Vajon megváltoztathatja valami egészen egyszerűen, pillanatok alatt az életedet?  Az önfejlesztés, a tudatos teremtés és a manifesztáció témakörét körbejáró szerző, Rhonda Byrne szerint a válasz erre a kérdésre egy határozott igen.

 

“A legrövidebb út bármihez, amit szeretnél az, ha már MOST boldog vagy és boldognak érzed magadat!” – Rhonda Byrne

Egészségesebb életre vágysz? Szeretnél egy tartós, boldog párkapcsolatot? Arról álmodozol, hogy anyagi problémáktól mentes, kiegyensúlyozott életet élj? Rhonda Byrne legújabb könyvében, mindannyiunk életét mozgató három kulcsfontosságú témakörre irányítja a fókuszt.  

A Titok –  Szeretet, egészség és pénz mesterkurzus a vonzás törvényét mutatja be. Egy olyan erőteljes eszközt, amivel magunkhoz vonzhatjuk a mindenki számára elérhető bőséget, egészséget és boldog életet. Felbecsülhetetlen értéket rejteget, ahogy Rhonda Byrne korábbi kötetei – A Titok, Az Erő, A Varázslat, A legnagyobb Titok, A Titok, ami megváltoztatta az életem,
A Hős, Határtalan gondolatok – amelyek milliók számára hoztak változást. Friss szemlélettel, gyakorlatias, működő és hatékony iránymutatást és eszközöket nyújtva mindannak eléréséhez, amit csak el akarunk érni. Legyen szó megértésről vagy anyagiakról, vagy egyszerűen egy boldogabb életről. A tőle megszokott alapossággal, segít új megvilágításban látni a vonzás törvényének létfontosságú leckéit, és segít megerősíteni álmaink életének megvalósításához szükséges információkat.

A vonzás törvénye alapvetően kimondja, hogy mindaz, amit valódi hittel és szándékkal felruházunk, azt meg is tudjuk valósítani.   A leghatalmasabb erő a gondolataink erejében rejlik, ha megtanuljuk a vonzás törvényének alap igazságait, az Univerzum elénk tárja mindazt, amire vágyunk. 

Ha úgy gondoljuk, hogy megérdemeljük a mindent elsöprő szerelmet, akkor azt meg is fogjuk kapni. Ha azt hisszük, hogy szegények leszünk, akkor bizony szegények is maradunk. Ha azt hisszük, hogy nem érdemlünk meg valamit, az sehogy sem fog megvalósulni. Ellenben ha egyszerűen jól érezzük magunkat, megvalósul.

 

“A Titokkal az lehetsz és azt teheted, amit csak akarsz, és bármit megkaphatsz, életed minden egyes területén.”

 

 

A szeret titka

A szeretet mesterkurzus a pozitív gondolatok és érzések erejéről tanít bennünket. A kapcsolatokban a hála szerepének fontosságáról tanít, segítségével bevonzhatjuk a tökéletes partnert, valamint megismerhetjük az új és jobb kapcsolatok vonzásának kreatív folyamatát.

A kapcsolatok óriási lehetőséget nyújtanak ahhoz, hogy a pozitív gondolatoknak és érzéseknek köszönhetően megváltoztassuk az életünket. Ennek az az oka, hogy minél hálásabb vagy a kapcsolataidért, és minél kedvesebb vagy másokkal, annál szebb lesz az életed. Minél több szeretetet adsz az embereknek, annál több szeretetet kapsz vissza, és annál nagyszerűbb lesz az egész életed! Bármit is adj – szeretetet, hálát vagy kedvességet –, azt vissza fogod kapni. 

Az életedet és a kapcsolataidat is megváltoztathatod, mert a pozitív gondolkodás határtalan képességével rendelkezel. Amikor arra gondolsz, amire vágysz és amit szeretsz, minden jót bevonzol az életedbe, beleértve a jó embereket és jó kapcsolatokat is! 

Ha másképp kezdesz el gondolkodni egy kapcsolatról, a belőled sugárzó gondolatok is megváltoznak, és a kapcsolataidnak is meg kell változniuk, mert új gondolkodásmódodat tükrözik. Ez tényleg ilyen egyszerű. Nem számít, milyen nehéz vagy sérült egy kapcsolat. Ha változtatni akarsz rajta, egyszerűen csak változtatnod kell a gondolataidon és a frekvenciádon.

 

A Teremtő Folyamat

Te vagy a teremtő, és van egy egyszerű folyamat, aminek a segítségével bármilyen kapcsolatot megkaphatsz, amilyenre csak vágysz. 

A történelem legnagyobb misztikusai, bölcsei, filozófusai és gondolkodói is ismerték ezt a Teremtő Folyamatot. Ez a legjobb módja annak, hogy kihasználjuk a vonzás törvényének erejét. Egy olyan egyszerű iránymutatásról van szó, amivel három lépésben megteremthetjük magunknak, amit szeretnénk. Akár meg akarod találni a tökéletes társat, akár több szeretetre vagy egy új barátságra vágysz, és akár változtatni szeretnél valamin egy már meglévő kapcsolatodban, a folyamat mindig ugyanaz. 

Az első lépés, hogy kérj. 

Neked kell eldöntened, milyen kapcsolatra vágysz, ezért teljes mértékben tisztában kell lenned azzal, mit akarsz. Ha nem vagy biztos benne, a vonzás törvénye sem fogja elhozni neked, amire vágysz. Ilyenkor zavart jeleket küldesz, és ennek megfelelően az eredmény is zavart lesz. Lehet, hogy életedben először most fogod igazán megfogalmazni, milyen kapcsolatra is vágysz igazán. 

A második lépés, hogy higgy. 

Hinned kell abban, hogy már a kérés pillanatában megkaptad azt a kapcsolatot, amire vágysz. Hitednek teljesnek és megrendíthetetlennek kell lennie. Hinned kell abban, hogy már meg is kaptad, amit kértél. Ha hiszel abban, hogy rendelkezel ezzel a tökéletes kapcsolattal, a vonzás törvénye komolyan meg fog mozgatni minden körülményt, embert és eseményt, hogy megkapd. 

A  harmadik és egyben utolsó lépés, hogy fogadd el, amit kértél. 

Először kérj, majd hidd el, hogy már megkaptad, és végül nem kell mást tenned, mint hogy megkapd azt a tökéletes kapcsolatot, amiben jól érzed magadat. Amikor jól érzed magadat, az elfogadás frekvenciáján vagy. Azon a frekvencián, amin minden jó dolog elérkezik hozzád, és mindent megkapsz, amit csak kértél. Nem kérnél egy kapcsolatot, hacsak nem nyújtana jó érzést, ha megkaptad, ugye? Helyezkedj tehát bele a „jól érzem magamat” frekvenciájába, és bármi megkaphatsz, amire csak vágysz, nem csak csodálatos kapcsolatokat. 

 

 

Az egészség titka

A könyv második része fókuszált és intenzív leckéket tartalmaz az egészség és a jóllét, az öngyógyítás, a krónikus és gyógyíthatatlan betegségek leküzdése, a fogyás, a tudatalatti elme és az immunrendszer kapcsolata, valamint a pozitív gondolkodás erejével kapcsolatban. Az egészséget megtámogató tippek és hatékony gyakorlatok között megismerheted a vizualizáció, a megerősítések, a hála csodával határos erejét.  

A tökéletes egészség veleszületett jogunk, mindannyiunk megérdemli. De ha ez tényleg így van, miért nem mondható el minden emberről? Az egészség hiányának számtalan oka lehet, de az elsődleges ok, ami a lakosság többségére jellemző, hogy elménk erejét nem az egészségre és a jó közérzetre, hanem a betegségekre irányítjuk. 

A Titok ismeretében minden nap csodálatos egészségben és vitalitásban lesz részed életed hátralévő részében. Bármilyen egészségi problémából felépülhetsz, meggyógyíthatsz sérüléseket, és meggyógyíthatod betegségeidet. 

Ha egészséged hiányára panaszkodsz, a vonzás törvénye még több olyan helyzetet fog bevonzani az életedbe, ami miatt csak még többet panaszkodhatsz. Ha valaki másnak a panaszkodását hallgatod egy betegségről, és rákoncentrálsz, szimpatizálsz, egyetértesz vele, abban a pillanatban magadhoz vonzod a betegséget. 

Bármire is koncentrálsz, az testet fog ölteni, és megérkezik az életedbe. A törvény egyszerűen csak reflektál, és pontosan azt adja vissza neked, amire fókuszálsz a gondolataiddal. „A tökéletes egészségre koncentrálni” olyasvalami, amire bármelyikünk képes, függetlenül attól, mi történik a világban. 

 

Azt mondják, hogy a „bennünk rejlő természetes erők a valódi gyógyítói a betegségeknek”.  Ha nem lenne bennünk gyógyító erő, semmi sem gyógyulna meg. 

 

Ne feledd, hogy amikor tudatosan hiszel valamiben, ez a hit szűretlenül megy át a tudat alatti elmébe, ez pedig egészséged minden mozzanatát és tested valamennyi sejtjét szabályozza, és irányítja. 

Amikor kérsz, és elhiszed, hogy már meg is kaptad a tökéletes egészséget, akkor tested valamennyi sejtje és az egész világegyetem meg fogja azt valósítani. Úgy kell cselekedned, beszélned és gondolkodnod, mintha már most megkaptad volna a tökéletes egészséget. Hogy miért? Mert a vonzás törvénye nem ismeri az időt. Sem múlt, sem jövő nem létezik a számára. A vonzás törvénye csak a jelen pillanatban dolgozik. Ha tökéletes egészségre vágysz, úgy képzeld el magadat, mintha már most is tökéletes lenne az egészséged. Ha gondolataid arra összpontosulnak, hogy még nem kaptad meg, továbbra is azt fogod magadhoz vonzani, hogy még nem kaptad meg. Hinned kell abban, hogy már a tiéd. Azt a hitet kell sugároznod magadból, hogy megkaptad, és testet fog ölteni az életedben. Olyan mély szinten kell elhinned, hogy tudatalattid igaznak tartsa. Ha sikerül, a vonzás törvénye meg fogja mozgatni a körülményeket, embereket és eseményeket, hogy valóban megkaphasd. 

 

 

A pénz titka

A harmadik rész elmagyarázza, hogyan vonatkozik a vonzás törvénye kifejezetten a gazdagságra és a pénzzel való kapcsolatodra. A Titok tudásának alkalmazásával megakadályozható, hogy a pénz kicsússzon az ujjaink közül. Levethetjük magunkról a sosem lesz elég pénzem semmire attitűd negatív hatásait. Felfedezhetjük az erőt, amellyel pénzt teremthetünk, és bőséges életet élhetünk, készíthetünk álomtáblát, megtanulhatjuk a legerőteljesebb vizualizációs technikákat. A szerző által lefedett témák közé tartoznak személyes pénzügyek, a szegénységgel kapcsolatos gondolkodásmód felszámolása és a jóléti gondolkodásmód elfogadása, az álláskeresés, a szakmai előmenetel, a sikeres vállalkozás létrehozása, valamint a vagyon átadása és megosztása. 

A jólét veleszületett jogod, és életed valamennyi területén a te kezedben van a kulcs, hogy annál is több jólétben legyen részed, amennyit el tudsz képzelni. Ahányszor csak azt képzeled, hogy bőségben élsz, ennek a hihetetlenül erőteljes természeti törvénynek, a vonzás törvényének köszönhetően meghatározod az életedet. 

Azok az emberek, akik magukhoz vonzzák a jólétet, tudatosan vagy tudat alatt a Titkot alkalmazzák. A bőségre és a jólétre gondolnak, és nem engedik, hogy ennek ellentmondó gondolatok verjenek gyökeret az elméjükben. Csak a gazdagságot ismerik, a hiány nem létezik az elméjükben. Akár tudatában vannak, akár nem, domináns gondolataik a jólét körül forognak, ami el is viszi számukra a jólétet. A vonzás törvénye működésbe lép. 

Ha arra gondolsz, hogy bőségben élsz, intenzíven és tudatosan meghatározod életed alakulását a vonzás törvényén keresztül. Ez ilyen egyszerű. De felmerül a legnyilvánvalóbb kérdés, hogy akkor miért nem éli minden ember álmai életét? Egyszerűen azért, mert sokkal többet gondolnak arra, mit nem szeretnének, mint arra, mit igen. Hallgasd meg a gondolataidat és azokat a szavakat, amiket mondasz. A törvény abszolút, és nem követ el hibákat. 

A legrövidebb út bármihez, amit szeretnél az, ha már MOSTboldog vagy és boldognak érzed magadat! Ez a leggyorsabb útja annak, hogy pénzt és minden mást vigyél az életedbe. Koncentrálj arra, hogy a világegyetemnek is kisugározd az öröm és boldogság érzéseit. Amikor ezt teszed, elkerülhetetlenül öröm és boldogság lesz benned, így visszavonzod magadhoz azokat a dolgokat, amik örömmel és boldogsággal töltenek el. Ez nem csak a pénzre vonatkozik, hanem bármire, amire vágysz. A vonzás törvénye élettapasztalatként tükrözi vissza számodra legbelső gondolataidat és érzéseidet. 

Ironikus módon, amikor az örömet és a boldogságot választod az anyagi biztonság helyett, mindet megkapod. Az anyagi gazdagságot és egy gazdag, boldog és örömteli életet. 

Ezeket az erőteljes folyamatokat használva első kézből tapasztalhatod meg azt az átalakulást, amely életed minden területén megtörténhet – kapcsolataidban, egészségedben, pénzügyeidben, személyes céljaidban és álmaidban, valamint örömöd és boldogságod szintjén.

Forrás: A Titok – szeretet, pénz és egészség mesterkurzus

Ajánlott könyvek:

A TITOK – SZERETET, EGÉSZSÉG ÉS PÉNZ – MESTERKURZUS

A siker alapelvei könyv

.
A LEGNAGYOBB
TITOK

 A TITOK,
AMI MEGVÁLTOZTATTA
AZ ÉLETEM