy megengeded másoknak a tapasztalatszerzést, magadnak is megengeded ugyanezt.)

shutterstock_544336495 (1)

10. Lépések megtétele és a birtoklás felcserélése.

Ezek annak a melléktermékei, hogy a figyelmedet az örömre összpontosítod. A tudatosan boldog utadon a tetteid ihletettek, az erőforrásaid pedig bőségesek lesznek, és tudni fogod – azáltal, ahogy érzel – hogy beteljesíted az életed célját. (A legtöbben ezt fordítva élik meg, így kevés örömöt éreznek a tetteik vagy az általuk birtokolt dolgok miatt.)

 

11. Megfelelően hagyhatod el a testedet, betegség vagy fájdalom nélkül.

Nem kell bevonzanod a fájdalmat és a betegséget azért, hogy legyen ürügyed a tested elhagyására. A természetes állapotod – jönni, maradni és a távozni – az egészségről és a jóllétről szól. (De szabadon dönthetsz másként is.

 

12. Nem halhatsz meg, örök életű vagy.

A kegyelemben dönthetsz úgy, hogy pihensz, és engeded a finom átalakulásod a nem fizikai állapotodba: a tiszta, pozitív energiába. A természetes állapotod az örökkévalóság. (Szórakozz ezzel! Nem tudod elhibázni, és sosem végzel vele.)

 

Utóirat: Nem szükséges egy embernek sem megértenie az univerzum törvényeit vagy a folyamatokat, melyeket itt ajánlunk azért, hogy gyönyörű, boldog, termékeny életed legyen – mert te vagy a tapasztalataid bevonzója. Csakis te!

 

Forrás: http://www.qmoayad.com/a-synopsis-of-abraham-hicks-teachings/

Esther és Jerry Hicks könyvei:

A_vonzas_torvenye_B1_218px

Kerd_es_megadatik_II_218pxKerd_es_megadatik_B1_OK_800px