Közeledik az új esztendő, és bizony már most felkészülhetsz a fogadására, hogy valóban a lehető legjobbat hozd ki a 2021-es évből!

Készülj fel velünk egy csodálatos utazásra, hiszen a Határtalan gondolatok határidőnapló egy végtelenül színes, gazdag és inspiráló kötet, ami segít elmélyíteni a kapcsolatot önmagaddal, könnyedén rendszerezheted benne teendőidet, lélekmelengető idézetekkel és meditációkkal segít az ellazulásban, feltöltődésben.

Pontos asztrológiai körképet nyújt a 2021-es évre, az Ájurvéda és a védikus asztrológia szempontjából legkedvezőbb böjtnapokat, teendőket az egészség, szépségápolás, fejlődés terén.

Az önmagunkkal való törődés az első lépés a teljesebb élet felé vezető úton, főleg egy olyan nehéz év után, ami épp mögöttünk van. Építsd be ezt az izgalmas és gyönyörű határidőnaplót a napi rutinodba a 2021-es új évben.

A meditációk és az elmélyülést elősegítő rövidebb gyakorlatok teszik majd könnyedebbé az éves forgatag közbeni relaxációt. Szállj ki naponta pár percre a hétköznapok hektikus körforgásából, csendesítsd le az elméd és szívd magadba a megerősítések pozitív energiáit, a meditációk testet és elmét gyógyító áldásos hatásait. A legnagyobb spirituális tanítók reményt és lelkesedést csempésznek majd mindennapjaidba.

 

 

TARTS VELÜNK!
KEZD AZ ÚJ ÉVET ÖRÖMRE, VIDÁMSÁGRA, POZITIVITÁSRA HANGOLVA
A HATÁRTALAN GONDOLATOK HATÁRIDŐNAPLÓVAL!

 

Ajánlott könyvek:

HATÁRTALAN GONDOLATOK HATÁRIDŐNAPLÓ 2021

HÁLANAPLÓ
(ÚJ)

BOLDOGSÁG
NAPLÓ