A legnagyobb ajándék, amit adhatsz magadnak az, hogy megpróbálsz bízni abban, hogy az univerzum mindenben támogat. Minden arról szól, hogy együtt élj ezzel a bizonyossággal és tudással oly módon, hogy bármi történjen körülötted, képes legyél bízni ebben. Miközben ezt gyakorlod, a nehézségek lehetőségekké alakulnak át, melyeken keresztül képes leszel elmélyíteni az univerzum iránti szereteted.

Ma fejest ugrunk a bizonyosság témakörébe – avagy hogyan bízzunk meg teljes mértékben az univerzumban?

Van egy dolog, amit szeretnék itt egyértelműen leszögezni: ez a gyakorlat nem kontároknak való! Nem olyanoknak, akik azt gondolják, hogy: „Talán, néha, amikor úgy kényelmes nekem, bízni fogok az univerzumban.

Az_univerzum_mindenben_tamogat_B1_218pxFontos, hogy ez egy minden napra szóló vállalkozás legyen. Szükségünk van napi szintű párbeszédre az univerzummal. Előrelátó kapcsolatban kell léteznünk a szeretet jelenlétével. Ha sikerül kialakítani ezt a bizonyosságot, vágyaid gyorsabban válnak valóra az életben, mint gondolnád. Olyan, mint amikor az út látványa kezd kitisztulni, te pedig élesebben látni. A dolgok elkezdenek áramlani. Láthatatlan szárnyakat öltesz, melyek a magasba emelnek.

A bizonyossághoz vezető út első lépése elfogadni egy olyan létezést, amely sokkal hatalmasabb annál, amilyen támaszt mi magunknak tudunk adni. Most pedig hadd kérdezzem meg… Készen állsz? Készen állsz ezt elfogadni? Lehet, hogy a múlt héten még nem álltál készen. Lehet, hogy tegnap nem álltál még készen. De az is lehet, hogy ma azt mondod: „Igen, Gabby, készen állok! Ide vele!
Kiáltsd hangosan, légy büszke rá! Ez a te érdemed!

A hajlandóság az első lépés.

A második lépés az, hogy rákapcsolódsz a vágyaidhoz fűződő érzésekre. Ha boldogságra vágysz, merülj el ebben az érzésben a meditáció segítségével. A meditáció alatt és az életben is nagyon erős ilyenkor a kapcsolat az univerzummal.

A harmadik lépés állandó párbeszédet folytatni az univerzummal, akár imákon keresztül, vagy írás és tudatos párbeszéd útján. Olyan gondolatok legyenek ezek, mint például „köszönöm univerzum, hogy elvezettél ahhoz, amit ma hallanom kellett”. Amint kifejezted a háládat, légy befogadó, és halld meg az univerzum útmutatását. Ezek a tanácsok olyanok, mint a belső bölcsességed szavai – hallgass rájuk, és tudd, hogy ez a te kapcsolatod az univerzummal.

A következő lépés ezzel együtt tudatosan létrehozni a valóságodat úgy, hogy elmerülsz a vágyaidhoz kapcsolódó érzésekben, melyet megpróbálsz egész nap fenntartani. Ez állhat abból, hogy beszélsz arról, ami jó érzéssel tölt el, vagy több olyan dolgot teszel, ami boldoggá tesz. Én például szeretek főzni. Ha nagyon fáradt vagyok, akkor is szánok arra időt, hogy kreatív legyek a konyhában, és tápláló ennivalót készítsek. Tudom, hogy a főzésnek köszönhetően az öröm valósággá válik, és elmélyíti a kapcsolatomat a szeretet jelenlétével.

univerzum_mindenben_tamogat2Ezenfelül, ne imádkozz eredményekért, kezdj el imádkozni a mindenki számra legjobb, legfelsőbb jóért. Milyen gyönyörű ez! Olyan egyszerű és hatalmas. Egy nagyon fesztelen módja a bizonyosságban való megállapodásnak. Nem szükséges irányítanunk az eredményeket.

Végezetül, alkosd meg spirituális kapcsolatodat a saját hitrendszered szerint. Ez a kapcsolat idővel változni, nőni fog… de bárhol állsz is jelen pillanatban, becsüld meg. Becsüld meg, bármilyen ez a kapcsolat ma, akár csodálatos, akár hangos vagy csendesen suttogó.

Akármilyen ma a kapcsolatod az univerzummal, pont olyan, amilyennek lennie kell.

Barátaim, minden lecke és gyakorlat ebben a könyvben arról szól, hogyan mélyítsük el a kapcsolatunkat az univerzummal és a jelen lévő szeretettel, melynek segítségével könnyebben megteremtjük az életünkben mindazt, amire vágyunk, miközben szabadnak, szeretettnek és támogatottnak érezzük magunkat.

Szerezzétek be a könyvet, csatlakozzatok hozzám ezen a csodálatos utazáson, és írjátok meg eddigi tapasztalataitokat.

Remélem, tudtam segíteni. – Gabby