Ismerd meg a megerősítésekben és a napi rituálékban rejlő erőt Phoebe Garnsworthy könyvéből. Szeretnél még több bőséget bevonzani az életedbe? Több szeretetet, boldogságot, és hosszan tartó belső békét? Ezt mind megteremtheted magadnak!

Szállj fel a pozitív rezgések frekvenciájának hullámaira, teremts szépséget, szeretetet és békét világodban a megerősítések ereje által!

Íme 3 erőteljes megerősítés a következő néhány napra, amelyek segítenek megteremteni a belső békét és felizzítani az önmagad iránti szeretetet.  A hozzájuk tartozó értelmezés, továbbá az azt az életedbe beépítő napi gyakorlat és a naplózás révén pedig a legjobban hasznosíthatod az Univerzum energiáit.

tipp: Minden olyan megerősítés, amely kényelmetlen érzéseket ébreszt benned, különös figyelmet érdemel. Írd le a megerősítést több példányban, és helyezd el a lakásod különböző pontjain. Napközben rendszeresen és gyakran ismételgesd a mondatokat, majd elalvás előtt még egyszer tedd meg. Ha bármilyen javulást észlelsz, jegyezd fel!

 

Mai megerősítés:

Sugárzóan pozitív gondolkodásom inspirál másokat

Értelmezés:

Ragyogó, gyönyörű és pozitív személyiség vagy, akinek jó a társaságában lenni. Minden emberre nagy hatást gyakorolsz, különösen a gyerekekre, akik rendkívül fogékonyak, és társaik megfigyelése révén igyekeznek jobban megérteni saját magukat. A felnőttek is imádnak téged, ezért nagyon figyelj oda a hozzáállásodra.

Pozitív hitrendszereddel másokat is pozitív gondolkodásra fogsz ösztönözni, ráadásul boldog és békés környezet vesz majd körül.

Gyakorlat:

Ma azt fogod megfigyelni, hogyan viselkedsz más emberekkel.

Igazat mondasz? Őszintén és becsületesen beszélsz másokról és magadról? A szép és optimista életszemléletet támogatod, és megdicsérsz másokat, ha így gondolkodnak? Ha valaha is azt veszed észre, hogy a negatív gondolkodás felé billensz, szedd össze magad, és változtass irányt. Ma viselkedj úgy, hogy valaki elmosolyodjon miattad.

Napló:

Írd le, szerinted miért tarthatnak mások példaképnek. Sorold fel inspiráló és pozitív tulajdonságaidat.

Őszintén beszélsz? Figyelmes, jó hallgatóság vagy? Tudatosítsd magadban a személyiségedben rejlő szépségeket. Jó, ha felsorolod azokat a dolgokat is, amelyekben szeretnél fejlődni. Ha őszinte vagy magaddal, és figyelsz a gyengeségeidre, képes leszel őket erősségekké változtatni.

 

 

Mai megerősítés:

Egészséges és gyönyörű vagyok

Értelmezés:

Nagyon fontos, hogy figyelmesen használd a szavakat, és mindig igyekezz pozitív és szeretetteljes képet festeni magadról.

Milyen gyakran bókolsz magadnak, hányszor beszélsz a gyönyörű testedről és arcodról, intelligens elmédről és szerető szívedről? Minél gyakrabban mondunk ilyeneket, annál inkább elhisszük, és annál könnyebb lesz másoknak is meglátniuk az igazságot.

Gyakorlat:

Állj a tükör elé, és húzd ki magad! Nézd meg magad, az arcodat, a testedet. Mondd el a megerősítést három alkalommal, közöttük három mély lélegzetvétellel, majd lazíts. Nézd magad figyelmesen, minden kritika és gondolat nélkül. Egyszerűen csak nézd magad!

Próbáld olyan pozitívan szemlélni magad, ahogyan egy barátodra tekintenél. Összpontosíts az arcod és a tested pozitív tulajdonságaira. A gyakorlat végén mosolyogj magadra.

Napló:

Írd össze legalább 5 csodálatra méltó és pozitív sajátosságodat, majd hangosan mondd ki mindegyiket a tükör előtt. A lista bármilyen hosszú lehet. Végezd ezt olyan gyakran, amilyen gyakran csak szeretnéd. Addig mondogasd a dicséreteket, amíg el nem hiszed! Például:

Gyönyörű vagyok.

Egészséges vagyok.

Öröm velem lenni.

Béke van bennem.

Én vagyok a szeretet.

 

 

Mai megerősítés:

Erősebb vagyok, mint tegnap voltam

Értelmezés:

Az élmény és a tapasztalat az, ami erősebbé tesz minket: a kihívások, a szívfájdalmak, a bánat, a boldogság és az öröm. Minden élmény és tapasztalat, legyen az jó vagy rossz, eszközökkel lát el bennünket a jövőhöz. Minden egyes lépés, amit az utunk során megteszünk, erősíti bátorságunkat és önbizalmunkat, hogy merjünk nagyobb kockázatot vállalni annak érdekében, amit igazán akarunk és szeretünk. Ezt mindnyájan elérhetjük, csak hinnünk kell a saját erőnkben és képességeinkben.

Gyakorlat:

Végezz néhány jógagyakorlatot, hogy viszonozd a szeretetet a testednek.

Állj egyenesen, két lábad legyen csípő szélességű terpeszben. Nyúlj fel a csillagok felé. Érezd, ahogy megnyúlnak az ízületeid, és vegyél három mély levegőt. Érezd, ahogy az oxigén bejut az ereidbe, és energiával tölti fel a testedet. Lassan hajolj le, érintsd meg a lábujjaidat, és csókold meg a térdedet. Maradj ebben a helyzetben három lélegzetvételig, majd ismételd meg még háromszor az egészet. Élsz. Adj hálát az erőért, amit a testedben hordozol.

Napló:

A hála még több hálát vonz!

Írj le 3 olyan élményt vagy tapasztalatot, amely jobbá tett, olyan eseményt, amely küzdelmes volt, de idővel minden a lehető legjobbra fordult, és tanultál belőle. Dicsérd meg magadat a bátorságodért és az elszántságodért. Emlékeztesd magad arra, hogy az élethez rugalmasan kell hozzáállni. Bár továbbra is adódnak majd kihívást jelentő helyzetek, a reakcióinkat mi irányítjuk, és ebben rejlik a legnagyobb erőnk.

Forrás: Napi rituálék

Ajánlott könyvek:

NAPI
RITUÁLÉK

A siker alapelvei könyv

HASZNÁLD
A MEGERŐSÍTÉSEKET

ÉLD
AZ ÉLETED