A Határtalan gondolatok határidőnapló 2024 bizalmas társaddá válik majd, minél többet forgatod napi szinten. Közeledik az év vége, egy új esztendőnek nézhetünk elébe, amit még szebbé tehetünk, ha tudatosan felkészülünk a fogadására, hogy a lehető legjobbat hozzuk ki a következő évből!  

Készülj fel velünk egy csodálatos utazásra, hiszen a Határtalan gondolatok határidőnapló egy végtelenül színes, gazdag és inspiráló kötet, ami segít elmélyíteni a kapcsolatot önmagaddal, könnyedén rendszerezheted benne teendőidet, lélekmelengető idézetekkel és meditációkkal segít az ellazulásban, feltöltődésben.

 

 

365 napos tervező, amellyel szebbé teheted a hétköznapokat

Az év minden egyes napján érdemes szánnod néhány percet önmagadra, hogy kiteljesedj, átgondold a teendőket, felmérd az előtted álló időszakot, megtervezd a napodat, hetedet. Az asztrológiai előrejelzések segítségével teendőidet és feladataidat a csillagok állása szerint alakíthatod, így elkerülve a negatív eredményeket és a sikertelenséget.  A naplóírást beépítheted a napi rutinba, akár reggel vagy este, visszatekithetsz a napodra, levonhatod a következményeket, hálát adhatsz mindazért, ami már most a tiéd, vagy épp a céljaid eléréséhez szükséges lépéseket tervezheted meg előre.  A napi és heti tervező segítségével egyensúlyt teremthetsz az életed minden területén. 

 

 

Ez a csodás határidőnapló idézeteket, asztrológiai körképet, inspiráló megerősítéseket, végtelenül egészsésges recepteket tartalmaz, amelyek mind egytől egyig érted vannak.

Az asztrológiai előrejelzés segít, hogy jobb eredményeket érj el, ha a feladatokat és teendőket a nekik kedvező időszakokra időzíted. A naplóban jelezzük, mely napok milyen tevékenységeknek kedveznek a leginkább, látni fogod mely napok a legmegfelelőbbek a könnyed szórakozásra, melyek az önfegyelem napjai, mely napok támogatják kedvezően az erőfeszítéseinket, mely napokon a legmegfelelőbb a pénzügyeiddel foglalkozni, mikor érhetsz el leginkább célokat, mikor tarts jógaböjtöt, vagy épp mikor érdemesebb hátradőlni és pihenni. Mindezt érthető ikonokkal jelezzük.

A lélekemelő, vagy épp elgondolkoztató idézetek és csodás képek pedig a mindennapi elmélyülést segítik elő. Csendesítsd le az elméd, törd meg pár percre a napi rutint, és szívd magadba a megerősítések támogató energiáit!

 

 

Az izgalmas és egészséges receptek pedig szezonális alapanyagokból készülnek, így mindig az adott időszaknak megfelelően táplálkozhatsz és élvezheted az áldásos hatásaikat.

Bizonyos oldalakon mandalákat rejtettünk el, amelyeket bátran színezhetsz kedvedre. Izgalmas gyakorlatokat, tippeket is találsz a naptárban, amelyeket könnyűszerrel elvégezhetsz és beépíthetsz a napi rutinba.   

A Határtalan gondolatok határidőnapló csodás ajándék az ünnepekre. Ajándékozd meg magad vagy szeretteidet az önfejlesztés örömével, tedd teljessé az életed az év minden egyes napján ezzel az inspiráló határidőnaplóval!

 

 

Ajánlott könyv: Édesvíz Kiadó – HATÁRTALAN GONDOLATOK HATÁRIDŐNAPLÓ 2024