Röviden, annyi mindent el kell intézni, és annyi akadály és ok miatt érezhetjük lesújtva magunkat, hogy elhisszük, mindez nem történhet meg elég gyorsan. Amikor pedig már csak 6 hónap van hátra az életedből…Tehát ez lenne a Tettek Utazása. Bevallom, kicsit eltúloztuk, hogy még véletlenül se ezt az utazást válaszd, mert sokkal jobb tervünk van számodra, ez pedig az Érzelmek Utazása. Az Érzelmek Utazása ezt mondja: A félelem felől a hit irányába tartunk. Ennyi.

Az Érzelmek Utazását 10 perc alatt megvalósíthatod a gondolatok megfelelA_vonzas_torvenye_B1_218pxő alkalmazásával. Az Érzelmek Utazásának az a lényege, hogy egyszerűen megpróbálsz egy olyan gondolatot keresni, amely egy kicsit jobb érzés az előzőnél, és amikor már egy kicsit jobban érzed magad, máris jó sokat utaztál abba az irányba, amerre menni szeretnél. Az Érzelmek Utazása mennyiségileg határozza meg az utazást. Az Érzelmek Utazása tudomásodra hozza, hogy a célod felé haladsz-e, vagy épp távolodsz tőle.

Sokan félúton vannak a jóllét felé, de elcsüggednek, mert nem manifesztálódik semmi. Ezért sarkon fordulnak, és visszaindulnak a betegség irányába. Sokan úton vannak az anyagi csődből kifelé, majdnem eljutnak oda, ahol lenni szeretnének, ahol a manifesztáció már éppen megmutatná magát, de mivel pontozzák a manifesztációt, összezavarodnak, elbátortalanodnak, megfordulnak, és visszajutnak a pénz nélküli helyzetbe.

Mialatt ezt tapasztalod, minden pillanatban preferenciákat vezetsz be. Mivel ezek a preferenciák belőled sugároznak ki, kikövezik a jövőbeli tapasztalatodat. Úgy lövöd ki őket a jövőbeli tapasztalatod felé mint mennybéli rakétákat, és mind mögött a vonzás törvénye áll. A jövőbeli tapasztalatod már elkészült számodra, mielőtt megközelítenéd. Ezért van az, hogy minden, amit teremtesz, 99%-ban már készen van, mielőtt elkezdenéd látni fizikai bizonyítékát.

Tehát a legtöbb dolog, amit teszünk, az Érzelmek Utazásához tartozik. Ha az Érzelmek Utazásán veszel részt, és kellemes az út, nemcsak hogy a sivatagot is élvezed, nézed a tájat, nagyszerűeket beszélgetsz és csodásan telik az idő, de amikor odaérsz, felismered, hogy valójában egész idáig ezzel voltál összhangban.

Szeretnénk megmutatni, hogyan vegyél részt az Érzelmek Utazásán. Ha depressziós vagy, és dühöt találsz, a helyes úton vagy, mert a dühben kevesebb az ellenállás, mint a depresszióban. Ha félsz, és dühöt találsz, akkor a düh adta megkönnyebbülés azt jelzi, hogy a helyes úton vagy, mert kevesebb ellenállás van a dühben, mint a félelemben.

És bár a világ nagy része azt mondaná, hogy a dühödnek nincs helye (azt mondják, hogy nem kellene dühösnek lenned), azt kellene válaszolnod nekik, hogy „Bárcsak ott tartanál, ahol én! Ha itt lennél, tudnád, hogy a düh sokkal jobb annál, ahol voltam”. És akkor lehet, hogy azt mondják majd: „De hát a szívedben szeretetnek kellene lennie.” És erre mi azt feleljük nekik: „Én is szeretetet szeretnék a szívemben, de jelenleg a düh tökéletesen kiszolgál, köszönöm. A düh és a szeretet között nagy a vibrációs különbség, és nem tudom ezt az ugrást megtenni most azonnal, csak azért, mert te ezt mondod. Megtettem az ugrást a félelem kilátástalanságából a dühig, így a helyes úton vagyok. Ezért, ha megbocsátasz, még egy pár napig nem strapálnám magam, mert ez a düh elég jó érzés. Hajtson csak egy kis hasznot. Amilyen gyorsan csak lehet, eljutok a frusztrációhoz és a lesújtottsághoz. És ott már megvan a lehetőség arra, hogy átugorjak a humorra, a hitre és talán még többre… De jelenleg ez a legtöbb, amire képes vagyok.”

Nem határozhatod meg mások útjának irányát, mivel fogalmad sincs, mik vezettek oda, ahol most van.

Csak a saját vibrációs keverékedet értheted meg, és senki másét. És ha megpróbálsz valakit a saját szemszögedből irányítani, akkor hatástalanítod az ő nézőpontját.

Nincs szükség arra, hogy irányítsd a feltételeket, nem is tudnád – de jobban attól még érezheted magad. És ha jobban érzed magad, máris megváltozott a vonzásod rezgési kiindulópontja – máris elindítottad a változást az életedben.

Keresd a könyvet webáruházunkban

Olvass bele a könyvbe