A pozitív naplóírásnak számos előnye van, végtelenül hasznos öngondoskodási gyakorlat, amely táplálja a lelket és a szellemet. A napi és heti tervező segítségével egyensúlyt teremthetsz önmagadban, életed negatívabb pillanatiban is felülemelkedhetsz a nehézségeken. Ez a csodás idézeteket, asztrológiai körképet, inspiráló megerősítéseket, egészsésges recepteket tartalmazó határidőnapló pozitív emlékeztető arra, hogy bármilyen nehéz is az élet, mindig találhatunk benne örömöt.

 

 

Váljon szokásoddá a naplózás

Építsd be a naplóírást a mindennapi rutinba, legyen akár az első dolog reggel, amikor felébredsz, vagy a napodat záró esti rituálé. Ha ezt a gyönyörű, inspiráló naplót az ágyad mellett tartod, az arra ösztönöz, hogy szokásoddá váljon a napi teendők, feladatok, hangulatok elemzése és jó energiákkal való feltöltése.

Tapasztald meg te is a megerősítések, felemelő idézetek nyújtotta ihletett állapotot, írd ki magadból a negatív érzéseidet is, hogy megbírózz a kihívásokkal egy mosollyal az arcodon, mindvégig a pozitív és apró eredményekre összpontosítva, és tartsd számon mindazt, amire aznap  büszke vagy és amiért hálát adhatsz. 

Határtalan gondolatok határidőnapló 2023 nemcsak gyö­nyörű küllemével fog elvarázsolni, hanem gazdag és inspirá­ló tartalmával is! 

 

 

Mindent a maga idejében

Bármely tevékenységbe fogjunk is, több és jobb eredményt érünk el velük akkor, ha a nekik kedvező időszakokba időzítjük őket – vannak olyan napok, amelyek a könnyed szórakozásnak és a társasági életnek kedveznek, mások a céltudatos munkának és az önfegyelemnek, vagy éppen az érdekeinkért való kiállásnak. Érdemes alkalmazkodni az időpontra jellemző szélirányhoz, mintha csak vitorláznánk. Mindent a maga idejében! Ezen a módon cselekedve az univerzum saját mozgása fogja segíteni a magunk elé kitűzött célok elérését, természetesen belefektetett erőfeszítéseink és karmikus egyenlegünk lehetőségeinek függvényében. Kiadványunk fő célja, hogy ennek a harmóniának az elérésében segítse használóját.

Határtalan gondolatok határidőnaplóban található  asztrológiai előrejelzések segítségével teendőidet és feladataidat a csil­lagok állása szerint alakíthatod, így elkerülve a negatív ered­ményeket és a sikertelenséget. Ebben a naplóban napi szinten megjelöljük az adott napra jellemző hangulat főbb elemeit, amelyek segítséget jelenthetnek az ahhoz a naphoz leginkább illő tevékenységek kiválasztásában – emellett pedig havi léptékben tájékoztatást adunk az adott időszakot leginkább formáló hosszú távú hatásokról az aktuális bolygóállások alapján. Megtudhatod, melyek a po­zitív napok, melyek a megfelelőek a nehézségek kezelésére, és a legjobbak arra, hogy kényeztessük kicsit önmagunkat, vagy épp közös programot szervezzünk barátainkkal.

Örömteli élet, hála és töltődés

Inspi­rációra van szükséged? Szeretnél tenni az egészségedért, vagy elmélyednél az élet pozitív gondolataiban és tanításai­ban? Látni fogod, hogy minden napban ott rejlik az öröm csírája, a naplóban található idézetek pedig segítenek az emelkedett energiák megtartására, motivációd fenntartására. Merülj el a gondolataidban, találd meg a fényre vezető utat, ébreszd fel a reményt és a boldogságot.

Ez az elbűvölő határidőnapló szemet gyönyörködtető, vidám és  a lelkedhez szól, bátorít, a nehezebb időszakokban puha ölelésben részesít, akár egy jó barát,  csodálatos a spirituális növekedéshez és az öngondoskodás fejlesztéséhez. Tartsd kezed ügyében, hogy mindennap részesülhess áldásaiból. Ha társadul fogadod, ez a határidőnapló támogató, po­zitív energiákkal ölel át – így számos csodálatos dolgot vonz­hatsz be életedbe a 2023-as évben is.

Forrás: Határtalan gondolatok határidőnapló

 

Ajánlott könyvek:

HATÁRIDŐNAPLÓ 2023

A siker alapelvei könyv

HÁLANAPLÓ (ÚJ)

ENGEDD EL VÉGRE!