Mikor gondoltunk legutóbb arra, amit igazán szeretnénk? Most nem a matcha teára és az új leggingsre gondolok (félreértés ne essék, mindkettő remek dolog), hanem azokra a tervekre, amelyekről félünk beszélni, és azokra a szükségletekre, amelyeket nem szeretünk hangosan kimondani. Gabby Bernstein, a pozitív rezgések guruja, a New York Times bestsellerírója és a Well+Good Council tagja szerint vágyainkat – ellentmondásos módon – csupán azzal is megvalósíthatjuk, hogy egyszerűen elengedjük azokat.

Mondok valami egészen meglepőt: az élet arra való, hogy élvezzük! Arra vagyunk hivatottak, hogy megtapasztaljuk az örömöt és jelentőségteljes módon szolgáljunk a világban.

Spirituális tanítóként az a hivatásom, hogy segítsek neked bevonzani a vágyaidat és csodálatos életet élni. Küldetésemnek tekintem, hogy segítsek ébredésre hívni Szupervonzás-képességedet. Ha erőfeszítés nélkül rá tudunk hangolódni az Univerzum szeretetteli energiájára és általa olyan életet teremtünk, amilyet szeretnénk, akkor ragyog belőlünk a Szupervonzás. A legjobb az egészben, hogy mindannyiunkban ott rejlik ez a képesség.

Kezdetnek kövesd az alábbi öt alapelvet – és olvass tovább, hogy még mélyebre áss velem a témában!

 

„Az Univerzum mindig meghallgat, és mindig igennel felel.”

 

1. AZ UNIVERZUM MINDIG IGENNEL FELEL

Minden gondolatunk egy energetikai üzenet. Az Univerzum mindig meghallgat, és mindig igennel felel. Ezért mindent megkapunk, amit gondolatainkkal kifejezünk, akár akarjuk, akár nem. Ahhoz, hogy azt vonzzuk be, amire vágyunk, először meg kell tisztítanunk energetikai kívánságainkat.

Könnyen ellenőrizhetjük az óhajaink mögött meghúzódó energiát: mondjuk ki hangosan, amit az életünkbe szeretnénk vonzani, és rögtön utána írjuk le, hogy milyen érzés volt kimondani. Ha izgatottnak, inspiráltnak és reménytelinek érezzük magunkat, akkor energetikai szempontból összhangban vagyunk vágyainkkal. Ha félelem, szorongás vagy feszengés lesz úrrá rajunk, akkor nincs meg az összhang.

Ha nem vagyunk összhangban vágyunkkal, könnyedén átfordíthatjuk az energiánkat a következő megerősítéssel: „Nyitott vagyok, és befogadom a végtelen lehetőségeket.” Ezzel levesszük a nyomást a kívánságunkról, és feltárjuk magunkat a remek lehetőségek előtt. Előfordulhat, hogy nem érezzük érdemesnek magunkat arra, hogy vágyaink valóra váljanak. Csak ismételjük a megerősítést, engedjük el a kérésünket, és gondoljunk jó érzéssel a rendelkezésre álló lehetőségekre! A szupervonzás kulcsa a pozitív érzések.

 

„Legtöbben ellenállunk a jó érzéseknek.”

 

2. A JÓ ÉRZÉSEK TÁMOGATNAK

Bármilyen hihetetlennek hangzik is, legtöbben ellenállunk a jó érzéseknek. Megszoktuk a félelmet, és megtanultunk hagyatkozni rá mint eszközre, amely megvéd bennünket a csalódástól, fájdalomtól és a kihívásoktól. Ahhoz, hogy szupervonzóvá váljunk, be kell engednünk az örömöt és az önértékelést. Amikor legközelebb azon kapjuk magunkat, hogy azt gondoljuk, „jobb, ha nem élem bele magam”, vegyünk mély lélegzetet, és hagyjuk, hogy igenis azonosulunk. Mártózzunk meg a jó érzésekben, amelyek akkor töltenek el bennünket, ha merünk nagyot álmodni!

 

 

„Meditálhatunk csupán azáltal, hogy egyszerűen kitapintjuk a pulzusunkat.”

 

3. MINÉL JOBBAN RÁHANGOLÓDUNK, ANNÁL TÖBBET VONZUNK BE

Sokan gondolják, hogy erőfeszítéssel és irányítással hozhatják létre azt az életet, amelyet szeretnének. Az egyik legnagyobb blokkja a teremtésnek azonban éppen az, ha „akarjuk, hogy a dolgok megtörténjenek”. A Szupervonzásnak köszönhetően megerősítjük a hitünket, és ráhangolódunk a szeretet energiájára, hogy képessé váljunk a befogadásra.

Valódi erőnk a felkészülésben rejlik. Csendben tudunk összekapcsolódni, így a leghatékonyabb, ha mindennap meditálunk. Már azáltal is meditálunk, ha kitapintjuk a pulzusunkat. Ennek a meditációnak a Béke a pulzusban nevet adtam. Remek gyakorlat kezdőknek. Javítja a koncentrációs készséget, és nyugalmat hoz még a legzaklatottabb elmének is.

Béke a pulzusban:
  1. Ülj le keresztezett lábakkal a földre!
  2. Lassan hunyd le a szemed, és összpontosítsd a figyelmedet a szemöldökeid közötti területre (harmadik szem)!
  3. Idézd fel magadban a Sat Nam mantrát (melynek jelentése „az igazság felismerése”)!
  4. Jobb kezed négy ujját helyezd bal csuklódra, és tapintsd ki a pulzusodat! Az ujjak egy vonalban legyenek, és gyakoroljanak enyhe nyomást a csuklóra, hogy a pulzus mind a négy ujjban érződjön.
  5. Minden egyes ütésre halld mentálisan, hogy Sat Nam!

Ezt a meditációt bárhol, bármikor végezhetjük, és már néhány perc alatt érezhetjük áldásos hatásait. Gyakoroljuk naponta, hogy fejlesszük intuíciónkat és lecsendesítsük elménket!

 

„Ha energiaszintünket az öröm megtapasztalására emeljük, akkor mágnesként vonzzuk vágyainkat.”

 

4. A VÉGÁLLOMÁS A JÓKEDV

Az öröm a legerőteljesebb érzés, amelyet megtestesíthetünk. Ha energiaszintünket a derű megtapasztalására emeljük, akkor mágnesként vonzzuk vágyainkat. Az öröm legfőbb társa a megbecsülés. Amikor az elismerés állapotában vagyunk, akkor aktívan teremtünk többet abból, amit szeretnénk, és elengedjük az ellenállást.

Már most nekiállhatunk ennek: tudatosan olyan tevékenységeket keressünk, amelyek jóérzéssel töltenek el és segítenek kifejezésre juttatni a hálánkat. Összejöhetünk a barátainkkal, feleleveníthetünk egy rég elfeledett hobbit, vezethetünk hálanaplót. Ezek mind erőteljes módjai a rezgésszintnövelésnek.

 

 

„A pozitív remények még a legnehezebb helyzetekben is szabaddá teszik a megoldáshoz vezető utat.”

 

5. AZT ADJUK, AMIT KAPNI SZERETNÉNK

Vágyainkat a szándékunk segítségével juttatjuk kifejezésre. Szupervonzónak lenni nem azt jelenti, hogy minden egyes gondolatot, amely átsuhan a fejünkön, irányításunk alá vonunk, vagy egy kihívások nélküli utópisztikus világban élünk, hanem azt, hogy megemeljük a rezgésszintünket, hogy erőteljesen együtt teremtsünk az Univerzummal.

Az Univerzum mindig a létező legmagasabb bőség felé vezet. A pozitív remények még a legnehezebb helyzetekben is szabaddá teszik a megoldáshoz vezető utat. Ha gondolatainkat és energiánkat összehangoljuk a spirituális bizalommal, akkor csodákra számíthatunk.

Gabby Bernstein

Forrás: https://www.wellandgood.com

 

Ajánlott könyvek:


SZUPERVONZÁS

AZ UNIVERZUM
MINDENBEN TÁMOGAT

ÍTÉLKEZÉS
NÉLKÜL