Egy új helyzet új lehetőségeket hoz. Rajtad múlik, merre indulsz: a félelem, vagy a szeretet felé.

Olyan időket élünk, amikor a szemünk előtt alakul át a világ. Ha tetszik, ha nem, szembe kell néznünk azokkal a változásokkal, amelyek tartósan rányomhatják bélyegüket sorsunkra. Ilyenkor még fontosabb, hogy megengedd magadnak a hullámokon tovább lendítő, pozitív üzenetek befogadását. 

Gabriella Bernstein új könyvében olyan manifesztációs módszerekre tanít meg, melyek segítenek, hogy megvesd a lábad új életedben.

Gondoltad volna pár héttel ezelőtt, hogy ami épp történik, valóság? A világban zajló globális és gyökeres változások országhatároktól, vallásoktól és kultúráktól függetlenül mindenkit az itt és most különleges állapotába kényszerítenek. Senki sem tudja, mit hoz a holnap, ami tegnap történt, nem garancia semmire. A helyzet szinte óránként változhat, a bizonytalanság és a bezártság a szorongás és a konfliktusok melegágya. 

Az Univerzum azt üzeni neked: Ideje új prioritási listákat felállítani!

Tőled függ azonban, mire használod a megváltozott körülményeket és életed mindennapi kereteinek elmosódását. Ha eddig nem tetted meg, most muszáj leszel átlépni a komfortzónádat és új irányokat keresni. Ez a korszak ragyogó alkalom arra, hogy tudatosan tegyél önmagad mentális állapotának javításáért, és készen állj rá, hogy megjelenjen az életedben mindaz, amire vágysz.

Gabrielle Bernstein – Az univerzum mindenben támogat című New York Times bestseller szerzője –  Szupervonzás című könyve egy olyan utazásra hív, amely megmutatja a valódi erőd.

Fogadj el most minden létező segítséget és használd ki, hogy ez egy olyan periódus, amikor valószínűleg sok időd lesz olvasni és új technikákat elsajátítani. A könyv kínálta módszerekkel elmélyítheted magadban az élet tudatos áramlásának felismerését, és megtanulhatod, hogy megfelelő hozzáállással bárki képes megteremteni maga körül azt a pozitív energiát és örömöt, amire most extra szükség van a mindennapok túléléséhez. Ne feledd: VALAMIT mindenképpen bevonzol, de tőled függ, hogy mi lesz az. 

A Szupervonzásból megtanulhatod:

  • hogyan maradhatsz nyugodt, és bizalommal teli
  • hogyan biztosíthatod magad arról, hogy amire vágysz, már úton van feléd
  • hogyan alakíthatod át a hiányt pozitív szándékká
  • hogyan járhatsz magabiztosan a spirituális megvilágosodáshoz vezető úton
  • hogyan találod meg a szemed előtt naponta kibontakozó csodákat és hogyan tanulod meg értékelni őket 
  • hogyan érheted el, hogy görcsös akarat és parttalan energiapocsékolás helyett derűvel és optimizmussal érd el céljaidat

Fogadd el a nyugalmat!

Ebben a könyvben végig olyan gyakorlati segítséggel találkozol, amellyel lebonthatod a félelmet, és visszatérhetsz a szeretethez. 

Amikor elfogadod, hogy a szupervonzás hatalmával rendelkezel, minden megváltozik. Biztonsággal elengedheted a múltat, és nem fogsz félni a jövőtől sem. Belépsz a bőség, az energia, az öröm és a jóllét végtelen forrásába. Ez a jóllét válik majd számodra általánossá, és felnősz ahhoz, hogy ezt elidegeníthetetlen jogodként üdvözöld. A legfontosabb, hogy ösztönösen tudni fogod, miként légy jelen az életedben úgy, hogy még több fényt hozz a téged körülvevő világba. 

Blokkolhat a nyomulás, az ítélkezés, az összehasonlítás, a támadó hozzáállás, az elszigeteltség és a félelem. Ne engedj a hiány energiájának, mert ördögi körbe taszít: miatta rezegsz alacsony frekvenciaszámon, csökkented a benned élő teremtő erőt és még több hiányt termelsz.

 “Amint hajlandó leszel arra, hogy elengedd az ítélkezést, és helyette az együttérzést és a békét választod, újracsatlakozol az erődre.”

Ha mindennap gyakorlod, hogy átadd a terveidet egy hatalmasabb erőnek, az segít majd kifejleszteni egy olyan képességet, hogy nyugodt maradj és elfogadd a jelen pillanatot és helyzetet. A nyugalomban tudsz kapni és befogadni. Ha nyugodt maradsz, hatalmas megkönnyebbülést tapasztalsz, csökken a feszültséged, átjár az energia.

Találd meg az örömet!

Az életünk problémái választási lehetőséget kínálnak nekünk: hagyhatjuk, hogy átvegyék felettünk a hatalmat, de azt is megtehetjük, hogy saját szolgálatunkba állítjuk őket, és felülkerekedünk rajtuk. 

Ha az elfogadás állapotában vagy, aktívan teremtheted meg mindazt, amit szeretnél.  Ha nincs benned ellenállás, a szupervonzás működésbe lép. A nyugalom megőrzése mellett ezért találj lehetőséget arra is, hogy amennyire csak lehet, élvezed a folyamatot. Az öröm csodamágnessé változtat át, ennek köszönhetően megerősödik benned a szupervonzás ereje.  Lazulj el és élvezd a manifesztációs folyamatot és azt, hogy megengeded, hogy az univerzum bőséges szeretete áradjon feléd. 

A könyvben szereplő vidám, kreatív és szemfelnyitó gyakorlatok segítségével felkészült leszel az univerzummal közös teremtésre. Megtanulod, hogyan tisztítsd meg a vágyaidat a szándék erejével, és hogyan cselekedj összhangban a spiritualitásoddal. Elkezded meglátni, hogy a vágyaid tiszta, konkrét és néha gyönyörű, megindító módokon formálódnak meg. 

Bízz a gondolataid erejében, ami segít elnavigálni az élet kihívásai között, hogy gyakrabban tudj az öröm állapotában lenni. Ha az öröm felé hajlasz, vezetésben részesülsz. 

Ajánlott könyv:

Gabrielle Bernstein – SZUPERVONZÁS