Anyák napján – és nem csak akkor – legyen ő a legfontosabb, Anya, Anyuci, Mama, Mamika, Nagyi, Dédi. Amikor fáradt, elcsigázott a sok napi teendő miatt, amikor szikrázóan ragyog a boldogságtól, amikor ott áll melletted és segítő kezet nyújt, óv, dicsér, netán megdorgál, de mindig mindent érted, értetek tesz!

Senkivel nincs olyan ősi, biztos és időtálló köteléked, mint vele. Ez egy olyan kapcsolat, ami mindig fontos marad, amit ápolni kell, még akkor is, ha olyan egyértelműnek tűnik. És ami talán még fontosabb, olyan kapocs ez, amit mindig mélyíthetünk, még erősebbé varázsolhatunk, hiszen amit egymásnak adunk és egymásért tehetünk végtelen lehetőségeket rejt.

 

A szeretet határtalan, és ezt sokféleképpen ki is mutathatod anyák napja közeledtével:

  • Ne húzd, halogasd az időt, az egymásra figyelés ideje itt és most van.
  • Fogadd el, hogy nem tudod, és nem is kell őt megváltoztatnod.
  • Engedd el a köztetek megbújó feszültséget, neheztelést, a megbocsátás erejével még közelebb kerülhettek egymáshoz.
  • Találj időt a közös időt a feltöltődésre, válassz olyan programokat, amik róla szólnak. Sétáljatok egy hatalmasat kettesben a legközelebbi parkban, kérd meg, hogy mutassa meg megint, hogyan is készíti a legfinomabb családi receptet, menjetek el együtt egy moziba, csacsogjatok, idézzetek fel régi szép emlékeket.
  • Légy hálás a sok kis apró ajándéknak, tettnek, szónak, amivel az évtizedek során elhalmozott benneteket és néha észre sem vetted.
  • Köszönd meg, hogy felnevelt, melletted állt és mindvégig bízott benned.
  • Ha már nincs melletted, beszélgess róla egy családtaggal egy kedves baráttal, aki ismerte.
  • Ajándékozd meg egy kis én-idővel, ami csak róla szól.

 

 

Kedveskedj könyvvel anyák napjára:

 

 

BOLDOGSÁGNAPLÓ

Bár mindannyiunk számára kicsit mást jelent a boldogság, mégis azt kutatjuk minden pillanatban, és ha elérjük, szeretnénk megtartani.

Néha egy apró dolog is elég ahhoz, hogy boldognak érezzük magunkat: egy szó, egy gesztus, egy szín, egy illat, egy emlék, egy új ruha, egy jó film, vagy éppen egy jó könyv.

A Boldogságnapló a boldogságot megpróbálja a mindennapjaid részévé varázsolni, gyönyörű képi világgal, idézetekkel, meditációkkal, néha könnyed, néha önmagunkba néző komolyabb gyakorlatokkal. Haladj vele olyan tempóban, ahogy neked a legkényelmesebb.

Fedezd fel ezt a mély és inspiráló naplót, amely segít örömöt hozni az életedbe!

 

 

LÉGY KEDVES ÖNMAGADHOZ 

Tanuld meg, hogyan gondoskodhatsz igazán önmagadról ezzel a gyönyörűen illusztrált, színes és felettébb kreatív munkafüzet segítségével!

Önmagáról gondoskodni nem mindenkinek sikerül varázsütésre – ez egy olyan készség, amelyen naponta dolgoznunk kell. Megan írásaival segít arra összpontosítanod, ami igazán számít, és útmutatóként szolgál az egészségesebb érzelmi és mentális szokások kialakításához.

Hozd ki a legjobbat önmagadból Megan Logan több, mint 100 kreatív, lélekemelő gyakorlatot tartalmazó interaktív munkafüzetének segítségével. 

Ahogyan a természet, úgy követi ez a foglalkoztatókönyv is az évszakok varázslatos változásával járó fejlődést. Lépésről lépésre, megtanulhatod, hogyan legyél kedves önmagadhoz, és miként fogadhatod el méltósággal a fejlődést és az átalakulást gyönyörű és időnként hektikus életed minden szakaszában.

 

MANIFESZTÁLJ VÉGRE! 

Íme egy színes, vicces, izgalmas és mégis elgondolkodtató vezetett napló, amely segít kitűzni a céljaidat és megvalósítani a legvadabb álmaidat. Töltsd meg hát a lapjait élettel, vidámsággal és bátor gondolatokkal!

“A lehetetlen egy olyan szemlélet, amit igazából nem kell elfogadnod.”

Monica Sweeney sajátos, frappáns humorú és ösztönző naplózási technikája egyedülálló, ahogy azt az Engedd el végre! korábbi kötetéből megismerhettük. A Manifesztálj végre! ugyanolyan lendületes, friss és magával ragadó.

 

 

A MŰVÉSZETTERÁPIA ESSZENCIÁLIS GYAKORLATAI

Engedd szabadjára a képzeletedet, izzítsd fel a benned rejlő alkotó erőt és nyílj meg egy boldogabb élet felé a kreatív alkotás segítségével!

Leah Guzman innovatív művészetterápiás gyakorlatai az átalakító erejű eszközök valódi  kincsesládája. A művészetterápia esszenciális gyakorlatai című könyv egy kognitív viselkedésterápiás munkafüzet, ami kreatív tevékenységeket kínál az olvasóknak. Ezek a terápiás gyakorlatok segítenek elengedni az önkorlátozó gondolkodásmódot, felébresztik az intuíciót, az elfogadást, az együttérzést és a belső béke felé vezetnek.

 

 

ÖNGONDOSKODÁS KISMAMÁKNAK

Fedezd fel és építsd be a mindennapjaidba Corinne Crossley nagyszerű tanácsait, hogy a szülés utáni csodálatos időszakot a maga teljességében, kiegyensúlyozottan, testileg és lelkileg is feltöltődve tudd átélni!

A szerző terapeutaként és állandóan elfoglalt anyaként, szakértőkkel folytatott beszélgetésekből merítve (akik maguk is anyukák) olyan testet és lelket egyaránt támogató gyakorlatokat és tippeket kínál, amelyek a segítségedre lesznek, hogy elkerüld a szülés utáni első évben oly jellemző krónikus kimerülést.

„Ez a könyv egy lehetőség. Nem ez parancsolja meg, hogy hogyan szoptass, vagy hogy együtt kell-e aludnotok, vagy hogy mikor vezesd be a szilárd ételeket az étrendbe. Csak egy emlékeztető arra, hogy mint mindenki másnak, neked is szükséged van gondoskodásra. Szeretném, ha úgy gondolnál rá, mint egy segédanyag a szülés utáni év forgatagában.”

 

 

BELSŐ KISUGÁRZÁS

„Az önszeretet önmagunk megismerésével kezdődik, mert csak így sugározhatjuk igazi szépségünket, fényünket és kiegyensúlyozottságunkat.”

12 hetes programjában Angela Jia Kim a rá jellemző gondossággal és életörömmel megtanít arra, hogyan szítsuk fel külső-belső lobogásunkat, hogy ez izzítsa fel minden pórusunkat. A szerző részben a koreai szépségápolás hagyományaiból, részben több évtizedes zongoraművészi fellépéseiből, valamint szépségipari cégvezetői tapasztalataiból merít, miközben azt fejtegeti, mennyire rokon a bőr és a lélek szépsége: mindkettőnek tisztításra, méregtelenítésre, megújulásra és táplálásra van szüksége.

A kötet lapjain házi bőrápolási trükköket, a belső kisugárzást fejlesztő manifesztációs technikákat, regeneráló relaxációs és meditációs gyakorlatokat talál az Olvasó. A gyökeréig hatolva annak a kérdésnek, kik is vagyunk voltaképpen. Mélyreható lelki munkával látványosan sugárzóvá varázsolhatjuk belső lényünket.

Anyák napján mutasd ki a szeretetedet, adj hálát és hozz egy kis örömet, csillogást Édesanyád, Nagymamád, nevelőanyád, Dédnagymamád szemébe!

  

Ajánlott könyvek:

BOLDOGSÁG
NAPLÓ

A siker alapelvei könyv

LÉGY KEDVES ÖNMAGADHOZ

MANIFESZTÁLJ
VÉGRE!

A MŰVÉSZETTERÁPIA ESSZENCIÁLIS GYAKORLATAI

A siker alapelvei könyv

ÖNGONDOSKODÁS KISMAMÁKNAK

BELSŐ
KISUGÁRZÁS