Miként hangolódhatsz rá nap mint nap az univerzum szeretettel teli, bőségtől áradó frekvenciájára? Rhonda Byrne Határtalan gondolatok könyvében található napi tanácsai a segítségedre lesznek az úton. Rhonda a kezedbe adja a kulcsot, hogy megvalósítsd azt az életet, amire igazán vágysz!

Ezeket a napi tanácsokat olvasva, világosságuk, megértésük és bölcsességük segítségedre lesznek, hogy összhangban maradj az embert irányító törvényekkel, s így valóban ura lehetsz az életednek. Minden egyes napra találsz egy-egy bölcsességet vagy felismerést, amelyek összhangban vannak az embereket irányító törvényekkel.

A Titok világos alapelveket tartalmaz arról, hogyan éld az életedet az Univerzum törvényeivel összhangban, a hangsúly pedig az ÉLNI igén van. Csak akkor lehetsz ura az életednek, ha valóban ÉLED is!

A Titok nagyhatású igazságain alapuló gondolatok tovább bővítik a vonzás törvényére vonatkozó ismereteidet, hogy igazán sorsod kovácsa lehess. Több öröm, jólét és nagyszerűség – az év minden egyes napján.

 

Amikor tudatába kerülsz ennek a nagyszerű törvénynek, annak kerülsz tudatába, hogy milyen hihetetlenül nagyhatalmú teremtmény vagy, hogy képes vagy létre GONDOLNI az életedet.”
 – Rhonda Byrne, A Titok

 

***

Bármiféle érzéseket melengetsz is magadban, ezek vonzzák be a holnapodat.

Az aggodalom újabb aggodalmat vonz. A szorongás több szorongást. A boldogtalanság több boldogtalanságot. Az elégedetlenség több elégedetlenséget. ÉS…

Az öröm további örömöket vonz. A boldogság több boldogságot. A békesség több békét. A hála több hálát. A jóság több jóságot. A szeretet több szeretetet.

Ez belső munka. Nem kell mást tenned világod megváltoztatásához, mint hogy megváltoztatod, amit odabent érzel. Igazán könnyű, nem igaz?

***

Keresd mindenben az ajándékot, kivált, ha nehézségnek tűnő helyzettel kerülsz szembe. Minden, amit magunkhoz vonzunk, módot ad a fejlődésre, ami azt jelenti, hogy végső soron a javunkat szolgálja.

Ha új útra lépsz, és változtatsz életed irányán, ehhez újfajta tulajdonságokra és erősségekre lesz szükséged, és pontosan ezek a tulajdonságok azok, amelyeket el kell sajátítanod ahhoz, hogy megvalósítsd életed nagy céljait.

***

A szeretet a legnagyobb erő, amely rendelkezésünkre áll, hogy tökéletes összhangba kerüljünk a vonzás törvényével. Minél nagyobb bennünk a szeretet, annál átütőbb ez az erő. Minél önzetlenebb bennünk a szeretet, annál mérhetetlenebb az erőnk.

A vonzás törvényét a szeretet törvényének is nevezik, hisz maga a törvény is a szeretet ajándéka az emberiség számára. Ez az a törvény, amelynek révén hihetetlen életet teremthetünk magunknak.

Minél nagyobb szeretetre vagyunk képesek, annál könnyebben teremtünk magunknak szeretettel és örömmel teli, harmonikus életet.

***

 

 

Milyen érzés összhangban lenni az Univerzummal?

Ugyanolyan, mint a víz felszínén lebegni. Ha görcsösen kapálózol, vagy ellenállsz a mélységnek, elsüllyedsz. Ám ha megadod magad, hátára vesz a víz, és lebegni fogsz. Ilyen érzés hát, és így kerülhetsz összhangba az Univerzummal.

Hagyj fel hát a görcsösséggel, és lebegj!

***

A jó minden mélyén ott rejlik, ami első pillantásra rossznak tűnik. Ha tudatában vagyunk, hogy a jó mindenütt ott munkál, még a negatív helyzetekben is, akkor mindenestől jóvá változtathatunk egy ilyen helyzetet. A legtöbben azzal tartják távol maguktól a jót, hogy rossznak bélyegzik, és akkor természetesen ez lesz az ő valóságuk. Az Univerzumban azonban nincs rossz; csupán a mi szűkös nézőpontunkból nem látjuk tisztán a dolgokat.

A lelki béke abból a megértésből fakad, hogy csak a jó létezik.

***

Az Univerzum adó-vevő állomása vagy. Minden másodpercben kisugárzol az Univerzumba egy adott rezgésszámon, és válasz is érkezik rá minden másodpercben. Ahhoz, hogy megteremtsd, amit akarsz, megszakítás nélkül kell vágyadat a külvilágba sugároznod, ehhez pedig szilárdan hinned kell abban, hogy kívánságod máris valóra vált.

Ám ha kételkedni kezdesz ebben, ha azt hiszed, hogy kívánságod nem teljesül, megszakítod az adást. Jelzéseid nem jutnak el az Univerzumhoz, helyette azt észleli, hogy nincs kívánságod. Az Univerzum hiba nélkül válaszol az új jelzésre, és azt kapod, amit sugárzol: a kívánság nem teljesül!

Mindennek úgy veheted elejét, ha visszatérsz arra a frekvenciára, amely szerint megvan, amit akarsz, és az Univerzum már szállítja is neked.

***

 

 

Amikor boldogságot és szép életet kérsz, ne csak magadnak kérd, hanem mindenkinek. Ha valami jobbra vágysz, ne csak magadnak kérd, hanem mindenkinek. Feltétlenül kérj magadnak bővelkedést az élet javaiban és egészséget, de kérd, hogy adasson meg mindenkinek.

El tudod képzelni, mi történne, ha hatmilliárd ember ezeket kérné számodra?

***

Naponta, de legalábbis hetente egyszer vagy kétszer szakíts néhány percet arra, hogy vidámnak képzeled magad. Érezd át az örömödet. Képzeld el, hogy kizárólag örömök várnak rád hátralévő életedben, és lásd magad, amint sütkérezel fényükben. Ha így teszel, az Univerzum mindent elkövet majd, hogy az emberek, körülmények és események örömöt hozzanak neked. Nem tudsz azonban örülni, ha az anyagiak, az egészséged, a családtagjaid vagy a barátaid miatt aggodalmaskodsz. Tegyél hát be örömöt az Univerzum bankjába, amikor csak lehet. Nincs ennél jobban kamatozó befektetés.

Az öröm legyen veled.

Forrás: Határtalan gondolatok

 

Ajánlott könyvek:

HATÁRTALAN GONDOLATOK

A siker alapelvei könyv

Az erő

A titok