Mikor még depressziós voltam, gyakran elnéztem, ahogy más emberek megélik a céljaikat, és ettől frusztrált lettem, mert úgy tűnt, bennük annyi szenvedély van. Számomra mindez idegen volt, mert én a saját életem körülményeinek a csapdájába estem. Fogalmam sem volt, mit akarok kezdeni az életemmel, de ez megváltozott, mikor felismertem, mekkora erő rejlik a hitelességben.

kalandok_a_leleknek_B1_218px

Ajánlatunk a témában

Rájöttem, hogy a depresszióm javarészt annak köszönhető, hogy figyelmen kívül hagyom a szívem vágyait. Nem voltam hű önmagamhoz. Amint belevetettem magam, felfedeztem a teljes szívvel élt élet igazi örömét. Az egész azzal kezdődik, hogy kik is vagyunk valójában, és nem azzal, hogy kinek kellene lennünk a világ szerint. Ma olyan tippeket osztok meg, amelyek segítségével igazán hű lehetsz önmagadhoz. Ezekkel könnyedén lehetsz sokkal hitelesebb. Ha szeretnél tisztábban látni, és célokra vágysz, vagy nagyobb összhangra az életeddel, akkor imádni fogod ezeket a tippeket.

Napi szinten csináld azt, amit szeretsz

Vannak dolgok, amelyek örömet okoznak, úgyhogy ne tagadd meg magadtól az élvezeteket. Ha a művészetet szereted, találd meg a módját, hogy mindennap kreatív lehess. Ha utazni szeretsz, mindig legyen betervezve egy út. Nekem lényeges, hogy mindennap csináljak olyat, amit szeretek. Én magam írni és utazni szeretek, ezért olyan életet hoztam létre magamnak, amely lehetővé teszi, hogy ezeket a lehető leggyakrabban csináljam. Imádom a természetet és a kutyámat, Tuckert, ezért is van az otthonom egy védett terület mellett, ahol Tuckerrel együtt sokat kirándulhatunk és játszhatunk. Fontos, hogy tiszteld a belső örömödet. Tedd meg mindennap.

Érezd át a félelmet, és ennek ellenére is cselekedj

A félelem az emberi lét része. Talán vannak elképzeléseid az életed lehetőségeivel kapcsolatban, talán otthagynád a munkát, amit utálsz, talán megírnád azt a könyvet, de aztán megjelenik a félelem. Ne fuss el előle, inkább lépj keresztül rajta. Amint megteszed, a félelem eltűnik.

A FÉLELEM ELTŰNIK A CSELEKVÉSSEL. CSELEKEDJ!

Szeresd a szerethetetlen részeidet is

Mindannyiunknak vannak félelmei és hibái, de ezek ne tartsanak vissza téged. Sokat híztam, mióta otthagytam a multis állásomat. Hosszú ideig utáltam is a túlméretezett testem, de ez az önutálat senkinek nem segített. Megtanultam, hogy éljem meg magam teljesen, azáltal, hogy tanítóimként tekintettem azokra a részeimre, amelyeket nem szerettem. Azok a dolgok, amelyeket nem szeretünk magunkban, esélyt adnak a tanulásra, mivel a szeretet lehetőségét hozzák el az életünkbe. Szeresd magad, mindenedet, azért, aki vagy, és tudd, hogy elég vagy.

Küldj szeretetet azoknak a részeidnek, melyeket nem szeretsz, mert éppen ezek tesznek téged ragyogóvá és gyönyörűvé. Mit teszel meg ma azért, hogy igazán hű legyél önmagadhoz? Kommentben írd meg, mi lesz a következő lépésed.

playwiththeworld.com

Keresd a könyvet webáruházunkban

Olvass bele a könyvbe