MILYEN ÉRZÉS A PÉNZ?

A legtöbb témával kapcsolatban már van egy domináns rezgésünk. Mutatjuk, mire gondolunk. Ha a dollárok, a bőség, a pénz témájára gondolsz, kalandvágyat érzel, felélénkülsz, izgatott leszel, határtalanság érzése tölt el? Vagy aggódni kezdesz, nyugtalanná, frusztrálttá, korlátolttá válsz? Ezt neked kell tudnod.

Néha ezt mondod: A_vonzas_torvenye_B1_218px„Hát, egy kicsit mindkettő.” Mi erre azt válaszoljuk, hogy ha egy kicsit mindkettő, az jó, mert akkor tudsz választani, hogy melyiket szeretnéd. De a legtöbben könnyen rájöttök, hogy amint kidobjuk a lehetőségeket, hol helyezkedik el a pénzügyekkel kapcsolatos domináns vibrációtok.

MILYEN ÉRZÉS A PÁRKAPCSOLATOD?

Kapcsolatok. Olyan érzés a domináns kapcsolatod, mint a friss levegő, az öröm, a szabadság, az élénkség? Vagy mint a kemény munka, a küzdelem, a „Mindig gond van”? Tudod. Meg tudod mondani.

MILYEN ÉRZÉS A TESTED?

Ha a fizikai testedre gondolsz, élettelinek, élénknek, rugalmasnak és lelkesnek érzed magad? Vagy bizonytalannak? Te tudod. Ha a megjelenésedre vagy a súlyodra gondolsz, vidámnak, merésznek érzed magad, imádnivalónak, tökéletesnek? Vagy alkalmatlannak, hibásnak, elesettnek, összetörtnek?

VESZEKSZEL VAGY GÜGYÜGSZ?

Gyakorolhatod a virtuális valóságot, és kiválthatsz különböző aktivitásokat magadban. Más szóval így néz ki a játék: megérezzük, hogyan kapcsolódunk az aspektusokhoz, érezhetjük, de ami még ennél is fontosabb, láthatjuk a manifesztációkat. Más szóval, állandóan veszekszel? Vagy állandóan gügyögsz? Hancúrozol és jól vagy, esetleg bűnösnek érzed magad, ha eszel?

ÉLVEZED AZ ÉLETET?

Élvezed az életed különböző aspektusait, ahogy a különböző témák mentén kibontakoznak? Vagy rossz érzésekkel töltenek el, amint ezekkel a témákkal kapcsolatban kibontakoznak? Elmondhatod az alapján, ahogy érezted magad közben. És amit itt a lehető legerőteljesebben hangsúlyozunk – mert meg vagyunk győződve róla –, az az, hogy megvan a teremtő kontrollod az élettapasztalatod felett, csak nem gyakorlod, mert hagytad, hogy a körülötted látottak határozzák meg a domináns rezgésedet.

MI HAT RÁD?

Ezért van az, hogy sokan olyan kapcsolatokat alakítanak ki, melyek a biztató kezdet után megromlanak. Aztán másikba kezdenek, ami eleinte szintén jó, aztán az is tönkremegy, és ez azért van, mert a legtöbben semmit nem tesznek azért, hogy stabilizálják a saját domináns gondolataikat. Hagyják, hogy bármi csak úgy átfolyjon a „tévéjük képernyőjén”, hagyják, hogy befolyásolja, hogyan érzik magukat. Közönséggé válnak, akik csak végignézik a történéseket. Nézőkké, akik hagyják, hogy mások döntsék el, hogyan érzik magukat. Ha Esther zenét hallgat, meg tudja mondani, hogy „Hajjaj, most félelmetes lesz, nem akarom nézni”, vagy „Ó, jaj, boldogtalanná válik ez a hely, inkább nem akarom nézni”. Más szóval, akkor akarja nézni, ha a zene vidám, mert akkor nagyobb a lehetősége, hogy valami vidámat lát.

KÉPES VAGY RÁ

Megvan rá a képességed, hogy szándékosan hozz létre rezgéseket magadban. Nem számít, hol állsz épp bármilyen fontos problémáddal kapcsolatban, megvan a képességed, hogy egy kis munkával, egy kis következetes munkával megváltoztasd azt, ahogy érzed magad, és így megváltoztasd a vonzás pontját. Megváltoztathatsz minden kapcsolatot minden lénnyel, minden kapcsolatot a saját fizikai testeddel, minden kapcsolatodat a gazdasági helyzeteddel! Soha nem akarod majd abbahagyni a módosítást vagy a változtatást. Soha nem leszel készen.

MEG TUDOD VÁLTOZTATNI

Mindent meg tudsz változtatni! Mindent módosíthatsz, ami megérint téged, pontosan úgy, ahogy neked tetszik. Csak egy kis figyelmeztetés: Soha nem leszel kész. Soha nem akarod abbahagyni a változtatást vagy a módosítást. És ez a jó benne, ha rákapsz az ízére. Ha elkezded megérteni, hogy kontrollálni tudod azt, ahogy érzed magad, állandó visszajelzést kapsz attól, ami visszajön hozzád. És ha valami, ami visszajön, nem olyan jó érzés – csak módosíts a virtuális valóságodon.

Kivonat a Silver Spring-i workshopból, 2002. május 11.

Keresd a könyvet webáruházunkban

Olvass bele a könyvbe