Tehát jót tesz neked, ha olyan gondolatokat keresel, amelyek megszabadítanak a megtapasztalt diszharmóniától vagy az ellenállástól. Minden erőfeszítéssel, amit egy olyan gondolatért teszel, melytől jobban érzed magad, egyre több ellenállást engedsz el. És ahogy egyre több ellenállást engedsz el, úgy töltődsz fel egyre inkább azzal, aki vagy, és végül teljesen kinyílsz újra. És itt most szeretnénk kihangsúlyozni az „újra” szót, mert a tapasztalatnak általában mindig a kinyílás része a domináns. Viszont azt meg kell említeni, hogy néhányan ki fogtok dőlni, mielőtt újra kinyílnátok, mivel elég alaposan elnyomtátok magatokban ezt a lehetőséget. Néhányan erőteljes gondolkodási sémákat alakítottatok ki.

Néhányan jó erős ellenségeket fejlesztettek ki, és nagy élvezettel, nap mint nap véres verejtékkel A_vonzas_torvenye_B1_218pxharcoltok ellenük. Néhányan kinyíltok néhány dologban, és elvéreztek másokban. Más frekvenciát mutat a rezgésetek attól függően, hogy miről van szó. De szeretném, ha tudnátok, hogy van hozzáférésetek az Útmutatáshoz, mely mindig a gyarapodás felé irányít titeket. Viszont nektek kell kitalálnotok, hogy melyik irányban indultok el a céljaitok felé, és melyik irány távolít el azoktól. De mindenekelőtt ki kell találnotok, hogy mi a célotok.

Sokan azt gondoljátok, hogy valami baj van veletek, ha jól érzitek magatokat. És ha valamivel sok a küzdelem és a szenvedés, az erényes. Mi viszont azt gondoljuk erről, hogy ezzel megengeded magadnak, hogy valaki más irányítson, akinek előnye származik abból, amit teszel, és te megküzdesz bármivel, amit kérnek. Garantáljuk, hogy egy boldogtalan utazás nem ér boldog véget. Lehetetlen. Teljesen logikátlan. Ellentmond az univerzum törvényének.

A vonzás törvénye azt mondja, hogy a hasonló a hasonlót vonzza. Ez azt jelenti, hogy nem érheted el egy rezgés frekvenciáját valami nemkívánatossal (amit az bizonyít, hogy negatívak az érzéseink, miközben elfogadjuk a gondolatot) úgy, hogy különben pedig útban vagy afelé, amit szeretnél. Ez nem lehetséges: ellentmond a logikának és minden törvénynek.

Amint elkezdesz figyelni az érzéseidre – ahogy elkezdesz újra megismerkedni saját útmutató rendszereddel –, akkor nemcsak következetesen visszakapcsolódsz az Energiaforrásra, amely te magad vagy, hanem elindulsz azon az úton, amit mi az Érzelmek Utazásának nevezünk. Elkezded felfedezni a rezgések megváltoztatásának művészetét, és így azt is meg tudod változtatni, hogyan érzed magad, ez pedig isteni, mivel minden pillanatban jól érzed magad. Azután jöhet a nagy jutalom (nem annyira a mi, hanem inkább a te nézőpontodból): a manifesztáció alkalmazkodik az éppen felfedezett rezgéshez.

Most pedig tisztázzuk a különbséget a Tettek Utazása és az Érzelmek Utazása között. Az előbbin rengetegen részt vettetek már, az Érzelmek Utazása viszont egy belső útmutatás. Ha valaki beteg, tényleg nagyon beteg, (talán már többször is megbélyegezték azzal a kifejezéssel, hogy „gyógyíthatatlan”), akkor nyilvánvaló, hogy szeretne jobban lenni. A Tettek Utazása valahogy így néz ki: „Ki kell találnom, mi a baj velem. Meg kell találnom a legújabb kutatásokat végző specialistát, mert a korábbi kutatások szerint nem gyógyítható a betegségem. Tehát egy olyan szakemberre lenne szükségem, aki hajlandó kockáztatni és harcolni az ügyért, és ez rengeteg pénzbe fog kerülni. Tehát fontos szervezetekkel kell találkoznom, akik összegyűjtik a forrásokat. De politikai szinten is be kell vonódnom, hogy meghozzák azokat a törvényeket, amelyek lehetővé teszik a kutatást, és vonzóvá teszik a támogatók számára, akikre szükségem van ahhoz, hogy megtalálják a gyógymódot a betegségemre. Aztán találnom kell egy felkészült orvost, aki dokumentálni is tudja az esetet. Kellenek a források, hogy ezt a speciális orvosi procedúrát alkalmazzák rám. Kellenek a források arra is, hogy abba tudjam hagyni a pénzkereső tevékenységemet. Mert ugye a pénz beszél…”

Keresd a könyvet webáruházunkban

Olvass bele a könyvbe