Ha ki akarod deríteni ki és mi vagy, ha tudni szeretnéd, mit hozol magaddal és honnan hozod,
akkor vonulj el ezzel a 3 könyvvel 2 hétre….és új emberként fogsz visszatérni a valóságba!

Érezted már azt, hogy néha a sors mintha leckét adna fel, de még nem tudod, mit tanulhatnál belőle? A jelenlegi helyzet talán pont ilyen, és csak rajtad múlik, felismered-e a benne rejlő tanítást. Ha kérdéseid vannak, tedd tágabb perspektívába az életed mögött álló sorsot!

Karma és reinkarnáció

Biztos, hogy te is hallottál már a karmáról és a reinkarnációról, hiszen a világ 80%-a követi ezt a hitrendszert. Ha úgy érzed, nem tudsz eleget róla, vagy kétségeid vannak, lehet, hogy még nem olvastál valóban hiteles, a témát mégis emészthetően tárgyaló könyvet.  Hogy jó irányba tereld a karmád és vele életed folyását, hogy könnyebben megtaláld a válaszokat a benned zajló kérdésekre, vedd kezedbe Stephen Knapp könyvét, ami mindennapi példákon keresztül mutatja be, mostani tetteid milyen pozitív és negatív hatással lehetnek jövőbeli életedre.

A karma törvényei szerint születésünket múltban elkövetett tetteink határozzák meg, amelyek mindenhová elkísérnek. Ha megsértjük őket, visszahatásukat anyagi tettekkel nehezen kerülhetjük el. A karma, amely saját gondolataink és tetteink megnyilvánulása, mindenkire hat. Azokra is, akik nem hisznek benne.

Jelenlegi életed, ahogy másokkal bánsz, meghatározza a saját sorsod is. Tetteid, és annak következményei a mértékegysége mai és halál utáni, következő életed minőségének. De a karma célja az, hogy javítson rajtad, nem pedig az, hogy megtorolja múltbéli tetteid.

Tudatosítsd magadban, hogy szabad akarattal és választással, TE írod a forgatókönyvet a filmhez, aminek a főszereplője vagy – és egy másik életben is leszel. Életed összes gondolata és tette együttesen hat ki arra a létállapotra, amelyben átéled majd halálod pillanatát.

 

Erre születtél – számmisztika

A rejtett késztetések határozzák meg személyiségedet – itt az ideje, hogy felfedezd őket! Dan Millman, az Erre születtél című bestseller világhírű szerzője már emberek százezreinek mutatott utat, hogy értelmet, célt és irányt találjanak életükben. Könyvében az ősi bölcsességen, a püthagoraszi számmisztikai tanokon alapuló, modern életfeladat-rendszert ismerhetjük meg.

Ez az élvezetes kézikönyv akár jóskönyvként is alkalmazható, hiszen a születési számokból kialakuló, részletes képlet olyan megdöbbentő összefüggések sorozatát tudja kirajzolni előtted saját életutadra vonatkozóan, amire korábban talán nem is gondoltál. Segít, hogy a téged felemésztő kérdések, problémák és megoldandó feladatok más megvilágításba kerüljenek, így könnyebben megoldhasd őket. 

Indulj el saját belső utazásodra, ismerd fel, mit akar mutatni számodra az élet a megfelelő leckékkel! Tudatosítsd magadban: túl kényelmes hozzáállás lenne, ha a világmindenségre és egyéni utunkra úgy tekintenénk, mint véletlenszerű kaotikusságban kavargó események sorozatára. 

 

Örökölt családminták

Nehézségei időnként mindenkinek vannak. A depresszió, a szorongás világszerte a fejlett kultúrák egyik népbetegségének számít. Az ismeretlen eredetű félelmek, rögeszmés gondolatok elleni küzdelem sokakat szinte egész életünkön át kíséri. A sorozatosan elkövetett hibák miatti frusztráció eredőjét kutatva döbbenetes felismeréssel kell szembesülnünk: gyakran nem saját életeseményeink okozzák ezeket, hanem azok a berögzült családi minták, amelyeket generációk óta hordozunk magunkkal. Úgy tűnik, a traumás élmények örökölhetők.

Mark Wolynn könyve, az Örökölt családminták elsöprő erejű bizonyítékokkal szolgál arra, az elszenvedett emberi trauma emléki és az azt körüllengő érzések tovább élnek. Bele vannak kódolva génjeinkbe, felbukkannak mindennapi nyelvhasználatunkban, zsigereinkben érezzük őket. A könyv segítséget nyújt, hogy feltárhassuk a bennünk eltemetett múltat, a mindennapos szóhasználatunkban,  viselkedésmintáinkban és a fizikai tüneteinkben alakot öltő félelmeket és szorongásokat. 

A kötetben bemutatott technikákkal feltérképezhetők a generációkra visszakövethető élmények, a vizualizáció és a közvetlen dialógus eszközei pedig segítenek kiépíteni az utat, melynek mentén haladva blokkolhatók az életünket és egészségünket befolyásoló, ártó folyamatok. Derítsd ki te magad, hogy a traumás örökségek mekkora szerepet játszanak mentális és fizikai egészségedben, döntéseidben, mennyire vannak jelen mindennapos szorongásaidban, stresszkezelésedben, kommunikációdban! 

A könyvben felvázolt megoldási javaslatok nemcsak a nagy egész hiányzó darabkáinak összerakásában lesznek segítségedre, de lehetőséget nyújthatnak olyan régóta fennálló problémák leküzdésére is, amelyek sokszor ellenállnak a hagyományos terápiás és gyógyszeres kezeléseknek.

 

Ajánlott könyvek:

KARMA ÉS REINKARNÁCIÓ

ERRE SZÜLETTÉL (25. JUBILEUMI KIADÁS)

ÖRÖKÖLT CSALÁDMINTÁK