A zodiákus jegyek sokszor teljes mértékben meghatározzák a személyiségünket. Tudtad azonban, hogy a születési hónapod is igen nagy szerepet játszhat annak alakulásában? Hiszed vagy sem, egy külön tudományág foglalkozik ezzel a témával.

Mark Hamilton, a Connecticuti Egyetem Kommunikációs Tanszékének társadalomtudósa szerint az azonos hónapban született emberek számos hasonló személyiségjeggyel rendelkeznek.
Hamilton egy olyan tanulmányt végzett, amelyben több mint 300 különböző területen dolgozó hírességet vizsgált. A kutatásból arra jött rá, hogy egy adott területen a sikeres személyek születésnapja félelmetesen közel esik egymáshoz.
Egy a Yale által készített kutatás pedig azt mutatta, hogy a skizofréniás emberek nagy többségben téli hónapban születnek.
Egyelőre nem tudjuk pontosan, hogy a születési hónap milyen hatással van a jövőnkre, de bármit is jelentsen, mindenképpen figyelemre méltó.

Mit mond a születési hónapod a személyiségedről? Nézd meg a lenti leírásokat, hogy megtudd!

szuletesi_honapod1_150Január
A januárban született embereknek erős munkamoráljuk van. Ők mindig hallatják a hangjukat, amikor lehetőségük van rá, emellett pedig bizonyos helyzetekben makacsok.

Február
A februárban született emberek kreatívak, és nyitottak az új dolgok iránt. Kedvelik az intellektuális beszélgetéseket, és igen szabad szelleműek.

szuletesi_honapod3_150Március
A márciusban született személyek is kreatívak, de ők inkább introvertáltak. Emellett pedig általában kedvesek és jóindulatúak.

Április
Az április szülöttei vágynak az adrenalinra. Gyakran gondolkodás nélkül cselekednek, ami kellemetlen helyzeteket szülhet.

Május
A májusi virágszálak általában nagyon bizonytalanok. Könnyedén megunják a dolgokat, ezért folyamatosan új kalandok után néznek, új emberek társaságát keresik.

szuletesi_honapod2_150Június
A júniusi születésűek érzékenyek mások érzelmeivel szemben. Általában az életükben jövőorientáltak, ha a célok és tervek meghatározásáról van szó.

Július
A júliusban született emberek introvertáltak és spontának egyszerre. Lehet, hogy néhány komolyabb titkot rejtegetnek, de általában vidámak.

Augusztus
Azok, akik augusztusban születtek, igazi vezetőnek születtek. Az életet módszertani megközelítés alapján élik, ami bizonyos esetekben merev ételvitelt jelenthet.

szuletesi_honapod4_150Szeptember
A szeptemberi születésűek nagy elvárásokat állítanak az emberekkel szemben, ami gyakran csalódáshoz vezet. Ennek ellenére érzelmes és kedves emberek.

Október
Az októberi születésűek mindig a stabilitást keresik. A konfrontációt úgy kerülik, mint a pestist, a barátaikat pedig végtelenül imádják.

szuletesi_honapod5_150November
A novemberiek általában nagyon érzékenyek, és utálják, ha megmondják nekik, hogy mit csináljanak. Általában van néhány félelmük, de könnyedén ugranak bele ismeretlen helyzetekbe.

December
A decemberben született személyek nagylelkűek, sajnos azonban a büszkeségük a bukásuk. Általában pimaszok és szórakoztatóak.

Mit mondott rólad a születési hónapod? Egyetértesz vele?
Add tovább a barátaidnak a cikket, hogy megtudd, ők mit tanultak!