Abraham: Jó dolog azért összejönni, hogy együtt teremtsünk, nem igaz? Tudod, mit szeretnél? Vagy majd kialakul? Élvezed saját kívánságaid bővítését és letisztulását?

Ez a legfontosabb olyan jellegű kérdés, amelyre tiszta szívből szeretnénk igennel válaszolni, hiszen a növekedésre mindannyian vágyakozunk… Képtelenek vagyunk abbahagyni a terjeszkedést. A sokféleség mindig inspirálni fogja az új ötleteket, az új ötletek pedig mindig rezgéseket generálnak majd bennünk – ez mindig így lesz.

Amint egy ötlet – hívhatjuk preferenciának, vágynak vagy gondolatnak – A_vonzas_torvenye_B1_218pxvibrálni kezd bennünk és terjeszkedni kezd, rezgése valami olyasmit hoz létre belül, ami hozzánk tartozik. Ez valami olyasmi, mellyel összhangba kell kerülnünk, mert ha ezt nem tesszük meg, a rezgésünk diszharmonikus lesz.

Ezért nem tudunk csak úgy fel-alá rohangálni a fizikai világunkban, és nézelődni itt-ott-amott – nem különösebben törődve azzal, hogy  szándékosan rezegjünk –, és nem tudunk biztosak lenni abban, hogy ezzel tökéletesen ráhangolódunk majd az Energiaforrásra, mivel saját Energiaforrásunknak speciális tulajdonságai vannak. Energiaforrásunk nem ellenálló természetű. Energiaforrásunk nem harcol semmi ellen. Energiaforrásunk magas frekvenciájú, nem ellenkező, tiszta, pozitív Energiarezgés. Ezért amikor szembekerülsz az Energiaforrásoddal, azt megérzed, hiszen az a negatív energia. A negatív érzés azt jelzi, hogy ellentétbe kerülsz Energiaforrásod rezgésével.

Szeretnénk, ha megértenéd, hogy gondolataid rezgéstartalma hoz létre benned különféle érzéseket. És szeretnénk neked megmutatni, hogy sokkal kevesebb energiába telik megtanulni emlékezni az összhangra azzal, aki vagy, és napi szinten, pillanatról pillanatra  alkalmazni, mint amennyi energiával a telefonodon pötyögsz. Tanuld meg állandó jóllétre hangolni magad, hiszen a jóllét felkínálja magát neked, és rajtad keresztül mutatja meg magát életed minden pillanatában. Azt szeretnénk, ha ez nemcsak valami olyasmi lenne, amit észreveszel, hanem ez legyen a legfontosabb dolog, amire felfigyelsz. Mert ha elkezded magad a gondolataidon keresztül érezni, ha elkezdesz ráébredni arra, hogy lehetőséged van megválasztani, mely gondolatokat aktiválod és élvezed – akkor válsz a saját tapasztalatod tudatos teremtőjévé.

Amíg úgy érzed, nincs választási lehetőséged eldönteni, hogy mire gondolsz, mivel nincs lehetőséged megválasztani a környezeted körülményeit, addig olyan vagy, mint egy parafa dugó, melyet a tenger hullámai ide-oda dobálnak. De ha megérted, hogy minden pillanatban, minden dologgal kapcsolatban van választásod, és vannak lehetőségeid, akkor elkezdesz élni ezekkel a lehetőségekkel, azért az érzésért, amit ezek a választások adnak neked. Amikor használod a belülről fakadó útmutatást, az elvezet téged a jóllétbe, a bőségbe, saját magad és mások szeretetéhez, ahhoz a tapasztalathoz, amelyről mindig is tudtad, hogy eljön. Ez az élmény mindenki számára lehetséges, viszont azok tapasztalhatják meg igazán, akik megértik a megengedés művészetét.

Keresd a könyvet webáruházunkban

Olvass bele a könyvbe