Az élet kiszámíthatatlan – ezt a 2020-as év is igazolta. Sosem tudhatod, mikor lesz szükséged egy olyan határidőnaplóra, ami nemcsak életed mindennapjait önti rendszerbe, hanem 365 napnyi színnel, szeretettel, támogatással és energiával is megajándékoz.

Az Édesvíz Kiadónál már kapható a 2021-es évet keretező Határtalan gondolatok határidőnapló, ami – folytatva a hagyományt – ismét tele van inspiráló idézetekkel, gazdag illusztrációval, pozitív üzenetekkel és támogató gondolatokkal. Segít, hogy könnyen és egyszerűen rendszerbe foglald teendőidet, és a napok természetes energiáit a saját hasznodra fordítsd. 

 

A naptár a védikus keleti asztrológia segítségével összeállított iránymutatások alapján készült, amik megmutatják, melyek az erősebb és lágyabb napok, mikor érdemes kicsit háttérbe vonulnod és önmagadra koncentrálnod, mikor kell kicsit több időt saját  pihenésedre és töltekezésedre fordítanod, és mikor lendülj akcióba. A lapok hasábjain nemcsak a Hold aktuális állásával találkozhatsz, hanem megtudhatod, hol vannak az adott héten vagy hónapban azok a lehetséges buktatók, amelyeket tervezéssel könnyedén elkerülhetsz, és azok a támogató energiák, amik szinte észrevétlenül képesek fel- és kiemelni téged. Látni fogod, mely időszakok alkalmasak böjtre, tisztulásra, szépségápolásra, fontos döntésekre, a régi lezárására és az új elkezdésére. Útmutatást kapsz, hogyan tudod a leghatékonyabban elvégezni teendőidet, mit érdemes inkább elkerülnöd vagy halasztanod – mindezt ikonokkal jelölve találod meg a naplóban. A naptár tematikus oldalai praktikus életmódtippekkel is szolgálnak, sőt többek között olyan érdekes témákba is bevezetnek, mint a negatív gondolatok elengedésének gyakorlása vagy a bőségteremtés technikája.

A naptár elején pontos asztrológiai körképet kapsz az egész évről, a hónapok váltakozása alatt pedig az aktuális időszak fontos spirituális üzenetei is feltárulnak előtted. A naptár a védikus keleti asztrológiai rendszer alapján íródott, ami a nyugatival ellentétben nincs egy hónap csúszásban – így pontosabb és precízebb képet mutat.

 

Édesvíz Kiadó – HATÁRTALAN … by Édesvíz Kiadó

A papíralapú határidőnapló varázsa

A könyv és az olvasás mellett talán a határidőnapló az egyetlen olyan papír alapú tárgy, amit nap mint nap kézbe veszünk és fellapozunk. Ami nemcsak rendszerbe foglalja életünket, hanem segít kiszakadni a digitális világból: nem villódzik a szemünk előtt, nem kell tölteni, folyamatosan frissíteni, mégis könnyen használható és segít egyben látni egy egész évet.

Azt szeretnénk, ha ez a napló a nyugalom szigetét jelentené számodra, amire jó ránézni, amiből töltekezhetsz és ami biztonságot ad. Épp ezért szinte minden oldalán elhintettünk egy-egy apró, színes, illusztrációkkal gazdagított ajándékot számodra a leginspirálóbb gondolkodók tollából. A Határtalan gondolatok határidőnapló így nemcsak gyönyörű küllemével fog elva­rázsolni, hanem gazdag és inspiráló tartalmá­val is. A meditációra, befelé figyelésre, az élet apró kincseinek észrevételre sarkalló idézeteket pedig te is könnyedén folytathatod a jegyzet oldalakon. 

 

Pozitív megerősítések egy teljes éven át – bármi is történjen közben

A  2020-as év is megmutatta, hogy az élet egyre kiszámíthatatlanabb. Amellett, hogy az ember folyamatosan tanulja, hogyan kezelje azokat a dolgokat, amikre nincs ráhatással, 2021-ben minden bizonnyal még fontosabb lesz, hogy mindannyian figyelmet és energiát szenteljünk azoknak a kapaszkodóknak, melyekre akkor is számíthatunk, ha minden ajtó bezárul körülöttünk.

Gondolj hát erre a naplóra úgy, mint egy barátra, aki mindig melletted van és bármilyen helyzetben igénybe veheted a támogatását. Aki olyan színes, mint maga az élet, aki tele van pozitív energiákkal és szeretettel, és aki képes játékosan örömet és vidámságot csempészni a mindennapjaidba. 

Bármit hozzon is a jövő, a Határtalan gondolatok napló felemel és támogató energiákkal ölel át, hogy még könnyebben bevonzd az életedbe azokat a varázslatos fordulatokat, melyek már rég ott várakoznak körülötted.

Hagyd, hogy ez az inspiráló ajándék társad lehessen 2021-ben is, vagy lepj meg vele valakit, aki igazán fontos neked! 

 

Ajánlott könyvek:

HATÁRTALAN GONDOLATOK HATÁRIDŐNAPLÓ 2021

.
HÁLANAPLÓ

.
BOLDOGSÁGNAPLÓ