Gabrielle Bernsteint Oprah „új gondolatvezetőként” üdvözölte Super Soul Sunday című műsorában, és nevét nemrég hozzáadta az Oprah Super Soul 100 fős világmegváltó gondolatvezetők listájához. Gabrielle közkedvelté tette a meditációt és a metafizikai könyvek olvasását egy olyan generáció tagjai közt, akik mélyreható válaszok után kutattak, pont olyanok után, amilyeneket Gabrielle át akart adni.

Idén jelent meg ötödik könyve, Az unvierzum mindenben támogat.

Ismerd meg Gabrielle Bernstein gondolatait új könyvéről és arról, hogyan bízzuk magunkat az univerzumra!

univerzum Gabrielle BernsteinMi inspirált Az univerzum mindenben támogat megírásakor?
Arról szeretek írni, amiről úgy érzem, az olvasóimnak szüksége van. Megosztó időket élünk, ami arra szólít fel minket, hogy a sok bizonytalanság közepette támaszkodjunk jobban a hitünkre. Egy hittel teli út nélkül az élet félelmetes, főleg, amikor megannyi zűrzavar van körülöttünk a világban. Ez a könyv arra hivatott, hogy segítsen az olvasónak visszanyerni erejét, ha gyengének érzi magát. Minden egyes történet és lecke segít elengedni a legnagyobb vágyai – boldogság, biztonság, világos jövő – előtti gátakat. A leckék pedig segítenek feladni az irányítás iránti szükségletét, hogy meg tudjon pihenni a biztonság és a szabadság érzésében. Az olvasó azt is megtanulja, hogyan ne hajszolja túl az életet, hanem kezdjen el valóban élni.

Mit várhatnak az emberek ettől a könyvtől?
A könyv olvasása közben ráébredhetsz a hittel és boldogsággal való kapcsolatodra. Amikor megérted és felismered ezt a kapcsolódást, az elvezet majd a valódi célodhoz: légy maga a szeretet, amelyet átadsz másoknak is. Ezek a szavak nem lehetnek többé cuki kis frázisok, amiket kiposztolunk a közösségimédia-oldalakon vagy bevásárlószatyrok oldalára nyomtatunk. Legyenek ezek a szavak a saját célkitűzéseink! Az olyan nagyon vágyott boldogság és a biztonság a kötelezettségvállalásunkban rejlik.

Hogyan tart minket vissza a félelem?
A félelem ellenállást hoz létre az energiánkban. Ha beleragadunk a félelembe, az ellenállás megakadályozza, hogy hozzáférjünk a szeretet természetszerű támaszához, amely egyébként mindig a rendelkezésünkre áll. A könyv során e szeretet támogatására hivatkozom, az univerzum energiájára. Amikor útját álljuk az univerzum energiájának, akkor érezhetjük, hogy megakadunk, lehangoltak vagyunk, betegek, gyengék vagy magányosak. A könyvben található leckék segítenek elengedni ezt az ellenállást, és feladni a félelmeket, hogy ismét csatlakozni tudjunk a bennünk örökké jelen lévő szeretethez és támogatáshoz.

Az_univerzum_mindenben_tamogat_B1_218pxMit jelent számodra a hit?
A félelemről hitre váltani egyfajta hatalommal ruház fel egy olyan világban, amely túl sokszor kelti bennünk a teljes erőtlenség érzését. Amikor a világ tragédiái elsöpörnek, ez a könyv segít rátalálnod a saját erődre. Nagyobb szükségünk van a hitre, mint valaha. Ha hittel élsz, akkor megbízol a tapasztalataidat tápláló gondolataid és energiád erejében. Egy ilyen hittel teli állapotban képes leszel elutasítani a hitetlenséget és a behódolást.

Mi találhatnak az olvasók az új könyvben, amely távol tartja őket a félelemtől, és közelebb hozza őket a hithez?
Minden egyes történet, meditáció és lecke közelebb viszi az olvasót ahhoz, hogy elengedje a legnagyobb vágyai útjában álló dolgokat. A leckék pedig segítenek feladni az irányítás iránti szükségletét. Ha az olvasó elindul ezen az úton, érezni fogja, amint az energiahullám keresztülhalad rajta. Képes lesz erőt meríteni, amikor épp maga alatt van, szinkronicitást és támogatást talál, amikor elveszettnek érzi magát, biztonságot a bizonytalanság közepette, és örömöt, amikor egyébként fájdalmat érez.

Reményeid szerint mely leckéket teszik magukévá az olvasók a könyvből?
A könyv rengeteg univerzális leckét tartalmaz, de a legfontosabb az, hogy mindig válasszuk a szeretetet. Ha megtanulod előtérbe helyezni a szeretetről szóló gondolataidat és érzéseidet, akkor el tudsz engedni minden ellenállást, ami gátat szab az univerzum áramlásának. A könyvben szereplő gyakorlatok segítenek az olvasónak csökkenteni a félelemből adódó ellenállást, és erősíteni a szeretetbe vetett hitet. Világos útmutatást adok arra, hogyan gyógyítsuk meg félelemalapú hiedelmeinket, valamint hogyan szárnyaljuk túl korlátainkat és kétségeinket. A legfontosabb azonban az, hogy az olvasó megtanulja minden körülmény közepette támogatottnak és magabiztosnak érezni magát.

Mi motivált a félelemtől a hithez vezető úton?
Életem során volt lehetőségem megtapasztalni traumát, függőséget és depressziót. De nem voltam hajlandó beleragadni a szenvedésbe. Már egész fiatalon tudtam, hogy kell lennie egy spirituális megoldásnak a problémáimra. Annak szenteltem az életem, hogy megtaláljam és megerősítsem a szeretetbe vetett hitem. Őszintén vágyom arra, hogy megszabaduljak a félelemtől, és úszhassak a boldogságban. A saját utamat járom a személyiségfejlődésben és spirituális felépülésben, ezért hitelesen tudok hozzátenni a leckékhez és a gyógyításhoz. Remélem, az olvasók felismerik majd a saját történeteiket az enyéimen keresztül.

Miben különbözik Az univerzum mindenben támogat a korábbi könyvektől?
Sokkal filozofikusabb. Jóval nagyobb hangsúlyt kap a spiritualitás, mint a korábbi könyveimben, és nincs bocsánat, ha a hitemről van szó. Úgy vélem, olyan időket élünk, amikor spirituális úton kell járnunk a túléléshez. Ezért nem fogtam vissza magam. Nyíltan leírtam, hogyan alakítottam át a félelmemet és a szenvedésemet a spirituális hitemen keresztül, hogy az olvasók inspirálva érezhessék magukat, és fejest ugorjanak a saját életükbe.

(Forrás: http://mamaglow.com)

Olvass bele a könyvbe

Keresd a könyvet webáruházunkban kiadói kedvezménnyel