Szeretnék veletek megosztani egy személyes történetet. Most jelenik meg új könyvem, Az univerzum mindenben támogat. A könyvírás roppant sebezhető folyamat is tud lenni. Az én esetemben is az volt.

holnap_jelenik_meg_az_uj_konyvem_az_univerzum_mindenben_tamogatEzt a könyvet 2015-ben írtam, amikor életem legnehezebb időszakát éltem át. Nap mint nap úgy ébredtem, hogy tehetetlennek, rémültnek és gátoltnak éreztem magam. A legszomorúbb számomra az volt, hogy spirituális kapcsolatom is szünetelt egy időre. De nem dagonyázhattam a szenvedésben. Ott volt az új könyvem szerződése és határideje. Helyt kellett állnom.

Minden reggel azzal az elhatározással keltem fel, hogy meg kell írnom ezer szót.A könyv érdekében mélyen fejest ugrottam magamba. Megosztottam saját autentikus történeteimet, szenvedéseimet és csodáimat. A saját igazságomat öntöttem szavakba. Ennek a könyvnek a megalkotása meggyógyított.
Minden egyes tanításként leírt leckét a saját életemben is alkalmaztam. Elsajátítottam valamennyi meditációt. A könyv írása során hitet faragtam a félelmeimből. Most pedig hasonlóra szeretnélek titeket is biztatni.

Az_univerzum_mindenben_tamogatItt az idő mindezt valóra váltani. Itt az idő, hogy őszinték legyetek. Itt az idő, hogy boldogok és szabadok legyetek. Ezzel a könyvvel azt vállaltam fel, hogy ráébresztek a hittel és boldogsággal való kapcsolatra annyi embert, amennyit csak lehet. Ez az összeköttetés elvezet minket a valódi célhoz: szeretetté válni, és átadni azt másoknak.
Ezek a szavak nem lehetnek többé cuki kis frázisok, amiket kiposztolunk a közösségimédia-oldalakon vagy bevásárlószatyrok oldalára nyomtatunk. Legyenek ezek a szavak a saját célkitűzéseink! Az olyan nagyon vágyott boldogság és biztonság a szeretet iránti kötelezettségvállalásunkban rejlik. Mi nem játszunk kicsiben. A félelemből hitet faragni óriási dolog. (Ez a mindenünk.) Nagyobb szükségünk van rá, mint valaha. Alig várom, hogy a kezetekben tarthassátok a könyvet. Induljatok el ezen az úton és ne felejtsétek: Az univerzum mindenben támogat.

Használd az univerzum energiáinak áramlását arra, hogy erőre kapj és támogatást találj, ha elveszett vagy, hogy biztonságra lelj, szemben a bizonytalansággal.

Szeretettel: Gabrielle Berstein

Olvass bele a könyvbe

Keresd a könyvet webáruházunkban kiadói kedvezménnyel