Szakadj ki a rohanó hétköznapokból, ajándékozd meg magad azzal, hogy leküzdöd az elvárások okozta stresszt felnőtt színezőink segítségével! Merülj el a színezésben, és éld át a kreativitás és az alkotás felszabadító élményét!

Lehet gyerekkorunk egyik kedvenc elfoglaltsága felnőtt létünkben is élvezhető és egyben hasznos időtöltés? A színezés esetében a válasz igen! A művészet egy könnyed formájának gyakorlását, a kreativitás kibontakoztatását és a stresszoldást teszik lehetővé a felnőtt színezők, melynek végeredményképp mindenkiben sikerélmény születik. Önmagunk fejlesztésének egyik legfontosabb alappillére a belülre figyelés, azonban a külvilágtól és a problémáktól való elszakadás sokakat nehéz feladat elé állít. Színezés közben olyan meditatív állapotba kerülsz, mely közben képessé válsz saját pozitív belső hangod meghallásra.

stressz_OKOKposzt

5 érv a felnőtt színezők mellett:

  • Egy olyan meditatív, mégis szórakoztató tevékenység, melynek során a lélek megnyugszik, ezáltal a negatív gondolatok távol maradnak elménktől, így közérzetünkre is pozitív hatást gyakorol.
  • A modern kor jellemzője, hogy figyelmünk szerteágazik a ránk zúduló információ mennyiségétől. Viszont amikor színezel, csak erre összpontosítasz, így fejlesztheted a koncentrációdat is.
  • Saját kreativitásod felfedezése és fejlesztése pozitívan hat magatartásodra, sőt egész életedre is, például gördülékenyebbé teszi a szellemi munkát, és elősegíti, hogy könnyebben oldd meg a problémákat.
  • A stresszoldás vény nélkül kapható, bárki számára elérhető és alkalmazható receptje a színezés!
  • Az alkotókészségünk fejlesztése közben agyunk jobb agyféltekéje dolgozik, mely elősegíti személyiségünk fejlesztését.

Olvass inspiráló üzeneteket, keltsd életre ceruzáiddal

a gyönyörű képeket és ismerd meg Önmagad művészi oldalát!

Keresd színezőinket webáruházunkban