Mindenki azt mondogatja, hogy az élet nehéz. Egyre keményebben és keményebben kell küzdened, menned kell előre, neki kell feszülni a teendőknek, mindenért meg kell szenvedned. Ha így teszel, akkor egyszer csak eljön az áttörés. Talán. Ha szerencsés vagy.

elj_egeszsegesen_B1_218px

Ajánlatunk a témában

Az erőlködés nem létezik, csak akkor, ha mi magunk teremtjük, méghozzá azért, hogy azt higgyük, hogy valóban keményen megdolgozunk mindenért. Mi lenne, ha kizárnánk végre az életünkből a félelmet, és elhinnénk, hogy nemcsak akkor érdemeljük meg a jó dolgokat, ha előtte szenvedünk egy sort?

Mi lenne, ha könnyedén jutnál előre, ha mindened meglenne, ha minden irányba mehetnél? Mi lenne, ha természetes módon, intuícióinkhoz kapcsolódva haladnánk céljaink felé? Mi lenne, ha benne lennél magában a folyamatban is?

Az erőlködés csak további erőlködést szül.

Engedd hát el, és inkább mozdulj meg! Kezdj el létezni, és kezdj el élni a magad módján! Mindenhová el fogsz jutni. Oda is, amiről eddig csak álmodtál. Hallgass a megérzéseidre, és hagyd, hogy végtelen kreativitás hassa át az életed.

Isten hozott önmagadnál! Isten hozott a könnyedség forradalmában. A szíved, lelked, tested, egész valód arra várt, hogy végre odafigyelj rá.

Keresd a könyvet webáruházunkban

Olvass bele