Depresszió gyötört. Tizenkét évesen nem voltam magabiztos a testemmel kapcsolatban. Ducinak láttam magam, és az is voltam. Láttam a sovány lányokat az osztályomban, akikről azt gondoltam, feleakkorák, mint én. 

a_titok_ami_megvaltoztatta-az-eletem_b1_218px

Ajánlatunk a témában

Mindig azt hittem, hogy sosem lesz pasim, és hogy senki nem kedvel a súlyom miatt. Akadtak persze barátaim, de előfordult, hogy megjegyzéseket tettek a súlyomra, és ettől kényelmetlenül éreztem magam. Egy nap rátaláltam A Titokra, elolvastam, és megcsináltam mindent, amit ajánlanak benne. De még ezek után is depressziósnak éreztem magam, mert azt hittem, hogy ez az érzelmekről szól, nem pedig arról, hogy kövér vagyok. Nos, egy nap kitűztem egy hatalmas papírlapot a falamra, és mindennap csupa nagybetűvel ráírtam, hogy ÚGY VAGYOK TÖKÉLETES, AHOGY VAGYOK. Nagyon hittem benne, de gyors változást vártam. Ami nem jött.

Miután elhasználtam nagyjából öt papír, elvesztettem a reményt, hogy gyorsan meg fog oldódni a problémám. Tudtam, hogy nem fogok varázsütésre, már másnap lefogyni. Szóval új diétába fogtam, és minden módszert felhasználtam, amit A Titokban leírtak: a vizualizációt, a listákat, a hálát stb. És egy éven belül úgy néztem ki, ahogy akartam! Új, egészségesebb életet élek. Van barátom, és az életem egyszerűen tökéletes.

Forrás: http://www.thesecret.tv/stories